Angst voor bezoek aan tandarts is goed opgevangen

Gelukkig was er begrip voor een angsthaas

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Tot nu prima
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Heb aan de balie een afspraak gemaakt
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk en begripvol

Bijzonder goede tandarts

Beekpark tandartsen is een uitstekende tandarts praktijk.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Uitstekend
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Uitstekend
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Rustige tandarts met heel veel kennis en kunde.

Bedankt Thomas, de uitleg was duidelijk en je vertelt wat er wordt gedaan. Dat is fijn. Ik ben altijd blij wanneer ik door jou als tandarts behandeld wordt. Het is vertrouwd. Uit ervaring weet ik dat je het beste met iedere cliënt voor hebt.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Super goed
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Thomas Wermenbol

Op tijd geholpen in een prettige sfeer

Ik werd op de afgesproken tijd geholpen. Vriendelijk geholpen

Super fijne mensen

Behulpzaam, vriendelijk, leggen alleen netjes uit. Fijne praktijk

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Ik maak telefonischbeen afspraak
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Karen Mørup

Goede service en behandeling. Fijn contact.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Mondhygiënist(e)
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.

Altijd een prima behandeling

De praktijk ziet er fantastisch uit, de dames aan de ontvangst zijn altijd vriendelijk en bereid een oplossing in de agenda te vinden. De mondhygiëniste en de tandarts, zijn super professioneel. Kortom, een geweldige praktijk!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Prima
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Top
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Top

Prettig en goed.

Ik vind het altijd fijn om bij Beekpark te komen. Het is altijd schoon en netjes en iedereen is klantvriendelijk.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Altijd klantvriendelijk.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Rabiea Alshikkador

zeer professionele hulp van zowel de assistente, de mondhygiëniste als de tandarts

Er werd meteen een nieuwe afspraak er achteraan geplakt voor het vullen. Dit was in hun schema meteen mogelijk en ik was er toch, dus dat is prima. Zowel mijn vrouw als ik zijn zeer tevreden, speciale vermelding voor Kamilla, de ervaring van mijn vrouw met haar is zo goed dat ze nergens anders meer wil.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? zeer goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? zeer goed en flexibel
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.

Klantvriendelijk

Vriendelijk personeel. Luisteren echt naar je.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? prima
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? fijn
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Kamila Wiatr

prima ze denken in oplossingen wat het probleem ook is !!

altijd bang voor de tandarts geweest ,hier stellen ze je op je gemak .ben blij met mij vaste tandarts.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? alles gaat in goed overleg.
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Karen Mørup

het is niet vervelend om naar de tandarts te gaan

goed overleg tussen preventiemedewerker,de tandarts enmijzelf

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? -lastig om op korte termijn online een afspraak te maken
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? vriendelijk

PRima

Ik denk dalleen dat ik een allergische reactie heb overgehouden bij mijn mond. Wellicht allergisch voor de latex handschoenen, of ea bacterie. Na mijn bezoek begon er onder mijn mond een klein bultje te ontstaan en is nu uitgegroeid tot een grotere wond.

• Hygiëne N.v.t.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 7
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk en gastvrij
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? zeer vriendelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Karen Mørup

Professioneel en klantgericht en vriendelijk

Zoals Boven beschreven

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed, had misschien nog iets meer gemogen
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 5
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Karen Mørup

Voldoet aan het ideaalbeeld van een mondhygiëne mondhygiëne behandeling

Na een warm welkom nam ik plaats in de ruime en gezellige wachtkamer. Op de afgesproken tijd nodigde de mondhygiëniste mij uit in haar behandelkamer. Ik ben al langer bij haar patiënt, dus ze vroeg me hoe het met mij en mijn gebit gaat en of er bijzonderheden zijn te vermelden. De reinigingsbehandeling gaat even secuur als efficiënt en met de modernste middelen waardoor het bij mij geen pijn doet. Wat geweldig om na de reiniging en het polijsten te voelen hoe glad je tanden weer zijn! We namen afscheid en bij de receptie heb ik meteen een vervolgafspraak voor over een half jaar gemaakt.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel vriendelijk, correct en efficiënt.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Kamila Wiatr

Perfecte behandeling door tandarts zowel als assistente

Ik was na zo'n lange tijd vergeten waarvoor ik precies kwam. De assistente lostte dit perfect op. De behandeling door de tandarts vond ik hoogst prefessioneel

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Uitstekend hoewel ik kwijt was voor welke zijde van het gebit ik kwam
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Uitstekend
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Uitstekend en vriendeliik

Prima geholpen

Altijd vriendelijk personeel en professioneel

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Thomas Wermenbol

Snel afspraak gemaakt en geholpen

Voor een beschadigde vulling hen ik snel een afspraak kunnen maken en ik wordt deskundig geholpen door de tandarts en haar assistente .

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Heel goed.

Zeer tevreden.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Elvyra van Dijk

Tandarts had alles goed voorbereid. Foto’s waren niet nodig gezien de conditie van mijn gebit. Controle verliep fijn en rustig en ze deed zelf ook de reiniging, wat ook prettig verliep. Ze vroeg regelmatig hoe het met mij ging. Ze nam ook de tijd om mijn vragen naderhand te beantwoorden. Ik weet alleen haar naam niet. Naamkaartjes zijn misschien wel handig

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Heel empathisch
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Bellen werkt het beste
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel goed
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Bo van der Bend

Helemaal goed

Gewoon goed . Ik werd goed op m'n gemak gesteld .

top

Goede service en daarna goede behandeling gehad

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? top
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? heel vriendelijk

Kundig en zeer patient vriendelijk

Prima ,zeer patient vriendelijk en kundig.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? zeer vriendelijk

Prettige tandarts ervaring

Je word er altijd vriendelijk geholpen. Je kan makkelijk een afspraak maken, zo wel telefonisch als online. Voor spoed of onverwachte problemen aan gebied, kan je daar vaak snel terecht. En ze gaan met de tijd mee (gebruiken moderne en soms nieuwe technieken).

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? N.v.t.
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijke

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.