Goed ingespeeld door de praktijk op mijn onverwachte situatie.

Prettige ervaring bij de tandarts die mij hielp. Proactieve houding door gelijk terug te komen op een vraag ontstaan bij mijn vorige bezoek.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Gemakkelijk online controle afspreken
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk en correct

Prima geholpen!

Niets aan toe te voegen…. Ik wacht af of de reparatie goed blijft zitten

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Prima, was in overleg
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Meestal goed

Een fijne, deskundige tandartspraktijk.

De tandarts stelt je gerust, vertelt wat de behandeling gaat inhouden en geeft telkens aan wat ze doet. Zeer prettige sfeer! Vragen van mijn kant worden duidelijk beantwoord. Al mijn vorige ervaringen waren ook altijd positief. Kortom, een hele fijne tandartspraktijk waar ik al heel wat jaren tot volle tevredenheid klant ben.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Zeer goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prettig
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk

Ik kon snel een afspraak maken via de website. Eenmaal bij de praktijk werd ik gelijk (op tijd) geholpen. De controle was pijnloos en zo voorbij.

Klantvriendelijk én deskundig

Ik werd door iedereen verwelkomd, met waardering voor het feit dat ik snel was gekomen om een lege plek in te vullen. De assistente en de tandarts namen de tijd en gingen in op mijn vragen. Voelt goed.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Welkom

Super begeleiding bij angst!

Ik ben ontzettend bang voor de tandarts en bij Beekpark hebben ze echt engelengeduld met me. Leggen duidelijk uit wat opties zijn en laten de keuze bij mij wat te doen.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? 9
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? 9

Professioneel, maar ook attent

Enige minpunt is dat we nog steeds 1 minuut met waterstofperoxide moeten spoelen, wat ingevoerd is in 2020. Ik hoef er nog net niet bij te kotsen. Als het doel is om corona besmetting te voorkomen, dan denk ik dat het volkomen zinloos is en ik vraag me dan ook af waarom we dat nog steeds moeten doen.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Afstandelijk

Hele lieve, kundige tandarts

Een hele fijne plek. Ik voel mij gezien en gerustgesteld. De mensen zijn betrokken en geïnteresseerd.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Onbekend
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel fijn en vriendelijk

Keurig

Was keurig allemaal

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? 8
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Slecht

Goed geholpen

De 2 dames bij de receptie waren uiterst vriendelijk. Deze verdienen een dikke 10, zowel aan de telefoon, bij binnenkomst als bij het inlichten dat het nog even kon duren. Door hen krijg je een "warm" welkom en een geïnteresseerd praatje. Dat is in het verleden wel eens anders geweest. Verbeterpunt zou kunnen zijn de planning op zich. Er is een afspraak gemaakt in december voor februari (eerder kon ik niet terecht) Daarna in Januari is er gemaild en gebeld of ik mijn afspraak kon verzetten. (lees 10 minuten eerder) om op de dag zelf bijna 30 minuten later geholpen te worden. Achteraf blijkt er een pijnklacht (nood) te zijn geweest, dus dat valt uit te leggen. Alleen een ieder die na mij kwam, had ook vertraging ;) Verder vind ik een serieus aandachtspunt bij de "dames en heren" die in de leer zijn dat ze vaak erg hard met het haakje in de mond bezig zijn. (tijdens de behandeling dit ook aangegeven ivm pijn door het haakje) De vaste tandartsen en hulpen doen het vele malen zachter. Wel is het zo dat ze stuk voor stuk erg vriendelijk zijn! En de meesten gelukkig ook een flinke dosis humor bezitten, erg fijn als je toch al een beetje angstig bent. Algemeen genomen, een nette, kundige, moderne praktijk met erg vrolijke en lieve mensen.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Zie tekst, niet altijd logisch. telefonisch lukt vaak meer
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Super fijn, vooral de twee dames die werkte op 17-02-2022

Vriendelijk en prettig geholpen.

Ben correct, vriendelijk en goed geholpen.

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed

Prima tandarts, ook als je in het verleden slechte tandarts ervaringen had.

Vriendelijke mensen bij deze tandarts. In het verleden een nare ervaring gehad bij een tandarts. Daardoor angst opgebouwd. Deze tandarts toont hiervoor begrip, neemt alle tijd, stelt je op je gemak. Zoekt naar mogelijkheden om de behandeling zo prettig mogelijk te maken voor de patiënt. Ik ben tevreden. Tandarts bezoek zal nooit mijn hobby worden maar door naar deze tandarts te gaan is de drempel voor mij te nemen.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? prima
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Het lijkt minder makkelijk een afspraak te kunnen maken vanwege een al volle agenda. Afspraak met daarbij gelijk behandeling is helaas niet mogelijk
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

Ik was te laat op de afspraak maar men gaf mij het gevoel dat mij niets te verwijten viel. De behandeling kon (terecht) door tijdnood niet volledig afgehandeld worden maar een nieuwe afspraak staat binnenkort al gepland. Er werd al wel even tijd genomen op een vraag die ik had. Kortom een 10 voor klantvriendelijkheid.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Uitstekend
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk en gastvrij.

Heel snel geholpen.

`s Morgens gebeld vanwege een vulling uit een kies, om 12.00 u een afspraak.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goede afspraak voor vervolgconsult.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel vriendelijk en meedenkend

Spannend maar te overzien

Begon vervelend omdat de wachtruimte wéér gewijzigd was, maar gelukkig ging het daarna een stuk beter! Wel een andere assistent, maar gelukkig de vertrouwde tandarts en de behandeling (gaatje vullen) ging beter dan verwacht.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Perfect! Goede heldere communicatie en rustige uitleg.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Redelijk, zou fijn zijn als je ook assistent kom plannen vooraf.

goede deskundige praktijk

Fijne, klantvriendelijke benadering. De zorg is van hoog niveau. Je voelt je inderdaad gast. De ontvangstruimte is ook prettig qua sfeer.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? heel goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? prima up to date
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? uitstekend

Veel gebel voor een afspraak

Ik werd drie keer gebeld of ik op een andere tijd als ingeland kon komen. Dit terwijl het bijna 4 maanden duurde om een afspraak te maken. Niet al te gemakkelijke manier van online afspraak maken.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? De behandeling werd min of meer bepaald, ik kreeg geen zeggenschap of was mede beslisser in mijn nieuwe afspraak. De mate van tandplak was teveel maar ik zag er weinig van. Er werd geen spiegel oid gebruikt om te laten zien hoe dit was. Gemist kans mijn inziens
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Niet gebruiksvriendelijk
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 6

Ik werd prima geholpen.

Ik ben al heel lang niet meer bang om naar de tandarts te gaan. Ik word vriendelijk benaderd en alles wordt goed uitgelegd. Ga zo door.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? vriendelijk

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Vriendelijke ontvangst Voortdurend uitleg wat er gaat gebeuren Pijnloze behandeling Mooi eindresultaat

Zeer klantvriendelijk!

Na wat nare ervaringen, was deze zeer positief.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Zeer goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer klantvriendelijk

Snel, vriendelijk en goed resultaat

Vriendelijk ontvangen door receptie, tandarts vertelde wat ze ging doen iedere keer. Erg prettig. Vriendelijke assistente

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel vriendelijk en correct

Prima, altijd vriendelijk

De laatste keer was een controle. Prettig geholpen door Rianne. In het verleden ook.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? goed, Rianne geeft duidelijk aan wat de beste behandeling is.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? prima
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? vriendelijk

Heel tevreden

Kon dezelfde dag nog terecht. Vriendelijk te woord gestaan. Goede uitleg over wat er ging gebeuren. Deskundig geholpen. Ben heel tevreden.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel vriendelijk en behulpzaam

Zoals altijd goed

Vriendelijk en goed

zeer goed!

Ik had een goede ervaring bij Beekpark Tandartsen. Ik werd goed geholpen en er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijk

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.