Lang wachten! Behandeling ging voorspoedig

Oke

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Direct bij vertrek is super!
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima

Fijne praktijk

Ik kom niet graag bij de tandarts, maar gelukkig word ik hier altijd op m’n gemak gesteld en prima geholpen.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Professioneel
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prettig
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Karen Mørup

Altijd zeer vriendelijk en professioneel

Ik ben best gespannen voor de tandarts. Bij Beekpark houden ze daar rekening mee. Verder is de behandeling top. Er wordt uitstekend gezorgd voor mijn gebit. Alle lof!

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e)
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed!
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Rianne Rutten

zoals altijd heel plezierig en met het volste vertrouwen in Rianne

ik ben nooit nerveus geweest voor een tandartsbezoek vanwege de deskundige en zeer prettige benadering van Rianne.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? soms omslachtig
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? tegenwoordig prima
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Rianne Rutten

Hele fijne en vriendelijke team

Van de receptie tot de tandartsen heel fijn en vriendelijk. Ik ben erg benauwd om naar de tandarts te gaan. Ze nemen de tijd voor je en zijn erg vriendelijk. Ik lig altijd te shaken en tranen lopen over mij wangen in de stoel. Maar ze stellen mij gerust en praten mij erdoorheen.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Zeer veel
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijk en prettig

Netjes, correct en kundig

Hele fijne medewerkers en tandartsen. Alleen wel erg druk, ver van te voren plannen. Maar wel weer erg flexibel en je voelt je goed geholpen.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Onbekend

Goed Team

Beveel ik aan bij vrienden

top

uitstekend

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed

Prima behandeling.

Voel mij gehoord en gezien.Goede communicatie.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Ok

super tandartsen praktijk

vriendelijke medewerkers, fijne praktijk dus top

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? uitstekend
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? erg fijn
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? heel prettig en vriendelijk

Vriendelijk personeel

Gezien ik af en toe een bezoek aan de tandarts wat vervelend kan vinden, is het fijn dat het personeel allemaal vriendelijk is en rustig de informatie deelt.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Erg vriendelijk en meedenkend

Prettig en zorgvuldig!

Mijn tanden werden op milde, maar doeltreffende wijze gereinigd. Ik heb hier ooit vervelende ervaringen mee gehad bij een andere praktijk dus dat is erg prettig! De communicatie is respectvol en helder. Ontvangst zeer netjes en de aankleding is helemaal in de stijl van de healing environment waardoor het wachten in de wachtkamer ook niet erg is. Overigens hoefde ik niet lang te wachten.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Was prima.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Dat is soms wat onduidelijk, maar wel fijn dat de optie er is.
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer goed. Erg vriendelijk

zeer goede tandartspraktijk

Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen zeggen altijd wat ze met je gaan doen en wat de behandeling is

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? hel goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? heel goed

blij naar huis

30 jaar geleden is mijn voortand gebroken door duiken in ondiep water. na zoveel jaar begon de tand te verkleuren. vandaag moest ik voor controle en had de tandarts spontaan tijd om de tand aan te pakken. dus maar gedaan en ik ben met een zweer tevreden gevoel naar huis gegaan. een mooie nieuwe tand gekregen waar ik hopelijk weer zolang mee verder kan. mooi vakwerk, geheel pijnloos. ik durf weer te lachen zonder nadenken!!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? heel goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? ik kwam terwijl mijn kinderen eigenlijk moesten. maar maanden terug afspraak gemaakt en dan krijg je een app met beste mevr u heeft een afspraak. in de mail of app kun je niet herleiden voor wie de afspraak is. dus dat is wel makkelijk als dat veranderen kan. verder tevreden
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? altijd vriendelijk, netjes, behulpzaam

Prettige sfeer

Ben goed geholpen

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Begripvol
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Behandeling verliep in een prettige sfeer

Het behandelingsresultaat was een vakkundig herstelde tand waar ik heel blij mee mee ben.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk en effectief
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Karen Mørup

Ik ben al jaren patient wat nu beekpark Tandartsen heet.

Altijd vriendelijk en correct geholpen zowel door de tandarts en of aan de telefoon voor een afspraak en of advies helmaal top.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Prima goede uitleg
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Goed en correct
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Altijd vriendelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Rianne Rutten

Vriendelijk maar probleem niet verholpen

Voelde me niet helemaal serieus genomen over mijn klacht met druk in wortel 25. Alsof het niet werd gehoord dat ik er echt last van heb. Er werd niets gevonden maar kaakchirurg vermoed gebroken wortel en blijft dat ik last heb dus mijn kwal v leven erdoor beperkt wordt. Voelde alsof ta dus niet erg luisterde, haast had, me alleen doorverwees omdat ik het onvoldoende vond

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Matig

Vriendelijk en veel informatie

Vriendelijk en uitgebreide informatie. Kan eigenlijk niks negatiefs bedenken.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Zeer goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima, vriendelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Elvyra van Dijk

Gewoon goed

Snel, goed en kundig.

Vriendelijk en goed personeel

Vriendelijk personeel, goed in hun werk en vertellen duidelijk wat ze gaan doen. Ze nemen tijd voor de patiënt.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? prettig
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed, kan meteen nieuwe afspraak inplannen.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Thomas Wermenbol

Prettig personeel met een luisterend oor.

Hoop dat de voorgeschreven mondspoeling gaat werken.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? vriendelijk

Prettig

Vakkundig

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk

Heel netjes geholpen

Heel netjes en alles goed uitgelegd Heel tevreden

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Heel fijn geholpen
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel vriendelijk

Vriendelijk en efficient

Correct, vriendelijk en efficient

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Prima overleg
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Correct

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.