Enthousiast, lief, geduldig en kundig team maakt dat ik, als angstpatient, vertrouwen in ze heb.

Als je een behandeling spannend vindt dan is het fijn dat je gehoord en begrepen wordt en dat is zo bij Beekpark tandartsen. De uitstraling van de wachtkamer, het ontvangst van de receptioniste, het geduld van de tandartsen en mondhygiënisten en dat dat altijd gepaard gaat met een lach is voor mij, als angst patiënt, zo fijn. Nog steeds vind ik de bezoekjes niet tof maar ik weet dat het goedkomt. Duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren en als het even niet gaat zorgen ze er toch voor dat het lukt. Dus, ja, wij zijn als gezin met 4 kinderen heel erg positief. En ook niet onbelangrijk, ze denken met je mee qua planning van de afspraken, een duidelijk kosten overzicht. Niet onbelangrijk met kinderen, denk aan de beugels. Ook daarin zijn we goed geholpen.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Helemaal prima
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Zoals nu, helemaal oke.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Enthousiast en meedenkend
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Thomas Wermenbol

De Mondhygiëniste is perfect! De tandarts was de vervanger van Riana

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Prima
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Rianne Rutten

Snel geholpen

Kies afgebroken, kon snel terecht. Ontzettend aardige assistente en tandarts. Gelijk controle en reinigen dus hoef volgende maand niet nog een keer,

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e)
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prina
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel erg aardih
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Fijne tandarts ga er met plezier naar toe ook al heb ik angst voor de tandarts ze stellen je gerust en leggen alles goed uit

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Onbekend
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Zeer tevreden
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Zeer tevreden
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer tevreden

Klantgerichte behandeling.

Goede behandeling, persoonlijke aandacht, en goed overleg.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? zeer goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? nu goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Kamila Wiatr

Assistente luisterde direct toen ik aangaf liever niet gekanteld te willen liggen met hoofd. Toen tandarts uit automatisme ( denk ik) dat wel deed, 'greep' assistente in en gaf aan dat ik dat niet prettig vond.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Doordat het zo druk is, lastig om op korte termijn in te plannen
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Elvyra van Dijk

Goede service en goed meedenken

Ik wou mijn afspraak verzetten, daarvoor kwam ik binnengelopen. Maar een patiënt was ziek, dus werd gevraagd of ik anders nu tijd had. Dat waardeerde ik heel erg, het meedenken en actie ondernemen

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Ingewikkeld, ook lastig dat je niet online kan verplaatsen
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeeer goed

Altijd prettige behandeling

Prettige behandeling

Zoals gebruikelijk vriendelijke mensen

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Kan gebruiksvriendelijker
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Ines

Meer dan uitstekend

Prettige ontvangst. Goede begeleiding. Georganiseerd.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Zeer goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima, Ik maak direct een afspraak voor de volgende controle
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Meer dan uitstekend
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Hele klantvriendelijke en professionele tandartsen.

Beekpark tandartsen is een goede tandartsenpraktijk. Goed systeem en fijne sfeer en tandartsen. Je weet wat je te wachten staat, goede communicatie.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Waardeerde ik heel erg
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk

Fijne praktijk..met vriendelijk personeel

Goed behandeld, alleen jammer dat ik terug moet komen voor verdere behandeling, kan dat niet in 1 keer?

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Zou fijn zijn als controle en behandeling tegelijk kon
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.

Goed en netjes

Fijn dat jullie mij helpen en dat er aan mij wordt verteld wat jullie gaan doen

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Netjes
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Almina Adrovic

Ik ben heel tevreden over Kamila Tot op heden is zij elke keer even vriendelijk en rustig en helder in het communiceren. Zeer professioneel, kortom ik blijf komen wanneer Kamila werkt!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Dit gaat altijd in overleg
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk; Prima
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Kamila Wiatr

Uitstekend geholpen met duidelijke uitleg.

Afspraak op tijd. Vriendelijk en ervaren personeel. Duidelijke, rustige uitleg. Een omgeving met een prettige uitstraling.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Duidelijke, rustige uitleg.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Overzichtelijk.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijke.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Almina Adrovic

Vriendelijke werknemers

Een fijne praktijk waarin er goed met je mee wordt gedacht, vriendelijke medewerkers. Een flinke aandachtspunt is wanneer je een reminder krijgt voor de halfjaarlijkse controle dat je pas 3 maanden later aan de beurt bent, maak me hierdoor serieus zorgen om de gezondheid van mijn gebit.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Slecht, je moet erg lang wachten op een afspraak
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 7
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Ines

vriendelijk en deskundig

vriendelijk en deskundig

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? vriendelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Snel geholpen en goede begeleiding

Kon dezelfde dag nog terecht voor kiespijn. De kies is verwijderd, waarin er snel gehandeld werd en ik werd erg goed begeleid ( met mijn tandartsangst) Goed uitgelegd, gerust gesteld en nazorg extra op papier mee. Dat vond ik erg fijn omdat ik het meest weer vergeten was.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Weet ik niet
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Karen Mørup

Vlot en deskundig geholpen!

Prettig geholpen in weekenddienst. Geen nummer! Goede aandacht.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima ontvangen.

Fantastische mondhyginiste

Ik had een zeer fijne assistente (Chantal). Legde alles uit en ging zeer precies te werk. Wat ik als onprettig heb ervaren is de zeer lange wachttijd voordat ik voor controle kon komen.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Zorgt voor zeer lange wachttijden
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prettig en vriendelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Kamila Wiatr

Erg vriendelijk en duidelijke uitleg

Maar had verwacht en ook erbij vermeld bij de afspraak dat de kies ook getrokken moest worden... Maar helaas... Nu was eerst alleen controle Vv afspr voor kies trekken

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Lastig nu heb ik 3 keuze hoe ik de kies wil laten verwijderen
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Nou toen ik afspraak wilde maken was deze n beetje kort door de bocht....maar deze die ik net had was super
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Elvyra van Dijk

Wij werden heel hartelijk ontvangen door Ria. En heel blij uitgezwaaid door Moreen :);) Chantal was erg lief voor de kinderen en maakte er een leuke ervaring van. Ook gaf zij ons tips voor thuis. De kinderen liepen trots en blij de deur weer uit.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Dat gaat prima
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Super
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Ik ben heel goed ontvangen en heel snel geholpen.

Heel goed en mijn ervaring is heel prettig ondanks ik met pijn in de wachtkamer zat.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Heel goed

Goede service, direct geholpen

Met ontstoken kies en dikke wang naar de weekenddienst gegaan. Dat was dit weekend Beekpark Tandartsen. Ik werd snel geholpen. Erg fijn dat dit op deze manier kon. Hele prettige receptioniste en vriendelijke assistente en tandarts.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? In een woord uitstekend!

goed!

voldoende tijd genomen,geduldig en alles goed uitgelegd,top

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.