Auto 's morgens gebracht, keurig gebeld wat de mankementen waren en hoe deze te verhelpen. Op de afgesproken tijd stond de auto weer gereed.
Bedankt! U tevreden en wij blij met u :-)
Alles netjes. Van tevoren laten zien welk onderhoud nodig is en wat dat kost. De factuur was dan ook precies als afgesproken.
Bedankt! Mooie review en fijn dat alles naar wens is verlopen.
Zoals ook in het verleden nu weer plezierig en prettig ontvangen. Ook vrijwel direct een afspraak om de gevraagde werkzaamheden ui te voeren. Kortom: top
Welkom terug! Ook met een ander merk van harte welkom. Bedankt voor de mooie 10!
Ontvangen met een kopje koffie en een relaxte sfeer. Rustig uitgelegd hoe alles werkt en wat is handig is welke instellingen aan te hebben. Weinig over te klagen. Waren snel geholpen en in no-time onderweg.
Wat een mooie review om het weekend in te gaan, we hebben het heel graag gedaan, bedankt!
Garantiewerkzaamheden: Bediening van inklapbare achterstoelen gangbaar gemaakt en eindelijk nieuwe (ic andere) navigatiekaart geleverd.
Kijk eens aan, dan zijn wij ook weer blij! Fijn dat het allemaal gelukt is nu en bedankt voor de mooie beoordeling!
Topservice, alles in overleg. Uitstekende communicatie. Zij DOEN wat ze zeggen, ..... plus een beetje extra.
Mooie beoordeling, tevreden klanten, blije medewerkers én heerlijk weer! Wij hebben niets meer te wensen :-) Bedankt voor de 10!
Vriendelijke ontvangst. Advies gesprek voor onderhoud gehad. APK was in de gestelde tijd gebeurd.
Bedankt voor de mooie score, we hebben de werkzaamheden als altijd graag voor u gedaan!
Hier voel dat je als klant gewaardeerd wordt
En dat doen we heel graag al vele jaren voor u! Bedankt voor de mooie score.
Na een uitgebreide proefrit heb ik gekozen voor deze auto. De oplevering en afhandeling was uitstekend, en ik geniet nu met volle teugen van mijn nieuwe Twingo.
Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden, we hebben het weer graag gedaan! Heel veel plezier met de nieuwe Twingo!
Mijn ervaring is al vele jaren uitstekend.Zeer kundige en vriendelijke mensen .Je voelt je begrepen en gewaardeerd als klant.
En wij zijn al vele jaren blij met u als klant, bedankt voor de mooie review en nogmaals veel plezier met uw nieuwe auto!
goede en snelle behulpzame autodealer! die nog eens na belt of alles wel in orde is en je blij bent met je aankoop!, zo zie je ze niet meer!
Wat een mooie beoordeling, heel erg bedankt 🙏 en nogmaals veel plezier met jullie mooie auto!
Altijd goede service en duidelijke uitleg.
Bedankt voor de mooie score Jasper!
Zeer vriendelijk en attent geholpen bij Autozenter Schagen. Alle afspraken nagekomen en de auto stond bij aflevering te glimmen! Kortom een garage om te onthouden!
We hebben het heel graag gedaan, nogmaals veel plezier met de nieuwe auto en bedankt voor de mooie review!
We gingen voor de montage van een reservewiel onder de auto. Veel auto's hebben dat niet meer maar hier kon dat nog wel. Na de montage prima uitgelegd door Ron hoe een en ander in z'n werk ging. Nadat Ron het een keer had voorgedaan heb ik alle handeling zelf ook gedaan, dan blijft het beter hangen en dingen die niet duidelijk zijn komen dan meteen naar voren. Beter nu dan bij een lekke band. Maar alles ging prima. Verder heeft Ron ook nog wat andere dingen voor ons nagekeken en daar een bevredigend antwoord op gegeven.
Wat een mooie review weer, uitgebreid en duidelijk omschreven, bedankt! We zijn er heel blij mee.
Autozenter is al jarenlang de garage waar ik koop en kom voor onderhoud. Ik ben nog nooit teleurgesteld. Service altijd prima en de kwaliteit ook.
Wat fijn om te lezen! En we kunnen zeker zeggen dat we het al die tijd heel graag gedaan hebben, hartelijk bedankt weer :-)
Tijdens bezoeken aan Autozenter, voor een vraag of probleem, maar vaak ook op aangeven van Autozenter zelf, wordt je snel geholpen en is de inzet van de medewerkers altijd gericht op een goede en efficiënte oplossing. En het maakt daarbij niet uit of je te maken hebt met de directeur, hoofd onderhoud of de baliemedewerkers.
Mooie uitgebreid review Jan! Bedankt daarvoor. En de volgende keer doen we onze uiterste best om er een 9 of 10 van te maken :-)
Prima garage waar je welkom bent en op een vriendelijke wijze te woord wordt gestaan. Ook evt reparatie/ vervanging van onderdelen worden met je besproken en je wordt ook gewezen op een goedkoper alternatief in onderdelen. Kortom zeer tevreden klant
Wat een mooie score! Fijn dat u nog steeds zo blij met ons bent en dat is geheel wederzijds :-)
Een betrouwbare garage waar snelle én goede service hoog in het vaandel staat.
Hartelijk dank voor deze prachtige score!
Originele beoordeling
Een betrouwbare garage waar snelle service hoog in het vaandel staat.
Hartelijk dank voor de review, de volgende keer gaan we ons best doen er een 9 van te maken!
Altijd prima service. Bij het laatste contact i.v.m. een probleem met het stuurslot zegt de ene medewerker dat hij eerst wil kijken of ze het kunnen repareren. Een ander zegt later dat je een nieuw slot moet nemen. En dan moet er vooraf betaald worden, wat ik als klant raar vind. hier spreekt wantrouwen naar de klant uit.
Hartelijk dank voor uw reactie en fijn te lezen dat de service altijd prima is. Wel spijtig dat we nu een 6 krijgen. De reden van vooraf betalen is dat we een slot bestellen op de auto, deze is dus uitsluitend voor uw auto bestemd en helaas moeten de goede onder de kwade lijden. We hebben heel veel sloten (en andere voor klanten bestelde onderdelen) die niet afgenomen zijn en ook niet meer voor andere auto's te gebruiken zijn nog liggen... Daardoor hebben we moeten besluiten om speciaal bestelde artikelen vooraf te laten betalen. Ik hoop dat u daar begrip voor heeft en zou het fijn vinden als u de magere 6 zou willen aanpassen. Wilt u er verder nog over praten hoor ik het graag, mijn naam is Eric Zentveldt, de eigenaar van Autozenter Schagen.
zie boven
Hartstikke bedankt voor de review, de volgende keer proberen we er een 9 of 10 van te maken!
Zoals wij gewend zijn van de mensen van Autozenter: hartelijke ontvangst, prima service en vakmanschap
Bedankt weer voor deze mooie beoordeling! Daar worden we weer vrolijk van :-)
Zoals het hoort.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, we gaan de volgende keer voor de 9 of 10!
Alle contacten verliepen op zeer aangename wijze. Je wordt direct teruggebeld en vriendelijk te woord gestaan
Wat fijn om te lezen! Mooie score hoor, bedankt en een fijn weekend!
Snel en makkelijk een afspraak kunnen maken en vervolgens word alles altijd netjes volgens afspraak uitgevoerd. En als het eens tegenzit word en snel een passende oplossing geboden.
Jij weet als geen ander hoe hard we eraan werken om klanten tevreden te houden, mooie beoordeling, bedankt!
Afgelopen december mijn 8e auto aangeschaft bij dit bedrijf. Wordt altijd tot grote tevredenheid geholpen. Iedereen in dit bedrijf is op service gericht,technisch personeel zeer goed onderlegd. Kortom een aanrader.
Hoe bijzonder om vanuit Lelystad naar ons te komen voor de aanschaf! Bedankt voor de mooie review en nogmaals veel plezier met de nieuwe auto!