Voldoet vollledig aan mijn behoefte aan tandheelkundige zorg en wijze waarop ik als patiënt benaderd wordt
Duidelijke toelichting op de voorgestelde behandeling, vakkundige reparatie van de kies.
Ik heb met Karen na me laatste behandeling besproken om een gaatje op t vullen en me kies rechts te laten ophogen verder is er niet met mij besproken of ik door een stagiair behandeld zou willen worden echter stell ik dit niet op prijs
Duidelijk in communicatie en geeft vertrouwen
Rianne is altijd zo vriendelijk en geeft keurig aan wat ze gaat doen. Mijn zoontje vond haar heel vriendelijk. Jammer dat ze weggaat. Ze is/was ook echt mijn favoriete tandarts
Rianne heeft mij de afgelopen jaren heel goed behandeld. Altijd in goed overleg. Altijd had ik de keuze. Geen onbesproken zaken.
Snel, efficiënt en goed. Genoeg tijd voor de cliënt / patiënt om eea uit te leggen.
Altijd lief en begrip voo
Vriendelijke dame, overlegt voldoende tijdens de behandeling.
Tandartsen zijn zeer kundig. Preventieassistenten ook. Je hebt als klant ‘inspraak’ in de behandeling; mijn verzoek om tandsteen te verwijderen met haakje werd wederom ingewilligd. Top! Als afspraak maken aan de telefoon te lang duurt, dan mailen/bellen ze je later met geschikt tijdslot terug.
Goede en vakkundige behandelingen door dito medewerkers.
Aangezien ik behoorlijk angstig was voor de tandarts ben ik bij jullie terechtgekomen. Rianne heeft mij behoorlijk geholpen om over de angst heen te komen. Jammer genoeg vertrekt zij bij de praktijk. Ik wil haar hierbij bedanken en succes wensen.
Vanaf moment binnenkomst totdat je weer buiten staat, heb je het gevoel dat de medewerk(st)eens van deze praktijk er alles aan doen om kwaliteit te leveren. Persoonlijke aandacht en duidelijke uitleg geven je het gevoel dat het om jou gaat. Goed bedrijf!
UITSTEKEND
Mooie praktijk,gort en vriendelijk mensen. En de mondhygiënist stelde me echt heel erg op mijn gemak en legde goed uit wat er was en wat we zij ging doen. Tussendoor vroeg ze elke keer of het goed ging.
Goede snelle service, ik was wat eerder op mijn afsprak gekomen maar kon gelijk ontvangen worden. Verder duidelijke uitleg over wat zal gedaan worden en waarom.
Zowel tandarts als assistente super aardig.
Hele fijne praktijk! Laatste tijd wel hele lange wachttijden om een afspraak te maken. Dat is een beetje vervelend. Maar als het belangrijk is, wordt er een oplossing gezocht!
Aaargh!! Vlak voor de Paasdagen een gaatje in je kies. Snel bellen. Kan vandaag nog geregeld. Bedankt voor de service Thomas.
Helaas wel lange wachttijden. Na 5 mnd een afspraak en blijkt alleen intake te zijn nu weer 2 maanden wachten op afspraak met mondhygienist. Helaas ook geen mogelijkheden om als gezin samen te komen in een keer met 5 personen.
Goed en fijn geholpen
Altijd veel aandacht voor patiënten en zijn vragen
Assistente in opleiding voor bediening roentgen toestel. foto maken duurde lang. Maar oorzaak werd goed gecommuniceerd.
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.