Het oude plan systeem van jullie was veel beter. Toen kreeg je van tevoren nog een bericht hoelaat het werd. De laatste keren moet je veelte lang wachten van 15 tot 40 minuten.
De jarenlange behandeling door Thomas en zijn team heeft ons gebit in uitstekende staat gehouden. Daarvoor zijn wij Thomas en zijn team erg dankbaar. Tiny en Ed Wilke.
Het was een uitstekende behandeling die ik kreeg met correcte uitleg! Ik was enorm nerveus en ze hebben mij gerustgesteld. Moest mijn verstandskies eruit halen en nog een kies. Ben tevreden en kom graag weer terug!
Deskundige tandartsen en dito medewerkers; heb geen reden om naar een andere praktijk over te stappen. Opmerking over dit onderzoek: de vragen, vooral de eerste 2 zijn door de zeer bleke lichtblauwe lettertjes (door mij) alleen met de grootst mogelijke moeite te lezen
De medewerkers van de praktijk zijn vriendelijk, behulpzaam en kundig. Ik heb vertrouwen in de behandelingen.
Goed en deskundig geholpen
Ik was samen met mijn zoontje (3j) voor de controle gegaan, en mijn zoontje kon na mij ook voor de controle. Ze geven de ruimte en aandacht die mijn zoontje nodig had om mee te werken. Hij vond het spannend en wilde eigenlijk niet, maar is uiteindelijk wel gegaan.
Het trof mij dat er zo'n mooie rust van de praktijk uitging. Datgeldt ook degenen die mij behandeld hebben. Erg fijn om in te zijn.
alles ruim voldoende
Al jaren als patiënt van Thomas , zeer tevreden!
Erg positief, wat een toppertjes. Humor en goede vakmensen, en dat om half 8 De enige opmerking, doe is een leuke Spotify lijst op, maakt het werk ook leuker schijnt. Ramstein(flauw). Maak je eigen lijstje.
Prima praktijk, alleen jammer dat de locatie in het betaald parkeren gebied ligt. Wat betreft deze vragenlijst: ik weet niet de namen van degenen die mij behandeld hebben de laatste keer, daarom maar gegokt wie het was.
Was allemaal heel goed en duidelijk
Ik ben altijd tevreden over de behandelingen. Bovendien is iedereen erg vriendelijk. Een minpuntje heb ik wel: jullie zijn telefonisch slecht te bereiken.
Super netjes, echt keurig
Ben steeds goed en vriendelijk geholpen bij Beekpark tandartsen. Er wordt veel aandacht besteed aan het goed onderhouden van het gebit, ook met waardevolle adviezen. Dikke pluim!
Het is noodzakelijk kwaad, maar als het dan toch moet is het over all allemaal goed geregeld, vriendelijk personeel. Alleen duurde het een half jaar voor dat er plek was voor een controle afspraak. (Online geboekt)
Erg jammer dat Rianne vertrekt.
Je word er netjes en rustig behandeld.
Gesprekken zijn altijd zowel inhoudelijk als persoonlijk en zeer prettig. Wederom goed advies gehad voor de komende periode.
Ik ben vriendelijk en kundig geholpen. Er werd helder aan mij uitgelegd en wat ik zelf heel belangrijk vind: er werd mij verteld wat er ging gebeuren voor ze iets deden, zodat er geen onverwachte bewegingen of geluiden waren.
Dankzij ruime openingstijden zat ik al om 7:10 in de tandartsstoel. Werd daar geholpen door vriendelijke en deskundige tandarts en mondhygiëniste.
Fijn geholpen door de tandarts en ook door de assistente alles werd goed uit gelegd
Zowel de mondhygiëniste als de tandarts zijn vriendelijk en vertellen je exact wat zij gaan doen.
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.