Alles aan deze praktijk klopt: van de aankleding in de wachtruimte tot zelfs de vacatureteksten. Ik vind deze praktijk echt een gamechanger, omdat ze het voor elkaar krijgen dat ik bijna een wellnessgevoel krijg bij een tandartsafspraak, na jarenlange angst voor de tandarts.
Positief, klantvriendelijk.
Xxx
Fijn en goed
Vriendelijk en vakkundig geholpen.
Ik heb alleen geen idee wie mij heeft geholpen. Dus advies om je even voor te stellen of om bij de afspraak te laten weten welke tandarts je gaat helpen.
Heel goed geholpen in een fijne tandartsen praktijk.
Super fijne behandeling.
Snel, adequaat, vriendelijke mensen en met een positief gevoel de deur weer uit ook al moet je een nieuwe afspraak gaan maken om "even" twee kronen te laten zetten
Dank u wel voor de mooie beoordeling
Altijd goed op tijd, Altijd vriendelijk Altijd bereid om te stoppen als ik het even niet ziet zitten Altijd een extra kussen in de nek Totaal geen spijt van dat ik bij jullie kom!
Wat een prachtige woorden, dank u wel!
Ik zit al meer dan 25 jaar bij deze tandarts, voorheen Wermenbol, altijd tevreden geweest en nog steeds. 2 jaar terug pheasings ( als je dat zo schrijft;)) laten zetten, erg tevreden mee, ik lach weer op foto’s zeg maar..
Dank u wel voor deze beoordeling, we geven de complimenten door aan de collega's voor uw stralende lach.
Prettig en vriendelijk ontvangst door iedereen en de tandarts nam de tijd om bij het eerst consult uit te leggen wat er bij de volgende afspraken gaat gebeuren om mijn gebit weer goed te krijgen én te houden.
Prima en duidelijke communicatie en prettige behandeling.
Dank voor de liefdevolle benadering en behandeling
Fijne ontspannen behandeling
het was correcte, duidelijke en vriendelijke behandeling
Correct en netjes geholpen.
Van ontzettend vriendelijke receptionist(en) naar klassieke tandarts die zeker kundig over komt is alleen van gezamenlijk overleg is slechts beperkt sprake. En beste tandarts: als de klant binnenkomt mag u best uzelf voorstellen en groeten…dus ik heb helaas verderop in de review een gokje moeten doen wie mij heeft behandeld. Excuus daarvoor. Je ligt in nogal afhankelijke positie met je mond open en ik wil graag weten wat behandelingen en onderzoek kosten en wat het me oplevert voor iets wordt uitgevoerd. Misschien moet ik daar zelf dan mondiger over worden, maar zoals gezegd de vanzelfsprekendheid waarmee het gebracht wordt nodigt dat gesprek niet uit.
positief
Wederom ben ik fantastisch geholpen. Een periodieke controle, maar zoals altijd zeer efficiënt en prettig!
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.