Het kon niet beter. Een fantastische service.

Na de schrik van een defecte motor door een niet werkende hoge drukpomp was de service zo snel dat ik de volgende dag met de auto en een nieuw geplaatste pomp naar het AVL kon rijden. Fantastische. Bedankt

Alles volgens afspraak

Had via internet een afspraak gemaakt kon een mooie fiets lenen en 2 uur later de auto weer klaar

Prima werd erg goed geholpen

Prima ervaring

Goede service en betrouwbaar bedrijf

Altijd snel aan de beurt en een goede service.

Deskundig, goed overleg, ervaren en zeer klantvriendelijk

Helaas is er geen mogelijkheid om een 100% score te geven. Anders zeker verdient dit na aanleiding van een grote en dure reparatie van mijn Renault Master camper bus . Na goed overleg wat de mogelijkheden waren deze klus naar volle tevredenheid laten uitvoeren.

tevreden

ik ben zeer tevreden over de Renault garage in Schagen.

Betrouwbaar

Ik ontvang altijd 100% service.

Tevreden

Al 25 Renault Rijder bij Dealer Autozenter Schagen !

Fijne service

De auto opgehaald en terug gebracht voor de APK. Was daar erg blij mee.

ik ben goed geholpen bij het kopen én ophalen van mijn nieuwe auto

Ik ben goed geholpen bij het vinden van een nieuwe auto. Bij het ophalen van de auto was er voldoende tijd om de belangrijkste zaken uit te leggen.

Keurig werk geleverd

Matig

De auto had storing , goed verholpen. Toch bij de garage , dus meteen oak en grote beurt. De beurt is alleen nooit aangevraagd bij de lease maatschappij, moet daar weer voor terug. Zelf moeten bellen om 16.30 of hij klaar was , en dan een scheef gezicht over de tijd en terug brengen leenauto. In het verleden altijd goed , nu echt een matige ervaring.

Keurig opgepakt van electrisch probleem aan twingo lll

Helaas konden ze bij autozenter het probleem niet verhelpen, maar via andere dealer wel. Keurig op de hoogte gehouden van de status.

Tja wat kan ik anders zeggen dan weer een goede service en vriendelijk en snel geholpen.

zeer goed en vertrouwd al vele jaren

zie bovenstaand

Zoals altijd niets op aan te merken

Trouw aan het merk maar ook hetzelfde bedrijf en mensen die er werken

hele prettige mensen

top garage

Prettige service

Snel en vakkundig geholpen

Erg vriendelijk geholpen en erg vlot werd alles gedaan. Na het kopen nog een taart erbij was helemaal top

Geweldig.

Zijn al jaren klant .Alle Capturs die wij hier hebben gekocht waren allemaal van topkwaliteit.De zevende en tot nu de laatste is wederom een topper.

Men denkt niet in problemen maar in oplossingen.

Altijd Vriendelijk. Er wordt met je mee gedacht en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Al tientallen jaren een vertrouwd adres voor aanschaf en onderhoud!

Altijd netjes geholpen. Goed advies, geen onnodige verkooppraatjes en aansmeren allerlei extra's. Goed bereikbaar, zowel telefonisch als digitaal. Klantportal om gegevens van de auto in te kunnen zien.

Altijd prettig te weten dat de medewerkers klantgericht en zeer klantvriendelijk zijn. Ook deze keer weer goed geholpen. Tevens een mooie voorraad gebruikte auto’s. Super ga zo voort.

Lossen het probleem op en denken mee met de klant.

Snel en goed het probleem opgelost.

Fantastisch

Ik ben erg goed geholpen! Zeer fijne mensen

De Fok 8

1742PD Schagen