goede ontvangst en correctie medische afhandeling. Vriendelijk en to-the-point.
Hele fijne praktijk, de beste die ik ooit meegemaakt heb, onderscheidt zich in deskundigheid, efficiency en klantvriendelijkheid.
Professioneel en integer.
Geen wachttijd, tandcontrole en tandsteen verwijdering op uitstekende wijze uitgevoerd.
Mijn behandeling is zeer zorgvuldig uitgevoerd en door een uiterst vriendelijke behandelaar.
Prettige benadering, voelde mij gezien.
Vriendelijk geholpen, ze vertelde steeds wat ze ging doen
Communicatie van Rianne miste ik.
De tandarts stelde Fynn enorm op zijn gemak
Er werd goed rekening met mij gehouden. Er werd alle tijd en ruimte gegeven zodat ik mijn behandeling goed kon ondergaan.
Zeer fijn!
Kwam vorige week voor vullen gaatje linksonder en er werd gezegd rechtsonder. Ik was standvastig en zei dat het links moest zijn. Dat bleek te kloppen. Feit is dus dat het verkeerd in de computer is gezet. Ik ga er vanuit dat dat teruggekoppeld is aan diegene die het erin heeft gezet. Zowel mijn vrouw als een zoon van mij heeft eenzelfde ervaring bij jullie. Dus aandacht daarvoor is op zijn plaats.
Vaklui, prettige atmosfeer over-all. Tip: speel andere, rustiger muziek, bij voorkeur géén muziek. In ieder geval, zet het volume zachter.
Vriendelijk, hoge kwaliteit van behandeling en medewerk(st)ers !
Ik wordt al vele jaren door Kamila behandeld. Dat voelt heel goed. Zij houdt keurig bij wat de vorige keer is gezien en besproken. Dat geeft vertrouwen dat zij precies weet wat ze tijdens de vorige behandeling heeft gedaan en vervolgens moet doen.
Nogmaals , zeer goed !
Als nieuwe patiënt was het tijd voor mijn intake. Van tevoren heeft mijn vorige tandarts foto's, medicatie-overzicht etc doorgestuurd. Toen ik binnen werd geroepen, kon ik merken dat de medewerkers niet de tijd hadden gehad om mijn dossier door te nemen. Daardoor duurde de intake wat langer. Zeker als het gaat om privacy-gevoelige informatie, is het fijn als ik het niet mondeling hoef aan te geven, vanwege de werkruimtes zonder deuren. Verder vind ik het de kliniek een fijne sfeer hebben, de medewerkers zijn hartelijk en overleggen duidelijk.
Prettig ontvangen bij de receptie, op tijd naar binnengehaald, Met tips van de Mondhygiëniste en schone tanden weer naar huis
Ik hoef niets te omschrijven, mijn ervaring met Beekpark tandartsen, is gewoon goed
Zie bovenstaande
Professionele zorg in een prettige en ontspannen sfeer!
Dank u wel voor deze mooie beoordeling
Gelukkig was er begrip voor een angsthaas
Wat fijn dat we u ondanks uw angst toch fijn kunnen helpen
Beekpark tandartsen is een uitstekende tandarts praktijk.
Wat een pracht cijfer, fijn dat u het als prettig heeft ervaren
Bedankt Thomas, de uitleg was duidelijk en je vertelt wat er wordt gedaan. Dat is fijn. Ik ben altijd blij wanneer ik door jou als tandarts behandeld wordt. Het is vertrouwd. Uit ervaring weet ik dat je het beste met iedere cliënt voor hebt.
Een dikke 10 voor Thomas, we geven het zeker aan hem door
Ik werd op de afgesproken tijd geholpen. Vriendelijk geholpen
Wat een prachtige beoordeling voor Elvyra, we geven het zeker door
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.