Professioneel
ik ben goed geholpen
Helemaal prima
Deskundige zorg en vriendelijke medewerkers
dames zijn vrolijk en professioneel in manier van overkomen, dit stelt patiënten op hun gemak
de controle door de tandarts is (erg) kort, ik ben gewend van vorige bezoeken dat dit wat langer duurt. Maar als de tandarts tevreden is, prima. De reiniging is erg grondig en bij vlagen pijnlijk, daar kan ik hopelijk weer mee vooruit.
optijd geholpen volgens afspraak, denken zeer met je mee
Vriendelijke medewerkers en behulpzaam.
Ga zo door met deze manier om patiënten te behandelen.
Ik kreeg heel rustig uitgelegd wat de assistent ging doen.
Ik vind naar de tandarts gaan niet leuk
De behandeling met de mondhygiëniste Kamila is uitstekend, echter wanneer je een afspraak heb staan met tandarts Thomas is hij er dikwijls niet. ( op vakantie of een andere reden) Nu heeft de controle plaatsgevonden door Diederik Filius en die was ook goed.
Nvt
Vriendelijk en ervaren indruk
Samen met onze twee meiden ga ik zonder angst en beven naar de tandarts. Iedereen is super aardig, ze nemen de tijd en leggen uit wat ze doen.
Respect vol mensen voor mensen.
Heel fijn contact met alle collega's met duidelijke uitleg. Niet hoeven wachten.
Een bezoek aan de tandarts is geen uitje. Beek park tandartsen zorgt ervoor dat het toch een plezierige ervaring is. Vriendelijke professionele medewerkers zorgen ervoor dat je geen patiënt maar klant bent.
Een goed advies !
Beekpark tandartsen is een fijne praktijk. We wonen inmiddels niet meer in Apeldoorn, maar blijven graag terugkomen. Vriendelijk personeel, dat meedenkt en kinderen geruststelt en uitlegt wat men gaat doen. Openingstijden zijn ruim. De laatste tijd merken we wel dat het maken van een afspraak moeizaam gaat. Ouder-kind slots zijn er weinig en een controle-afspraak over een halfjaar inplannen was niet mogelijk. Waarschijnlijk worden deze halfjaarlijkse controle een driekwartjaar controle.
De behandeling van de mondhygiëniste heb ik als prettig ervaren. Helaas was de tandarts met een noodklus bezig en ben ik door een assistente behandeld. Daar was ik ook heel tevreden over.
Zie mijn beoordelingen
Ik werd op de tijd binnengeroepen die afgesproken was. Werd zorgvuldig ontvangen . Voelde me bijna verlegen worden van de aandacht. Alle handelingen werden vooraf helder en duidelijk aangekondigd. Er werd goed gelet op pijnreakties, die ik overigens deze keer nauwelijks had dus was het voor mij ook een makkie! Ook de tandarts was mededeelzaam over alles wat hij zag en deed. Dat stelt je gerust. En er was zelfs even tijd voor een praatje. Prima.
Vriendelijke mensen, verwelkomend, kwalitatief goede zorg en een fijne sfeer.
Alleen jammer dat ik deze keer geen elektrische tandenborstel kon gebruiken maar een ander apparaat.
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.