goed gepland uitvoering betrouwbaar

drie verschillende werkopdrachten verenigd in één werkplaatsbezoek is goed verlopen. op initiatief van de werkplaats is ook software vervangen. alle afstellingen zijn gecontroleerd na vervangen van de voorruit. door tegenslag bij een derde betrokken partij was alles niet in een dag af te handelen maar daar is uitgebreid overeenstemming over bereikt.

Goed!

Ik werd meteen geholpen ondanks dat het vrijdagmiddag was en vlak voor sluitingstijd. Met een nieuwe lamp weer veilig de weg op. Je wordt hier altijd vriendelijk te woord gestaan, heldere uitleg en goed geïnformeerd over de kosten van reparaties/onderdelen.

erg goed alles prima geregeld

de nieuwe captur bevalt uitstekend net zoals het afleveren prima uitleg Eric neemt de tijd ook een goede inruil prijs voor onze oude captur. Kan zonder meer deze dealer aan bevelen aardig wat auto,s gekocht maar bij deze renault dealer werden wij erg blij.Een stukje rijden maar dat weegt niet tegen deze erg goede service op.Geef voor dit alles ook een 10.M.Mattemaker Almere

Goed en duidelijke uitleg over de auto

Uitstekende uitleg van de auto. Vriendelijke verkopers, er wordt geen enkele druk of je tot aankoop wil overgaan. Zeer fijn bedrijf.

Super geholpen en duidelijke uitleg.

Super geholpen en duidelijke uitleg. Bedankt

Alles is prima gedaan

Alles keurig uitgevoerd.

Super goede en relaxte ontvangst in de showroom.

Snel, duidelijk en adequate afhandeling van de koop en inruil.

Naar alle tevredenheid.

Zeer tevreden over alles.

meedenkend

Prima uitleg over factuur

Alles gegaan zoals afgesproken!

Altijd duidelijk en eerlijk. Je weet waar je aan toe bent.

Ouderwets goed !

Vriendelijke mensen, maar het belangrijkste ook nog eens ontzettend vakkundig.

altijd goed advies en goede service

1 jaar in het bezit van top-occasion…. TOP

… geen spijt van de aankoop-garantie: vragen en onvolkomenheden vlug en perfekt in de werkplaats geregeld

Een meedenkend bedrijf behulpzaam personeel,

Erg tevreden

Al 26 jaar Aaneengesloten Renault rijder !

Heel goed!

Het is even wennen een automaat, maar heel fijn. Het rijden gaat soepel, het schakelen van de versnellingen merk je bijna niet. Ik heb nog het meeste moeite met het achteruitrijden. Dat voelt nog onwennig. Ik ben zeker tevreden!

Fantastisch goede garage!

Vanaf de eerste verschijning van de Renault Twingo ben ik een buitengewoon tevreden klant. Vriendelijk personeel en ik voel me altijd veilig als mijn auto onder hun handen is geweest,

Prima garage en zeer hulpvaardig en deskundig

Vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen of advies te geven. Reparaties worden goed uitgevoerd in overleg en er wordt gekeken of onderdelen echt vervangen moeten worden. Deskundig advies. Ik ben blij met deze garage!

Onderhoud prima volgens afspraak

Afspraak voor onderhoud Scenic was snel en op korte termijn gemaakt. Het zou 2 uur duren wat ook precies de tijd was. Auto rijdt weer als een zonnetje; geen bijzonderheden. Ook de automatten waren netjes gezogen. Vriendelijk personeel.

Zeer betrouwbare garage

Top service, goede begeleiding

Ik heb mijn Renault Arkana bij Autozenter gekocht. Rijdt als een zonnetje en zag eruit als nieuw (Occasion). Ik kon mijn oude auto direct voor een eerlijke prijs inruilen. Naast een goede, heldere uitleg over hoe de auto werkt, ontvingen we bij vertrek nog een feestelijke traktatie. Top service en heel fijne aankoopbegeleiding!

Auto afgeleverd volgens afspraak , echt tevreden

Voel me thuis is dit familie bedrijf , er is tijd voor persoonlijke aandacht !

Net bedrijf met vriendelijk uitleg.

Vertrouwd gevoel.

Heel klantvriendelijk

Wij zijn zeer netjes geholpen en te woord gestaan. Kantvriendelijkheid is top ! en wij zijn ook zeer tevreden over onze geleverde renault arkana die heel netjes is afgeleverd. En de nazorg is ook top.

De Fok 8

1742PD Schagen