Supergoed

Eigen academie. Heel veel expertise. Super klantvriendelijk en steeds de meest innovatieve technieken

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.

Supergoed

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.

Super ontspannen ervaring voor een angstpatiënt

Vanwege een tandarts''verleden'' altijd veel angst. Dat wordt hier altijd goed weggenomen door duidelijk te vertellen wat er wanneer gedaan wordt. Voel me helemaal op mijn gemak wat mijn klachten automatisch vermindert. Heel fijn!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed

Vakkundig en vriendelijk

Na korte wachttijd goed geïnformeerd over de behandeling, in dit geval de jaarlijkse controle. Goede toelichting vervolgens tijdens de behandeling.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed

Gezellig met Daphne

Bij Daphne is het een feest om in de stoel te zitten. Ze is super vrolijk en lief. Legt goed uit. En neuriet mee net de muziek. Die heeft duidelijk lol in haar werk.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.

Gezellig met daphne

Bij daphne is het een feest om in de stoel te zitten. Ze is super vrolijk en lief. Legt goed uit. En neuriet mee net de muziek. Die heeft duidelijk lol in haar werk.

Gezellig met daphne

Top!

Assistente Nienke heeft zo'n fijne positieve energie, Senn en Jur gaan hierdoor met plezier heen!

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Hartelijk ontvangen

Vriendelijk personeel

Werd optijd geholpen, duidelijke info over werkwijze. Ik kreeg keuze in behandeling. Vakkundig goed geholpen. Ging blij weg.....

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Als zeer goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Duidelijk en vriendelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Vriendelijk, duidelijke uitleg van de behandeling.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 7

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? prima
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.