Moeilijk om een oordeel te geven na mijn eerste bezoek.

Zoals ik al zei; het is moeilijk om na mijn eerste bezoek reeds een oordeel te geven. Ik moet ook mijn eerste gebitsbehandeling nog krijgen. Dus wil ik het graag hierbij laten.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Plan van behandeling was duidelijk en er werd naar mij geluisterd.
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed

Altijd fijn om daar te komen

Zeer alerte en deskundige mensen op de werkvloer

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed

Erg prettig

Ik was te vroeg, kon eerder naar binnen. Keurig gecontroleerd, uitgelegd wat ze gingen doen. Gebit gereinigd en controle van de tandarts. Netjes, bekwaam en snel.

Goed behanding

Zie hier boven

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Fijn en duidelijk
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed

Een kies trekken is geen fijne ervaring

Ik ben fobisch, maar ze slepen me er altijd door heen. Ik raad Beekparktandartsen iedereen aan als je veel angst hebt.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Alles is goed overleg, word goed geluisterd
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijk en bekwaam

geen gaatjes

steeds minder eigen elementen, maar zonder aantastingen

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? 6
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? 7

Ik ben al jaren bij deze tandartspraktijk en altijd goed geholpen. Ik heb geen klachten te melden. Alle mensen van beek park tandartsen erg vriendelijk

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Zeer goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijk

professioneel en heel gezellig

Professioneel in een relaxte omgeving

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed

Afgebroken kies dezelfde dag gerepareerd ondanks grote drukte!

Mijn kies was afgebroken en wegens ziekte in de tandartspraktijk kon ik eigenlijk pas na 3 werkdagen geholpen worden. Een half uur later belde de assistente al dat ik smiddags toch al geholpen kon worden omdat er een afspraak afgezegd was. Heel attent!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Zeer goed. Ik ben erg bang en verdoving krijgen was geen probleem
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed en vriendelijk

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Plan werd goed besproken
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed, netjes begroet en aangemeld

Deskundige behandeling door Rianne en assistente

Eerst was het niet mogelijk om een afspraak voor vandaag te maken. (donderdag). Eerstvolgende mogelijkheid maandag om 07.10 uur. Dat kun je niet maken gezien mijn leeftijd (81) zei ik. Ik doe mijn best en misschien …. Een uur na dit gesprek een telefoontje: u kunt vandaag om 16.10 uur. En wat was ik blij. En hoewel ik vreesde voor een zware behandeling kon de afgebroken tand weer opgebouwd worden. Opnieuw was ik weer blij ook dankzij de pijnloze behandeling. Grote klasse!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Als zeer verheugend
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk..

wel overwogen, prettig om omgang. Goed advies, professioneel

behandeld arts geeft duidelijk alle opties weer van het behandel plan. Legt goed de voor en nadelen en risico's uit luistert naar patient en houd daar rekening mee vraagt door en overwegt goed haar beslissing

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima

Een uitstekende wijze van klacht behandeling

Mijn ervaring is bijzonder prettig, de klachten zijn op zeer goede wijze verholpen, door uitstekende medewerkers.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prettige medewerkers bij het maken van een afspraak

Uitstekend!

De mondhygieniste was uiterst vriendelijk, voorkomend, legde vooraf goed uit en tijdens behandeling. Tandarts idem.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? was controle, heel prettig, goede uitleg
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? prima
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima

Efficiënte en snelle controle

Geen bijzonderheden. Verbaasd dat de controle zo snel verliep.

• Hygiëne N.v.t.
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Onbekend
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Fijn dat er weer gewoon op tijd wordt afgesproken!
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima

Heel goed en aardige mensen

Professioneel en prettig.

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.

Top service! En een zeer goede behandeling

Ben altijd bang geweest naar de tandarts te gaan, maar bij deze tandartsen voel ik me welkom en ben altijd zorgvuldig behandeld.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Mondhygiënist(e)

Matig

Matig

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Matig
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Slechts
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 6

Fijne tandartsen

Zorgzaam, goede begeleiding. Vrijwel pijnloos.

Heel fijn

Ik kan altijd terecht professionele organisatie

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Ja zeker altijd krijg ik goed uitleg
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Ik kan helaas niet inloggen elk keer
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk en behulpzaam

fijne praktijk

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? uitstekend
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? .
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? heel gastvrij

Altijd goed geholpen

Heel goed

Niet nodig

Lieve zorgzaamheid ervaren

Heel vriendelijk

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Heel goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.

Keurig op tijd geholpen. Vriendelijk client gericht personeel vanaf receptie tot aan de stoel

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer goed, vriendelijk, oplossingsgericht

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.