Perfect geholpen

Vriendelijk en professioneel personeel

Al jaren lang wordt ik in deze garage door altijd vriendelijk en professioneel personeel te woord gestaan en geholpen.

Gewoon een geweldig garagebedrijf

Altijd worden wij bij Autozenter Schagen fantastisch geholpen. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, aankoop van een nieuwe of gebruikte Renault, altijd een eerlijk advies én een goede inruilprijs!! Zoals ook deze maand weer, toen we onze heerlijke Kadjar inruilden voor een prachtige Koleos. Kortom: tevreden klanten!! Herma & Ton

Als altijd alles weer prima

auto gebracht voor wintercheck, werd keurig op de afgesproken tijd geholpen, de achterbanden waren iets te ver afgesleten, in overleg voor all season banden gekozen, en kon ik de volgende dag om laten leggen. Service weer prima.

Keurig bedrijf en personeel.

Erg vriendelijk en behulpzaam, werd direct geholpen,zoals afgesproken. Erg tevreden. Kan ik niet van elke Renault garage zeggen. Ook door andere medewerkers netjes begroet. Dikke pluim.

APK snel geregeld

Afspraak makkelijk gemaakt. Bevestiging en herinnering per mail en kon wachten op afhandeling APK.

Het kontakt was goed.

Weinig op aan te merken Aflevering was goed. Voldoende uitleg over de aankoop

Service is vanaf de aankoop tot nu prima, houden zo.

Vriendelijk ter zake kundig personeel.

Makkelijk om een afspraak te maken. Persoonlijke benadering. Topservice.

Uitstekende service

Al tientallen jaren vast klant, jaarlijks onderhoud aan onze twee auto's weer perfect uitgevoerd, goed overleg i.v.m. kleine reparatie. Eric en je bekwame medewerkers ga zo door.

Klantgericht, vakbekwaam en vriendelijk

De mensen bij Autozenter zijn klantgericht, vakbekwaam en vriendelijk.

Gewoon goed !

Dit is wat je verwacht als je bij een garage komt.

Altijd weer goed

Never change a winning team. 35-jaar tevreden vaste klant, bij dit team. Dat betekent dat ze hun werk gewoon uitmuntend doen. Nog nooit heeft een Renault, dankzij hun goed uitgevoerde onderhoud mij laten staan.

Zoals gewoonlijk: uitstekend

Zie boven

Onverwacht aangenaam verrast

Bij een onderhoudsbeurt werd ik op een prettige manier ontvangen, kon wachten tijdens de beurt en genieten van heerlijke koffie. De contacten met Marc van de receptie verlopen zeer soepel. De auto bevalt ook heel erg goed.

goed gepland uitvoering betrouwbaar

drie verschillende werkopdrachten verenigd in één werkplaatsbezoek is goed verlopen. op initiatief van de werkplaats is ook software vervangen. alle afstellingen zijn gecontroleerd na vervangen van de voorruit. door tegenslag bij een derde betrokken partij was alles niet in een dag af te handelen maar daar is uitgebreid overeenstemming over bereikt.

Goed!

Ik werd meteen geholpen ondanks dat het vrijdagmiddag was en vlak voor sluitingstijd. Met een nieuwe lamp weer veilig de weg op. Je wordt hier altijd vriendelijk te woord gestaan, heldere uitleg en goed geïnformeerd over de kosten van reparaties/onderdelen.

erg goed alles prima geregeld

de nieuwe captur bevalt uitstekend net zoals het afleveren prima uitleg Eric neemt de tijd ook een goede inruil prijs voor onze oude captur. Kan zonder meer deze dealer aan bevelen aardig wat auto,s gekocht maar bij deze renault dealer werden wij erg blij.Een stukje rijden maar dat weegt niet tegen deze erg goede service op.Geef voor dit alles ook een 10.M.Mattemaker Almere

Goed en duidelijke uitleg over de auto

Uitstekende uitleg van de auto. Vriendelijke verkopers, er wordt geen enkele druk of je tot aankoop wil overgaan. Zeer fijn bedrijf.

Super geholpen en duidelijke uitleg.

Super geholpen en duidelijke uitleg. Bedankt

Alles is prima gedaan

Alles keurig uitgevoerd.

Super goede en relaxte ontvangst in de showroom.

Snel, duidelijk en adequate afhandeling van de koop en inruil.

Naar alle tevredenheid.

Zeer tevreden over alles.

meedenkend

Prima uitleg over factuur

Alles gegaan zoals afgesproken!

Altijd duidelijk en eerlijk. Je weet waar je aan toe bent.

De Fok 8

1742PD Schagen