Vriendelijk, geduldig en alle aandacht

Bij mijn zoontje moest er een tand getrokken worden die was ontstoken. We konden snel terecht. De tandarts en assistente waren super lief voor hem en legde alles rustig uit. Alles is goed gegaan tijdens de behandeling. Mijn zoontje vond dat ze het goed hadden gedaan al deed het prikje wel pijn.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijk en meedenkend

Helemaal geweldig

Mijn ervaring is prima

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Mondhygiënist(e)
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Geweldig

vriendelijk, begripvol

Ik ervaar deze praktijk als heel goed.Mede gezien mijn angst/gespannen zijn voor behandelingen. De medewerkers zijn begripvol, stellen je gerust en proberen voldoende controle te geven aan de patiënt.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? heel goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? vriendelijk, behulpzaam
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Elvyra van Dijk

Prima service en goed geholpen

Prima service, goed geholpen en goed advies

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed

is voor mij lastig in 1 zin

naar de tandarts gaan is voor mij een drama. dus is nooit een prettige ervaring. maar de manier waarop ik benaderd en behandeld ben , kan ik alleen maar positief zijn. ik heb nog drie afspraken in maart . DAAR ZIE IK ERG TEGEN OP, ONDANKS DAT IK WEET DAT HET MIJN GEBIT TEN GOEDE KOMT.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? heel prettig
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima

Zeer sympathieke vakspecialisten!

Bij recente controle zowel een voor mij nieuwe tandarts ontmoet alsook een nieuwe mondhygiëniste. Wederom is Beekpark Tandartsen erin geslaagd zeer sympathieke vakspecialisten aan te trekken. Het blijft een verademing om bij hen in de stoel te liggen! Voldoende tijd voor de patiënt en allen zeer deskundig. Dank!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Zeer positief
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Zeer positief
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer positief
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Bo van der Bend

Diagnose vooraf was goed, herstel prima

Vooraf goed geïnformeerd, tijdens de behandeling op de hoogte gehouden, goed uitgewerkt herstel van een kies.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima, goed dat de herinnering verstuurd wordt.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima, prettig
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

ervaring goed maar toch een opmerking

3 weken geleden voor controle en mondhygiënist geweest. nu ineens last van koud/warm aan kies. Tijdens deze behandeling blijkt er een gaatje in mijn kies te zitten. Vreemd dat dit niet bij de controle naar voren is gekomen.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Diederik Filius

Geweldige tandarts, a-z behulpzaam

In alles de beste

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Zeer goed, alles duidelijk, concreet.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Zeer goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Positief, goed.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Kamila Wiatr

Beste tandarts die ik ooit heb gehad

Ondanks dat de planning van deze tandarts vaak snel vol zit, is dit een uitstekende tandarts. Wanneer mogelijk lossen ze problemen meteen op zodat je niet apart terug hoeft te komen. Ze geven duidelijk en goed advies en zijn altijd bereid vragen te beantwoorden. Personeel is altijd vriendelijk en geduldig en naar mijn inzicht erg bekwaam. Afspraken maken kan erg makkelijk online en de kliniek ziet er altijd verzorgd uit.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Assistent(e)
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Erg goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Uitstekend

Super!

Enorm vriendelijk

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Fijn
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Top

Erg patiënt vriendelijk

Van ontvangst, behandeling en uitleg tot aan vertrek was een persoonlijk en een ontspannen sfeer!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Uitstekend!
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijke dames
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Karen Mørup

Perfecte praktijk wij zitten er met het hele gezin gewoon goed

Goede verzorging goed uitleg offertes kloppen en een zeer op elkaar ingewerkt team loopt als een trein allemaal open en eerlijk vind ik belangrijk en voor orthodontist is het volgens onze dochter super fijn ze is daar op haar gemak

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Gewoon het oude weer terug kaartje systeem
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel vriendelijk

Normaal

Kan de persoon die mij behandeld heeft niet vinden in de lijst aan het einde van de vragenlijst.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Normaal
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Slecht
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Normaal

Prettige professionele behandeling

Eerst kort door tandarts controle daarna grondige reiniging door mondhygiënist

Leuk en gezellig

Mama, mag ik morgen weer. Daar waren allemaal lieve mensen. Ik was dapper en stoer. En iedereen was blij. ( Sanne 4 jaar haar eigen verhaal)

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Onbekend
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Thomas Wermenbol

Zeer prettig om naar Beekpark tandartsen te gaan

Altijd gezellig! Goed overleg als dat nodig is. Fijn Team

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Zeer prettig

Fijn

Goede ervaring

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Thomas Wermenbol

Geduldig en lief voor kinderen!

Kinderen worden erg op hun gemak gesteld, waardoor angst snel wordt weg genomen. Ze doen het op een leuke, laagdrempelige manier.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Waren net aan het eten, maar alles was duidelijk. Werden vriendelijk bij naam uitgezwaaid

Professioneel

Duidelijke uitleg professionele behandeling en nazorg

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Duidelijk
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Kan wat proffesioneler, via een App of in ieder geval gewoon inloggen met Digi-D
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zelf aanmelden is okay

Prettig en snel

Prettig en snel geholpen

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Ik heb gebeld vind ik persoonlijk fijner
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Klant vriendelijk

top

Altijd TOP

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? klantvriendelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Kamila Wiatr

Heerlijk om weer met een "goed gereinigde mond" naar huis te gaan.

Altijd fijn!!!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Als prettig
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Altijd vriendelijk

Prima, alleen positief

Ik ben vriendelijk en deskundig geholpen naar mijn mening. Ik ken de nieuwste tandarts nog niet, ik denk dat hij een goed oordeel heeft gegeven omtrent de staat van mijn gebit. Ik heb gebeld met een vraag over de begroting vwb de volgende behandeling, de tandarts was niet aanwezig en mij is verteld dat hij deze week contact opneemt. Daar wacht ik op. Op een van de volgende vragen kan ik geen antwoord geven, welke arts mij heeft geholpen, omdat de naam er niet tussen staat

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Prima, duidelijk
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Geen klachten
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Klantvriendelijk

Goed gevoel

Ik ben altijd weer blij als alles is nagekeken en gereinigd. Voelt weer fris en zo blijf ik een goed gebit houden. Er is voldoende tijd vóór de behandeling. Ook aan de receptie zijn ze vriendelijk en hebben de tijd.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Ze vertelde steeds wat ze deed of ging doen
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk en nemen de tijd

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.