Hoe ik mijn auto bij Autozenter gekocht heb, geeft mij een goed gevoel.
Na me goed georiënteerd te hebben, besloot ik dat mijn volgende auto een tweedehands Renault Grand Scénic zou moeten worden. Kopen bij een merkdealer had mijn voorkeur. Ik woon in Haarlem en de dealers bij mij in de buurt hadden óf geen aanbod óf hadden geen interesse om mij een auto te verkopen. En toen bezocht ik de site van Autozenter, waar mijn vader in het verleden diverse auto's had gekocht en ikzelf ook één (in 2002). Autozenter had twee Scénics die ik interessant vond. Fijn om te kunnen vergelijken! Afspraak gemaakt, proefritjes gemaakt, goed inruilvoorstel gekregen, beetje onderhandeld en de deal gesloten. Ik ben blij met mijn nieuwe auto. Fijn en goed contact gehad met Eric Zentveldt, die tijdens alle fasen van het koopproces prettig en toegankelijk was en ruim de tijd nam om mijn zoon van 8 en mij wegwijs te maken in onze nieuwe auto. Gezien de afstand weet ik nog niet of ik de auto na het verstrijken van de garantietermijn in onderhoud houd bij Autozenter, maar (t.z.t.) voor een volgende auto zal ik zeker kijken welk aanbod Autozenter heeft.