Een van mijn implantaten is los gaan zitten. Beekpark heeft snel een afspraak ingepland en ook regelmatig gekeken of ik evt eerder kon ivm uitvallende afspraken Helaas konden ze mij niet direct helpen, maar de doorverwijzing lag direct bij de mondhoek Super aardig en vakkundig personeel
We begrepen dat u maandag al aan de beurt bent bij de Mondhoek, super fijn. Veel succes.
Voor iemand die erg bang is voor de tandarts heb ik m’n bezoek aan de mondhygiëniste als zeer prettig ervaren…
Dat is een fijn bericht, we geven het zeker door aan Ines.
was bang voor de spuit met verdoving maar voelde gelukkig weinig en de tandarts en assistente hebben me goed gerust gesteld
Verdoving is voor de meeste mensen even een spannend momentje, maar zoals u ervaren heeft kan het tegenwoordig bijna pijnloos.
Prima en snelle analyse van het gebit. Prima en zorgvuldige gebitsreiniging. Alles gaat vlotjes e n soepel inclusief de balie en het maken van nieuwe afspraken.
Dank u wel, fijn dat ons streven ook zo overgekomen is, dank u wel voor de beoordeling
Duidelijk en begrijpelijk uitleg over de behandeling
Fijn dat de behandeling zo fijn is verlopen, dank u wel voor de mooie beoordeling.
"s Morgens bellen voor een afspraak en ' s middags naar volle tevredenheid geholpen. Heel fijn!
Fijn dat alles snel en naar wens verlopen is, we geven de complimenten zeker door aan Elvyra
Zeer tevreden over het hele bezoek !
Dank u wel voor de mooie beoordeling voor Kamila, we geven het zeker door aan haar
Deskundige hulp in een prettige omgeving
Fijn dat u de laatste behandeling als prettig heeft ervaren, dank u wel voor de beoordeling.
op dinsdagavond brak er een brug in mijn mond. Meteen gebeld, en (een beetje tot mijn verbazing, het was 18:10 uur) er werd opgenomen en ik kon al de volgende dag terecht. Ik werd snel en vriendelijk geholpen, het stukje dat was blijven staan werd weggeslepen zodat ik zonder pijn op vakantie kon, met een afspraak om meteen na mijn vakantie verder te kijken wat de beste behandeling zou zijn.
Dank u wel voor de beoordeling, hoop dat u een fijne vakantie heeft gehad? Voor het maken van een nieuwe afspraak zijn wij dagelijks bereikbaar.
Na mijn belletje omtrent gebitsschade kon ik dezelfde dag langs komen voor een behandeling. Wat een fijne, deskundige tandarts is Thomas! Samen met de assistente een goed team.
Deze complimenten geven wij zeker door aan Thomas, dank u wel hiervoor.
Snel en professioneel geholpen om een afgebroken hoektand te herstellen. Alle aandacht en tijd.
Dank u wel voor deze mooie beoordeling
Ik had een afspraak bij de mondhygiëniste gemaakt maar het werd tevens een controle. Voor mij hoeft er niet elke keer een controle, zolang ik geen klachten heb. Ik heb daarin een bewuste keuze gemaakt.
Wat jammer dat dit mis gegaan is, wanneer u zelf online inplant kunt u kiezen voor een gebitsreiniging of een HJC. Bij een HJC komt ook de tandarts langs. Ook kunt u bij de collega's van de receptie aangeven dat u alleen een reiniging wilt. Ons advies is wel om minimaal 1x per jaar een tandarts naar uw gebit te laten kijken zodat u niet onverwacht voor grote kosten (of pijn) komt te staan.
Goede mondzorg, zorgvuldig, communicatief, luisterend oor, professioneel, kundig, goede hygiëne
Dit is een prachtige beoordeling, dank u wel hiervoor.
Ik werd prima geholpen en er werd duidelijk naar mij geluisterd
Dank u wel voor deze mooie beoordeling van Rabiea, we geven het zeker door aan hem.
Enorm prettig
Dank je wel Julian voor deze mooie beoordeling, we geven het zeker door aan de collega's
Keurig op tijd en heel vriendelijk
Dat is een prachtige beoordeling, dank u wel hiervoor
Ik heb vanwege angst en gebrekkige opvoeding weinig tot geen tandarts controles gehad. Ik denk dat ik nu al iets van 15 behandelingen heb gehad (als 't niet meer is...) over de laatste 7 jaar en op 1 na heb ik alleen niks te klagen. Ook vind ik een goede angsttandarts echt onmisbaar voor mij.
Wat goed dat u het zo serieus weer heeft opgepakt, heel knap als dat er niet van kinds af aan in zit, complimenten hiervoor.
Afspraak snel gemaakt. Ontvangst vriendelijk. Zorgvuldig onderzoek en behandeling. Duidelijke "Instructies na extractie".
Fijn dat de behandeling naar wens is verlopen.
Het concept spreekt mij zeer aan. Het maakt immers niet uit door wie je wordt behandeld. Enig punt van aandacht is dat de kamers gehorig zijn door de open structuur. Kan mij zo voorstellen dat men dat als vervelend zou ervaren. De ruime openingstijden zijn ook erg fijn!
Dank u wel voor de mooie beoordeling, we nemen uw opmerking zeker mee.
netjes en vriendelijk geholpen. ook snel geholpen
Dank u wel, fijn dat u zo tevreden bent.
Mijn angst voor de tandarts is een stuk minder geworden sinds ik hier kom.
Wat fijn dat onze praktijk een stukje angst bij u heeft kunnen wegnemen.
Zie boven
Bij preventie assistente geweest voor reiniging. Zij heeft dit secuur en netjes gedaan! Wel jammer dat er niet was ingepland dat ik ook voor de halfjaarlijkse controle bij de tandarts kwam. Toch is ook dat nog gebeurd. Tevreden dus. Maar is al eerder gebeurd dat er te weinig tijd was ingepland en ik op een later moment moest terugkomen voor de reiniging omdatverctecweinig tijd was ingepland terwijl dit van te voren duidelijk was aangeven.
Dank u wel voor uw reactie, wat vervelend dat dit niet goed gegaan is, het klopt dat we 2 mogelijkheden hebben, alleen reinigen of reinigen met ook een controle van de tandarts. we gaan de volgende keer goed opletten dat u de goeie afspraak heeft.
Ik kon dezelfde dag terecht na verlies vulling tand. Ik moest wel 15 minuten wachten, maar werd vriendelijk ontboden en geholpen. Er werd ook voortdurend door de assitente aangegeven wat er gebeurde. Gewoon een fijne tandartsenpraktijk
Dank u wel voor de beoordeling, fijn dat het zo snel kon
Prima en snel geholpen, moeite gedaan om een goede datum voor ons gezin te vinden.
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.