Servicegericht

We zijn 4 weken op verlof in NL, vanuit Tanzania, en hebben alle medewerking ervaren om ons hele gezin geholpen te zien worden.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk, deskundig, nauwe communicatie met tandarts
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

afspraak werd verzet en vervolgens bleek ik niet meer in de agenda te staan.

In februari '22 heb ik al een afspraak gemaakt en werd op 24 juni om elf uur ingepland. Een week voor de 24e kreeg ik telefoon of ik mijn afspraak kon verzetten naar 8.40 uur. Ik zou daar nog bericht over ontvangen. Op donderdag 23 juni had ik nog niets gehoord dus maar even gebeld en toen bleek dat er niets van bekend was en ik niet ingepland stond voor vrijdag de 24e.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? prima
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? niet goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? 7

Fijne tandarts

Naar de tandarts wordt nooit mijn hobby. Bij Beekpark Tandarten is de ervaring anders, zeer vriendelijk en je wordt op je gemak gesteld. De uitleg is eerlijk en duidelijk. Dat vind ik prettig.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? MAg wat gebruiksvriendelijker en meer moderne interface. Dat loopt wat achter.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Als prettig
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Zo klantgericht, alle tijd en fantastisch met kinderen

Ze denken altijd mee, niks is te gek en heel vriendelijk en rustig. Heb echt wel een aantal tandartsen gehad in mijn leven maar deze praktijk is fantastisch. Goede zorg ook bij angst en doen het fantastisch met de kids.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? 10
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Niet zo praktisch als je voor meerderen in je gezin wil plannen.
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer goed. Heel welkom en prettig
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Karen Mørup

Het personeel is echt onwijs aardig

Wat een fijne behandeling. Werd al hartelijk ontvangen bij de receptie… en daarna fijn geholpen door de tandarts en assistent… met veel respect en ze stelde je echt gerust.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Heel netjes
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel hartelijk en welkom

Vriendelijk en vakkundig

Na lange tijd weer voor controle. Er was tijd en rust om haalbare plannen te maken voor vervolg. Fijn

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Geen ervaring mee
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Gastvrij

Prettig

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel vriendelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Almina Adrovic

Prima ervaring

Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt in een ontspannen sfeer.

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Elvyra van Dijk

Heel snel en goed geholpen

Heel goede behandeling

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Heel goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel goed
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Karen Mørup

Een prettige en vriendelijke behandeling.

De tandarts en de assistente hebben mij uitstekend, vriendelijk en in alle rust behandeld. Dat was heel prettig.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Uitstekend en vriendelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Zoals ik gewend ben, uitstekend

Zoals ik al jaren gewend ben bij Beekpark tandartsen, uitstekend

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Duidelijke korte lijnen
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Thomas Wermenbol

Redelijk, maar kan nog iets beter, m.n. qua planning.

Ik had eerder een afspraak voor controle en reinigen, maar toen was ik ziek en moest een nieuwe maken. Ik kreeg toen alleen een controle en moet nu voor het reinigen nog een keer komen volgende week. Dat vind ik niet fijn. Waarom verandert dat als ik een afspraak moet verzetten????

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Onbekend
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Niet zo goed, omdat ik nog een keer terug moet komen voor reinigen
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Zie mijn ervaring boven
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 6
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima

Deskundig

Deskundig en professioneel

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Deskundig
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima en makkelijk
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima en vriendelijk

professioneel en respectvol

Wanneer ik ook kwam voor behandeling, was ik met respect behandeld en met 5* bedank ik mij daarvoor !

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? zeer goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed

Hele goede tandarts

Prettig

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Rianne Rutten

Zeer prettige behandeling

Voor controle en gebitsreiniging geweest. Prima ontvangst en fijne behandeling. In alle rust en voldoende tijd. Ook nog van advies voorzien, dit alles door een alleraardigste mondhygieniste en tandarts. Ben er al jaren "klant" en dit na volle tevredenheid. Volgens mij is er een klantenstop, maar ik kan een ieder aanraden naar deze tandpraktijk te komen ;-)

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Goed, maar de webagenda is wel voor verbetering vatbaar. Het werkt, maar ziet er niet fancy uit, waardoor een goed overzicht ontbreekt.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Karen Mørup

Vriendelijke ontvangst, deskundig behandeld, en ook heel snel!

Gastvrije tandheelkundige kliniek met deskundig personeel.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Heel positief
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Kamila Wiatr

Heel fijn

Ik vond het heel prettig, ondanks dat dat naar de tandarts gaan niet fijn is

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed, alles werd duidelijk uitgelegd
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Duidelijk
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel goed
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Ik kan op vrijwel geen enkel punt bedenken wat er beter zou kunnen of wat er in mijn beleving anders zou moeten. Ik wordt altijd enorm vriendelijk behandeld en de communicatie is zeer goed. Ik ben het afgelopen jaar vaak met mijn dochter mee geweest omdat haar beugeldraad heel vaak brak. Wij voelden ons daar wel eens wat bezwaard bij, maar elke keer werden we opnieuw gerustgesteld. Dat was heel plezierig. De dames aan de receptiebalie vind ik uitzonderlijk kundig in het multitasken. Ze blijven geduldig en vriendelijk terwijl ze meerdere dingen tegelijk moeten doen.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Zeer goed. Alles opties werden voorgelegd en ik mocht zelf een keuze maken voor het vervolg.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima. Ik vind het ook fijn om via de website afspraken te kunnen maken.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijk en buitengewoon professioneel.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Elvyra van Dijk

Mijn zoontje voelde zich erg op z'n gemak

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed

Klantvriendelijk

Personeel is heel vriendelijk en vrolijk. Stellen je echt op je gemak.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? top
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? vriendelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Elvyra van Dijk

Zeer vriendelijk en kundig.

Vriendelijk en kundig.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Perfect. Was precies op tijd aan de beurt.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk.

vriendelijke zorgvuldigheid

Er was aandacht, vertrouwen in wat er gedaan wordt en vriendelijke opgewekte sfeer

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? voldoende
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? nu prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? juist
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Afspraak plannen geeft soms een lange wachttijd. Op de praktijk wordt ik altijd vlot geholpen. Vrijwel iedereen is vriendelijk. Een enkeling enigszins hardhandig.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Prima!
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Redelijk
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zoals gewenst
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Thomas Wermenbol

Lang last van de verdoving

Het trekken van de kies door tandarts Elvyra van Dijk is uiterst deskundig, voorzichtig en met aandacht voor het feit dat ik een mens ben gedaan. De extractie is dan ook prima gelukt. Helaas heeft het verdoven door de assistente voorafgaand aan de ingreep in fases plaatsgevonden, er is tot driekeer bij gespoten. Na de ingreep had ik de ‘normale’ napijn. Tot zover geen probleem, maar nu meer dan 30 uur na de ingreep heb ik nog steeds last van de verdoving in de vorm van een stijve wang. Op internet heb ik gelezen dat dit hoogstwaarschijnlijk met een week of wat vanzelf over zal zijn. Gezien deze ervaring is het voor mij lastig om onderstaande vragen correct te beantwoorden, de keuze opties zijn te beperkt.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 5
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel vriendelijk

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.