Deskundig onderhoud en klantvriendelijk

Jaarlijks onderhoud + uitlijning van de voorwielen is deskundig uitgevoerd.

Vriendelijk en snel geholpen

Ik word altijd vriendelijk en snel geholpen. Kan de afspraken plannen voor wanneer het mij het best uit komt. Bij schade of pech word alles goed geregeld.

Vakkundig personeel

Klasse

Als we zien en horen hoe snel, handig en vakkundig hij zijn vak uitoefend : petje af. Daar hebben wij respect voor. Wees zuinig op jullie hardwerkende team in deze toch wel hectische tijd.

vriendelijke en duidelijke communicatie

Er was even niemand beschikbaar, dat werd snel en op een voor iedereen passende wijze opgelost. Auto werd snel geleverd en dat had ik op dat moment nodig.

perfect

problemen worden verteld,na opdarcht verholpen.

Super goed geholpen

Mijn auto deed heel raar hij stotterde bij het optrekken, heb gebeld en mocht gelijk komen, auto is nagekeken het bleek een olie probleem te zijn, Olie werd vervangen, en kon weer rijden, na een paar km ging het toch niet meer zo lekker, heb weer gebeld en kno de volgende dag gelijk weer terecht, olie weer vervangen want er bleek toch nog wat vuil in te zitten, ik kon er weer op wachten onder het genot van een bakkie koffie. na een uurtje kon ik weer heerlijk rijden en nergens meer last van. ben weer erg goed geholpen ben erg blij met deze garage en personeel

Compleet, snel en vriendelijk

En dat is al ruim 20 jaar zo

Duidelijke informatie over auto

We werden vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Duidelijke informatie over de auto’s die we op het oog hadden.

Heerlijk nieuwe auto, volop aan het genieten!

Vriendelijke ontvangst, goede testrit. Daarna duidelijke afspraken. Bij ophalen goede duidelijke uitleg van de auto. Navraag na een kleine week van de garage zijn kant of auto naar wens is en of er nog vragen waren. Goede na service dus!

Autozenter is een zeer fijne garage, waar ik altijd goed wordt geholpen.

Al vanaf dat ik mijn eerste auto hier kocht, viel mij de hoge graad van service die ik hier krijg op. Er werken fijne mensen die graag een stapje extra willen zetten voor hun klanten. fijne garage, goede service!

Zeer betrokken bij de cliënt.

Zeer duidelijke uitleg over de staat van dienst van mijn auto.

Vriendelijk en denkt mee.

Tevreden.

Zeer goede service!

Perfect ingelicht over de te verwachten reparaties en de kosten daarvan.

Heel prettige en deskundige ervaring

Prettig en deskundig te woord gestaan. De problemen met de auto worden goed uitgelegd, waardoor de noodzaak van reparatie duidelijk wordt. Met deze garage ga je weer veilig de weg op!

Betrouwbaar, goede service en correct !

Prettig contact, goede voorlichting en snelle service.

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Zeer professioneel en service waar de klant centraal staat. Leuk detail is de fototaart bij het ophalen van je “nieuwe” auto.

Heerlijke nieuwe auto; niks op aan te merken!

Onze nieuwe Megane Estate rijd heerlijk en voelt als een nieuwe auto! Alles is goed van te voren gecheckt waardoor we nu voorlopig geen omkijken hebben naar onderhoud, zodat we volop kunnen genieten van de auto.

Betrokken,Deskundig en gastvrij.

Mijn auto werd opgeroepen voor software update. alles weer keurig geregeld. En toegelicht met duidelijke uitleg.

Net bedrijf met vriendelijke medewerkers

Twee weken geleden voor het eerst binnen gestapt bij Autozenter voor een proefrit in een Renault Clio. De auto stond glimmend in de showroom en we konden er gelijk een stukje mee rijden. De eigenaar (Eric) weet duidelijk alles tot in de details over de auto. Gelijk een goed gevoel bij de auto, en na kort overleg met het thuisfront besloten de auto te kopen. Ik mailde hierover in de avonduren en de eigenaar antwoordde vrijwel direct met alle informatie over hoe het nu verder ging. Op het afgesproken moment stond de auto voor ons klaar, netjes gepoetst. Alles zeer duidelijk uitgelegd en nog een leuke attentie gekregen. Overige medewerkers die ik aan de telefoon heb gekregen waren ook zeer vriendelijk. De auto is inmiddels een week in mijn bezit en bevalt vooralsnog prima. Als ik dan 1 'min'puntje moet opnoemen....dat ze het Top Afleverpakket een paar dagen na de koop van mijn auto gratis aanbieden als actie voor Pinksteren en ik nog 695 euro heb betaald een paar dagen eerder zonder van de komende actie te weten ;-)

vlot geholpen

Zoals altijd: vlot geholpen en leenfiets stond klaar

Mijn auto rijdt weer als een zonnetje op z’n zomerbanden!

Goede en snelle communicatie. Zowel over de afspraak als over wat er gedaan moest worden en de kosten hiervan. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje en glimt zelfs weer.

Uitermate goede service

Na de wielenwissel (winter naar zomer) problemen gehad met mijn wielbouten zodoende was er wat schade ontstaan. Na onderzoek bleek geen er geen aanwijzing te zijn waar het vandaan kwam. Door goed en adequaat handelen van de mensen van dit bedrijf is alles opgelost en kunnen we weer veel veilige kilometers maken.

lekker fris

airco beurtje voor de zomermaanden

De Fok 8

1742PD Schagen