Wederom een zeer goede ervaring. Er wordt rustig de tijd genomen om uitkeg te geven over de behandeling.
Goede ontvangst en begeleiding , goede behandeling en te zake m.i kundig.
Ik heb hele fijne ervaringen met Beekpark Tandartsen; altijd fijn, netjes en uiterst vriendelijk geholpen, zowel door de tandarts(assistent) als door de receptionistes. Er wordt (vóór en) tijdens de behandeling duidelijk aangegeven wat er wordt gedaan en je krijgt altijd deskundig advies. Er wordt dus altijd duidelijk gecommuniceerd en wanneer er onverhoopt eerder plek is om behandeld te worden, word je daar telefonisch over geïnformeerd. Kortom, ik heb alleen maar heel prettige ervaringen met deze praktijk. Aanrader dus :)
Wordt altijd vriendelijk en prima behandeld.
Snelle en fijne controle. Ook bij mondhygiënist was het helemaal goed en gezellig!
Uitstekend geholpen in ontspannen sfeer.
Zowel schoonmaak/hygiëne als controle goed uitgevoerd. Tips gehad over de manier van stoken-flossen i.v.m. bloedend tandvlees.
Assistente was wat bijdehand en deed erg lang over de cotrole en reiniging! Tijd is geld!!!!☹️
wist van te voren hoe lang het zou duren, proces goed kunnen volgen, geen problemen, ook niet achteraf
Ik werd vriendelijk te woord gestaan. De behandeling is naar tevredenheid uitgevoerd.
Dank u wel voor deze mooie beoordeling, fijn dat u dit prettig heeft ervaren
Ik had een familie afspraak en was 10 minuten te vroeg. Na 3 minuten in de wachtkamer waren we al aan de beurt. Mijn zoontje mocht eerst en werd goed geholpen. Vervolgens mocht ik in de kamer ernaast voor controle. Waarschijnlijk heb ik mazzel met mijn tanden, maar ik word altijd een beetje relaxt van de behandeling hier. Tandsteen verwijderen en schoonmaken voel ik niks van en in die stoel liggen is heerlijk. Ik heb het ook wel anders meegemaakt, dus alle eer aan jullie. Ook het contact met tandarts en mond hygiënist is heel persoonlijk en prettig.
Super dat de afspraak zo voorspoedig is verlopen, heel fijn voor u en uw gezin
Als boven.
Dank u wel voor deze mooie complimenten, heel fijn om te horen
Precies op de afgesproken tijd werd ik bijzonder vriendelijk ontvangen door de assistente. De controle werd gedaan door de ook altijd vriendelijke tandarts Thomas. Daarna een deskundige gebitsreiniging door de assistente. Alles naar tevredenheid verlopen. Tot over een half jaar!!
Dank u wel voor deze mooie complimenten, we zien u graag over een half jaar.
Prettig ontvangst, en op tijd aan de beurt. Vriendelijke tandarts en haar assistente. Je voelt je op je gemak.
Wat een mooie complimenten, dank u wel
Top! Altijd goed!
Altijd goed!! We zijn super trots op zo'n mooi compliment
Heel erg vriendelijk,
Dank u wel de mooie complimenten, we snappen dat het soms lastig is om te plannen in onze drukke agenda. Tip, maak direct een afspraak voor over een half jaar dan is er nog keuze.
Dank u wel voor dit mooie compliment
Ik werd bij de receptie en later de behandelkamer vriendelijk ontvangen en behandeld
Dank u wel voor dit mooie cijfer, wat mogen we voor u doen om een 10 te kunnen krijgen?
men werkt op tijd, is alert m.b.t. mijn gezondheidssituatie/medicijngebruik
Wat fijn dat u zo tevreden bent, dank u wel voor dit compliment
Flexibele tijden, veilig gevoel, altijd op tijd, vriendelijk, ook de receptie, leggen uit wat ze doen, duidelijk in communicatie, aandacht voor je.
Mooier kunnen we het zelf niet zeggen, dank u wel voor dit compliment
Fijn dat u tevreden bent
Ze nemen de tijd om je te behandelen en je te voorzien van een goed advies.
Dank u wel voor het compliment
ik kom hier al meer dan 20 jaar tot volle tevredenheid
Dank u wel voor voor uw 20 jaar klandizie, en fijn dat u al zo lang tevreden bent.
Fijn dat jullie op tijd waren. Het nieuwe apparaat voor mondhygiëne was erg prettig. De vorige keer werd mijn kroon losgetrokken door de mondhygiëniste, dus ik was een beetje huiverig. Maar dit was erg prettig. De tandarts kwam ook vakkundig en prettig over. Ik heb iedere keer een andere tandarts. Maar tot nog toe altijd goede ervaringen. Vandaar ook al jaren trouwe klant. Eerst alleen bij Thomas en nu bij het hele team. Ga zo door!
Dank u wel, en fijn dat we uw vertrouwen weer hebben herwonnen
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.