Goede uitleg over de te verwachten reparatie en de te verwachten onkosten

Vriedelijke werknemers en goede uitleg, goed overleg vóór de reparatie wordt uitgevoerd

Deskundige en authentieke informatie

De ontvangst en gesprekken over de aankoop van een gebruikte Renault Captur als zeer prettig ervaren. Vriendelijk en deskundig, wat ook verwacht mag worden met zoveel jaren ervaring.

Erg goede service!

Goede service, begon al aan de telefoon om een afspraak te maken, een goede mix van informeel en zakelijk, erg prettig! Leenfiets mee gekregen en bij ophalen van de auto alles goed en rustig doorgenomen wat er gebeurd was. Voor de volgende beurt ga ik zeker weer naar deze garage / dealer.

Ik heb zeer goede ervaringen met deze garage. Er wordt met me mee gedacht en niets opgedrongen. Mijn auto krijgt de onderhoud wat hij nodig heeft.

Geweldige auto

Nog een beetje wennen maar dat komt wel goed

Goede service en alles volgens afspraak!

Een auto koop je niet elk jaar. Er werd veel aandacht en zorg besteed bij de aflevering. Afspraken die vooraf waren gemaakt zijn allemaal nagekomen geen verrassingen dus, erg fijn! De auto tip top afgeleverd en nog eens heel feestelijk met een heerlijke taart. Met een gevoel van vertrouwen en blijheid verliet ik de garage. Erik en team bedankt daarvoor !!!

Geeft goed gevoel om bij Autozenter een auto te kopen.

Goed geholpen, neemt de tijd om je te helpen. Ook een goede prijs gekregen voor de inruil auto zonder gedoe van handjeklap.

Fijne garage

Zoals altijd hartelijke ontvangst en kundige werknemers die al decennia bij dit bedrijf werken, hebben het onderhoud aan onze fijne Renault snel uitgevoerd.

Altijd goed

Altijd uitstekende service

Altijd goede service altijd klaar staan voor de klant altijd problemen opgelost en deskundig en vriendelijk personeel

Weer vriendelijke duidelijk geholpen.

Fijn geholpen

Apk en grote beurt gehad, zeer fijn geholpen, zoals altijd!

Zeer te spreken over de Monteurs onwijs goed geholpen.

Zeer vriendelijk en goed geholpen met een mooie occasion

Door Eric en zijn team zijn we erg vriendelijk, bekwaam en snel geholpen met een nieuwe occasion familieauto om het nieuwe jaar goed mee te starten. De showroom biedt fijn vermaak voor kleine kinderen, de proefrit ging soepel en bij oplevering enkele dagen later zijn we naast de gevraagde banden ook nog eens verblijd met een smakelijke attentie. Dank!

Prima geholpen

Zie vorige

Tevreden

Tevreden

Super service

Auto en sleutel de dag ervoor gebracht. Op de dag een telefoontje dat hij klaar was. Super!

Goed geholpen

Ondanks dat er geen afspraak vooraf was gemaakt, werden we uitstekend geholpen.

Alles werd netjes verteld, alles was erg duidelijk. Hij wist op alles gelijk antwoord te geven.

Mijn auto was in de garage voor de winterbandenwissel. Ik kan deze winter weer onder alle omstandigheden veilig op pad en mijn auto rijdt heerlijk

ZOALS ALTIJD PROFESSIONEEL EN KLANTVRIENDELIJK

IK GA ALTIJD MET GOED GEVOEL WEER WEG BIJ HUN

Ik ben goed en netjes geholpen

Goede garage waar je goede informatie krijgt wat betreft een reparatie of iets anders. Je word altijd netjes te woord gestaan.

Top geholpen,top bedrijf.

Auto gebracht voor APK en onderhoud. Keurig afgehandeld en nooit onverwachte kosten. Zelfs de auto van binnen gereinigd.

Goed en vriendelijk geholpen

De Fok 8