Top garage. Nog nooit een probleem gehad.

Prettig en deskundig

Niet alleen kundige monteurs, maar ook transparant in de status mbt kosten tijdens het onderhoud

Onze ervaring is zeer positief.

Al jaren klant bij Autozenter.Altijd zeer goed en vriendelijk geholpen.Nemen alle tijd voor je.Staan altijd voor je klaar .Altijd verschillende Capturs gereden 6 stuks en nu voor het eerst een Ankara e tech gekocht.Geweldige fijne coupe en geweldig mooi afgeleverd.Bedankt allemaal hiervoor.

Zoals altijd helemaal goed ☺️

Wij komen al jaren bij Zendveldt, helemaal uit Amsterdam, dus dat zegt wel wat. Goede service, fijne mensen, goede communicatie. Er is tijd voor een gezellig praatje en de auto wordt altijd keurig afgeleverd.

Keurig geholpen

Prima service en keurig geholpen. Ook kosteloos vervangend vervoer gehad en werd ook opgehaald vanaf Den Helder en naar Schagen gebracht waar het vervangend vervoer klaar stond

Inruil, aankoop, voortreffelijke service en uitleg nieuwe auto

Als je al meer dan 15 auto's bij deze garage hebt aangekocht dan zeg dat voldoende over de service en onderhoud van Eric Zentveldt en zijn hele team.

Gewoon de beste service!

Prima service, zeer klachtgericht en zeer vriendelijk. En weer nét dat beetje extra. Dank aan Ron, Mark, Eric en team, ik wens jullie prettige feestdagen en een mooi, veilig en gezond 2024.

Uitstekend !

Prettig dat we via de mail herinnerd worden dat we een afspraak 'kunnen maken' om de banden te wisselen en/of een servicebeurt kunnen plannen. Zowel aan de telefoon als aan de balie worden we vriendelijk benaderd. Altijd bereid mee te denken met de hulpvragen die je hebt (t.a.v. de auto dan hè :-) Bij binnenkomst ervaren we een overzichtelijke rolverdeling. De omgeving (showroom en balie) ziet er altijd verzorgd en netjes uit.

Fijn contact en goede service!

Zeer tevreden; ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Het contact was fijn en professioneel.

Het voelt altijd goed als ik mijn auto bij de garage staat voor onderhoud.

Ik heb een prima contact met mijn renaultgarage. De eventuele problemen worden goed uitgelegd en verholpen. Ik heb alle vertrouwen in het bedrijf. Ik laat mijn auto met een gerust hart achter!

De aankoop en de banden wissel geheel volgens afspraak. .

Lekker gewerkt

Bij een regulier onderhoud is een storing ontdekt die adequaat is opgepakt en verholpen.

Aankoop Kadjar tot volle tevredenheid verlopen

Prettige samenwerking, duidelijkheid en vakkundigheid hebben indruk gemaakt

Uitstekende service.

Een duidelijk verhaal bij de inruil van mijn auto. Ik word hier altijd enorm vriendelijk geholpen.

keurig behandeld

ik ben prima behandel tijdens het wachten

Zeer tevreden met service

Goede en duidelijke afspraak wat betreft kosten onderhoudsbeurt.

Binnen de verwachtte tijd en keurig uitgevoerd

Altijd goede service

Fijn personeel en behulpzaam

Onderhoud op 23 november 2023: - nieuwe multiriem (wel prijzig!), - wintercheck - controle airco - controle onderzijde auto (klap gehoord toen ik te hard een verkeers- heuveltje nam). Alles keurig in de voorspelde tijd uitgevoerd, ergo: dik tevreden!

Toppertjes

Natuurlijk kost het geld als je naar een garage voor onderhoud aan je auto, maar hier krijg je echt waar voor je geld. Uitermate klantvriendelijk en vakkundige medewerkers.

zoals gewend: prima

Persoonlijke aandacht met het accent op het luisteren naar de klant.

Sinds 1992 zijn we klant bij Renault Autozenter en nog steeds gaan we als tevreden klant de deur uit.

Snelle actie

Door niet goed op te letten een kleine schade gereden aan mijn auto. Door snelle actie van de werkplaats weer netjes kunnen herstellen met een gebruikt onderdeel. Zo bleven de kosten binnen de perken. Thx

De Fok 8

1742PD Schagen