Niets dan lof.

Auto 's morgens gebracht, keurig gebeld wat de mankementen waren en hoe deze te verhelpen. Op de afgesproken tijd stond de auto weer gereed.

Gedaan wat afgesproken was.

Alles netjes. Van tevoren laten zien welk onderhoud nodig is en wat dat kost. De factuur was dan ook precies als afgesproken.

na lange tijd geen bezoek door ander automerk voelde dit nu weer als "thuiskomen

Zoals ook in het verleden nu weer plezierig en prettig ontvangen. Ook vrijwel direct een afspraak om de gevraagde werkzaamheden ui te voeren. Kortom: top

Zeer goed geholpen en alle fijne uitgelegd van de auto.

Ontvangen met een kopje koffie en een relaxte sfeer. Rustig uitgelegd hoe alles werkt en wat is handig is welke instellingen aan te hebben. Weinig over te klagen. Waren snel geholpen en in no-time onderweg.

Blij en tevreden met verleende service

Garantiewerkzaamheden: Bediening van inklapbare achterstoelen gangbaar gemaakt en eindelijk nieuwe (ic andere) navigatiekaart geleverd.

Wat een service!

Topservice, alles in overleg. Uitstekende communicatie. Zij DOEN wat ze zeggen, ..... plus een beetje extra.

APK keuring

Vriendelijke ontvangst. Advies gesprek voor onderhoud gehad. APK was in de gestelde tijd gebeurd.

Altijd prettig contact en duidelijk in de afspraken

Hier voel dat je als klant gewaardeerd wordt

Uitstekende service

Na een uitgebreide proefrit heb ik gekozen voor deze auto. De oplevering en afhandeling was uitstekend, en ik geniet nu met volle teugen van mijn nieuwe Twingo.

Mijn ervaring is al vele jaren uitstekend.Zeer kundige en vriendelijke mensen .Je voelt je begrepen en gewaardeerd als klant.

goede oprechte verkoop

goede en snelle behulpzame autodealer! die nog eens na belt of alles wel in orde is en je blij bent met je aankoop!, zo zie je ze niet meer!

Uitstekende service

Altijd goede service en duidelijke uitleg.

Mooie Clio perfect afgeleverd.

Zeer vriendelijk en attent geholpen bij Autozenter Schagen. Alle afspraken nagekomen en de auto stond bij aflevering te glimmen! Kortom een garage om te onthouden!

Prima ervaring en duidelijke uitleg

We gingen voor de montage van een reservewiel onder de auto. Veel auto's hebben dat niet meer maar hier kon dat nog wel. Na de montage prima uitgelegd door Ron hoe een en ander in z'n werk ging. Nadat Ron het een keer had voorgedaan heb ik alle handeling zelf ook gedaan, dan blijft het beter hangen en dingen die niet duidelijk zijn komen dan meteen naar voren. Beter nu dan bij een lekke band. Maar alles ging prima. Verder heeft Ron ook nog wat andere dingen voor ons nagekeken en daar een bevredigend antwoord op gegeven.

Al bijna 30 jaar zeer tevreden

Autozenter is al jarenlang de garage waar ik koop en kom voor onderhoud. Ik ben nog nooit teleurgesteld. Service altijd prima en de kwaliteit ook.

Combinatie van klantvriendelijkheid, vakkundig en oplossingsgerichtheid

Tijdens bezoeken aan Autozenter, voor een vraag of probleem, maar vaak ook op aangeven van Autozenter zelf, wordt je snel geholpen en is de inzet van de medewerkers altijd gericht op een goede en efficiënte oplossing. En het maakt daarbij niet uit of je te maken hebt met de directeur, hoofd onderhoud of de baliemedewerkers.

Prima garage

Prima garage waar je welkom bent en op een vriendelijke wijze te woord wordt gestaan. Ook evt reparatie/ vervanging van onderdelen worden met je besproken en je wordt ook gewezen op een goedkoper alternatief in onderdelen. Kortom zeer tevreden klant

Goede snelle service !

Een betrouwbare garage waar snelle én goede service hoog in het vaandel staat.

wat raar dat je als klant vooraf moet betalen

Altijd prima service. Bij het laatste contact i.v.m. een probleem met het stuurslot zegt de ene medewerker dat hij eerst wil kijken of ze het kunnen repareren. Een ander zegt later dat je een nieuw slot moet nemen. En dan moet er vooraf betaald worden, wat ik als klant raar vind. hier spreekt wantrouwen naar de klant uit.

aandachtig, professioneel en klantgericht !

zie boven

Zoals wij gewend zijn van de mensen van Autozenter: hartelijke ontvangst, prima service en vakmanschap

Alles verliep naar verwachting.

Zoals het hoort.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Alle contacten verliepen op zeer aangename wijze. Je wordt direct teruggebeld en vriendelijk te woord gestaan

Altijd duidelijk en afspraken worden nagekomen met een glimlach, top dus

Snel en makkelijk een afspraak kunnen maken en vervolgens word alles altijd netjes volgens afspraak uitgevoerd. En als het eens tegenzit word en snel een passende oplossing geboden.

Zeer betrouwbaar autobedrijf,ter zake kundig, persoonlijke benadering

Afgelopen december mijn 8e auto aangeschaft bij dit bedrijf. Wordt altijd tot grote tevredenheid geholpen. Iedereen in dit bedrijf is op service gericht,technisch personeel zeer goed onderlegd. Kortom een aanrader.

De Fok 8

1742PD Schagen