Goed bedrijf doet wat het moet doen,snel en vakkundig

Zeer kundige mensen en ben heel fijn geholpen. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje!

Goed en netjes

Goed snel en netjes aan een prachtige capture geholpen

super service

Al meer dan tien jaren klant, de verkoop en service is al die jaren op hoog niveau gebleven.

duidelijke afspraken en goede vriendelijke service

Mijn Clio gekocht en aflevering zou i.v.m. de vakantietijd wat langer duren, uiteindelijk was het toch heel snel voor elkaar. De auto was voor aflevering helemaal nagelopen en volledig in orde gemaakt. Verder vriendelijke service en goede uitleg gekregen. (en iets lekkers om de nieuwe auto te vieren ;) )

Altijd een 10 met een griffel!

Al 30 jaar klant. Al 30 jaar heel tevreden. Min of meer noodgedwongen ben ik in een ander merk auto gaan rijden maar ik vertrouw het onderhoud daarvan helemaal aan de mannen van Autozenter toe!

Fantastich

Nieuwe auto gekocht en oude ingeruild, super service. Geweldige gastvrijheid.

Het rijden met de Renault Captur voelt geweldig

De Renault Captur rijdt super vooral geruisloos, met automaat lekker makkelijk,ik geniet ervan.

Goed en klant vriendelijk

Wederom bevestigd dat het een goede garage is.

100% tevreden

Top garage

Ik kom hier al vele jaren met veel plezier, men staat altijd voor je klaar.

Wederom goede service en vriendelijke bejegening

Had problemen met routeplanner. Ik kon direct komen en werd gelijk geholpen. Kreeg nog aantal tips op de koop toe

Alles was helder en duidelijk

Ik ben erg tevreden met het verhelpen en de afwikkeling van de storing aan mijn Renault Zoe. Daarnaast zijn de tussentijdse updates van de voortgang door mij als zeer positief ervaren. Erg professioneel!

Geweldig , heel vriendelijk en zeer goed en zaken kundig met elkaar gesproken en ook de afspraken goed tot in de puntjes geregeld.

Een garage zoals ik die graag wil

Jaren klant bij Autozenter. Er is een band ontstaan van wederzijds vertrouwen, respect, waardering en hartelijkheid. Er kan steeds goed worden overlegd over wat er moet gebeuren, wij worden altijd op tijd gewaarschuwd van onvoorziene zaken. Wanneer wij menen iets aan de werking van de auto op te merken wordt dat steeds serieus genomen. Er is steeds tijd voor ons. Het is een genoegen er te zijn.

prima service

tijdig mankement opgespoord en verholpen

Alle werkzaamheden zijn weer vlot en keurig uitgevoerd.

Ik kom graag bij autozenter omdat ik altijd beleefd en vriendelijk (en goed!) wordt geholpen. Ik heb nog nooit klachten gehad.

Erg goed.

Wij worden altijd vakkundig en vriendelijk geholpen. Een zeer betrouwbaar bedrijf, zo is onze ervaring.

Prima contact met hen

Ik heb een prima contact en ze helpen me als het nodig is

Gewoon goed

Gewoon goed

Prima service. Wordt meegedacht.

Volgens afspraak alles uitgevoerd

Wat een fijn familiebedrijf

23 juli onze 2 weken eerder gekochte Renault Twingo opgehaald. Prima uitleg over alle opties en bij het tonen van de bandenreparatieset bleken er nog wat blaadjes en dergelijke onder te liggen, gelijk de.werkplaats in en nog even de stofzuiger erdoor, wat een service. En last but not least een overheerlijke taart met een foto van de auto mee.naar huis waar vindt je het nog? In 1 woord super!

Uitstekende dealer

Goede, eerlijke en duidelijke uitleg voor aanschaf van mijn eerste auto.

De plaats om een gebruikte Renault te kopen en te laten onderhouden.

Gewoon een goede garage met uitstekende service.

Klantvriendelijk en service gericht

De Fok 8