Top! Altijd goed!
Heel erg vriendelijk,
Ik werd bij de receptie en later de behandelkamer vriendelijk ontvangen en behandeld
men werkt op tijd, is alert m.b.t. mijn gezondheidssituatie/medicijngebruik
Flexibele tijden, veilig gevoel, altijd op tijd, vriendelijk, ook de receptie, leggen uit wat ze doen, duidelijk in communicatie, aandacht voor je.
Ze nemen de tijd om je te behandelen en je te voorzien van een goed advies.
ik kom hier al meer dan 20 jaar tot volle tevredenheid
Fijn dat jullie op tijd waren. Het nieuwe apparaat voor mondhygiëne was erg prettig. De vorige keer werd mijn kroon losgetrokken door de mondhygiëniste, dus ik was een beetje huiverig. Maar dit was erg prettig. De tandarts kwam ook vakkundig en prettig over. Ik heb iedere keer een andere tandarts. Maar tot nog toe altijd goede ervaringen. Vandaar ook al jaren trouwe klant. Eerst alleen bij Thomas en nu bij het hele team. Ga zo door!
vond het wel goed gaan
Controle afspraak
Bij deze praktijk wordt je nog gezien als mens. Ben je geen nummer. Ze zijn kundig en denken met je mee.
Vakkundige tandarts. Ziet goed wat er gedaan moet worden. En zegt dat eerlijk. Heel goed in haar werk. Iedereen is altijd vriendelijk ook achter de balie. Hangt altijd een goede sfeer. Want zeg nou eerlijk wie gaat er graag naar de tandarts? Maar door de vrienderlijk heid en vakkundigheid maakt het toch een beetje makkelijker om te gaan. En wij wonen in biddinghuizen. Maar rij toch liever een eindje om voor deze tandarts. Dank daarvoor
Prima tandartsenpraktijk.
Prima behandeling ondergaan door bijzonder aardige mensen.
Onze kinderen worden goed vrolijk onvangen. Beide werden goed begeleidt door vrolijke artsen en collega's
Ik kom nu al enige jaren bij Kamila. Haar zorg voor mijn gebit heeft op mij ook een positieve invloed gehad. Door haar enthousiaste en stimulerende zorg ben ik zelf ook meer aandacht aan mijn gebit gaan geven.
Altijd prettig om binnen te komen. Vriendelijke mensen met aandacht.
Al diverse jaren bij Kamila. Ben zeer tevreden over haar behandelingen. Echt een top professional! Kan haar zeer aanbevelen.
Het was een teleurstelling dat ik niet door de tandarts werd geholpen maar door de mondhygieniste.
zie boven
Heel prettig, hele fijne tandarts en assistent, vakwerk, ga zo door.
Professioneel en vriendelijk
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.