Prima en prettig.

Halfjaarlijkse controle en reiniging, weer met een fris en schoon gebit de deur uit.

• Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? prima, alles werd goed uitgelegd, geduldig en belangstellend.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Gastvrij en klantvriendelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Voor de eerste keer met mijn dochter naar de tandarts

Heel leuk gedaan, mijn dochter heeft alweer zin om terug te gaan naar de tandarts

• Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Handig
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Top, vriendelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Rabiea Alshikkador

Uiterst professioneel en klantgericht

Sinds een jaar of zeven ben ik klant bij Beekpark Tandartsen en ben altijd uiterst professioneel en correct behandeld. De klantgerichtheid van specialisten en overig personeel is uitstekend.

• Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e), Onbekend
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Bijzonder goed twee richting verkeer
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Kan ze wel telefonisch als digitaal, in beide gevallen even doeltreffend en makkelijk
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Hartelijk en professioneel
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Ines Hodzic

Netjes en op tijd geholpen

Geweest voor een periodieke controle, vriendelijk en op tijd ontvangen.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Duidelijk, vooral nu dat ik weer mag inloggen (was een tijdje niet mogelijk omdat ik op ene of andere manier geen "vergeten wachtwoord" en geen inglogcodes kreeg. Het werkt nu prima.

Prettig en kundig.

Als kind een trauma voor de tandarts opgebouwd. Thomas Wermenbol heeft dat een stuk doen verminderen waardoor ik veel aan mijn gebit heb durven veranderen.

• Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Dat is altijd goed.

Efficiënt en degelijk

De ervaring was conform mijn verwachting: efficiënt en degelijk.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Efficiënt
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Efficiënt
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Karen Mørup

Snel en goed geholpen

Hoewel ik de laatste jaren bij ieder bezoek een andere tandarts en mondhygiënist ontmoet was het bezoek prettig. Ik weet hun maken niet meer...... Ik zou wel eens willen weten hoe jullie mij als cliënt beoordelen ;-)

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Ik kon digitaal plannen in oktober pas in februari terecht. Volgende keer bel ik voor een afspraak
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 7
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.

Fijne behandeling

Het is een prettige praktijk

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Diederik Filius

Prettige ontvangst bij de receptie en ontspannende sfeer in de gehele praktijk en bij de behandeling.

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? 10
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Zeer goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? 10

Kundig

Vriendelijk

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Duurt lang voordat je een afspraak hebt

Goed!

Er is goed rekening met mij gehouden!

• Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Mondhygiënist(e)
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Goed!
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel vriendelijk!

Vriendelijk en betrokkenu

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Duidelijk

Prettig

Fijn geholpen en duidelijke uitleg gehad over bepaalde dingen

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prettig
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prettig

vriendelijk, vakbekwaam en zorgvuldig

Ik ben zeer tevreden over mijn periodiek controle met reiniging door tandarts Rabiea en preventie assistente Ilonka. Mijn ervaring was dat er zorgvuldig gekeken werd naar de status van mijn gebit adhv een visuele controle in combinatie met foto's. Dat geeft het vertrouwen dat het goed zit. Mijn gebit werd uitstekend gereinigd mbv meerdere technieken en tussendoor werd geregeld getoetst hoe het met mij ging. De sfeer was prettig en vriendelijk. Ik ging naar huis met een goed gevoel.

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed

Zie hieronder

Vriendelijke Tandarts met humor en een Vriendelijke assistente , duidelijk uitleg. Gr Henk Diekmann

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? N.v.t.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? N.v.t.
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.

Goede tandarts

Luistert goed naar me en geeft me goed advies en legt me alles uit wat hij Hong doen

Positief

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Door de tandarts en de assistente werd de behandeling uitgelegd en er werd overlegd,waardoor ik me goed kon ontspannen.

prettige behandeling

de mondhygiëniste was zeer kundig en deed haar werk op een prettige manier

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? waardeerde dit zeer
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prettig
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Ines Hodzic

Goede behandeling

Vriendelijke behandelaars

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima

Heel goed

Goed en vriendelijk ontvangen en ze nemen de tijd tijdens de behandeling.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel goed
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Diederik Filius

Goed, ik was met mijn dochter en werd betrokken bij wat er geconstateerd werd.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Karen Mørup

Ondanks dat dit uiteraard niet mijn favoriete bezigheid is (angst), was de ervaring goed. Ook fijn om eens optijd geholpen te zijn. Dat was in het verleden nog wel eens een uitdaging.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Opzich prima alleen het velen bellen ivm 10 minuten verzetten is soms onlogisch.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Thomas Wermenbol

Zeer (kind)vriendelijk en kundig tandheelkundig personeel.

Zeer (kind)vriendelijk personeel. Ze nemen de tijd.

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Ze nemen de tijd
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Zowel digitaal als telefonisch goed bereikbaar
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik hier wordt de tijd genomen.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

leukste 2 kiezen boren ever :-)

Kiezen boren is nooit fijn , maar erg leuk gehad met de arts en assistente , geen 10 omdat ik de rekening nog niet gezien heb , dat dempt misschien wat het plezier ;-)

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? uitstekend
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? kan beter , online systeem is wel erg 2009 , en moet een behandeling wel weer bellen
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Diederik Filius

Deskundige behandeling en vriendelijk geholpen.

Vooraf goed geinformeerd over de behandeling en zeer correcte communicatie. Ook bij de receptie uiterst correct behandeld.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Uitstekend
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk en correct
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Kamila Wiatr

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.