Positief

Een zeer prettige tandartsenpraktijk met een goede sfeer

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.

Rianne is een hele fijne, begripvolle en lieve tandarts

Fijn dat we zo snel even langs kleden komen. Heel begripvol. Fijn!

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? We konden geen afspraak maken omdat de roosters nog niet bekend waren
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed

Fijne ervaring en goed geholpen

Ivm een pijnklachten en eigen tandarts niet open was, super goed en snel geholpen. Gebeld en 2 uur later kon ik terecht. Fijne assistente en tandarts. Ze namen de tijd en gaven uitleg. Is niet mijn eigen tandarts maar zou zo patiënt worden.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed, had een pijn klacht en er ingrediënten geluisterd
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed en netjes

Zeer professioneel me gerustgesteld voor het trekken van een kies

Vandaag moest ik met spoed naar de tandarts vanwege kiespijn. Mijn eigentandarts was met vakantie en moest ik dus naar de spoedtandarts. Mijn schoonzus is bij u als klant dus heb ik haar gevraagd om mee te gaan. Heel prettig geholpen want ik ben een angsthaas en zeker als je niet weet wat er gaat gebeuren. Op mijn opmerkingen werd direct ingegaan en samen werd er beslist wat we gingen doen. Dank jullie wel het was geen leuke ervaring maar zeker niet traumatisch door de liefdevolle benadering van iedereen. Fijne feestdagen, ik heb ze nu denk ik ook. Marianne Agterdenbos

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? zeer
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima en prettig

Zeer flexibel en klantvriendelijk

Een afspraak kon binnen 2 dagen worden gemaakt, vanwege mijn kiespijn. Ik kreeg advies mee mbt pijnstillers. ( telefonisch) De volgende ochtend werd er alsnog een plek vrijgemaakt voor mij na wederom telefonisch contact, waarin ik aangaf dat de pijn echt heel heftig was. Ik was heel blij dat ik geholpen kon worden, nog dezelfde ochtend .

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Heel goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk

Zeer klantgerichte, vriendelijke, nette en kundige praktijk

Ze waren vriendelijk, behulpzaam, geduldig, meedenkend, secuur.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Zeer goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Wij bellen altijd omdat we met een groot gezin zijn
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijk wn behulpzaam

Op tijd, vriendelijk en deskundig geholpen

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima

Prima praktijk, is een ontspannen sfeer

Beekpark tandartsen wordt door ons aanbevolen,

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goede begeleiding. Er word tijdens de behandeling verteld wat er word gedaan
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Soms moeilijk berijkbaar,
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Gezellig

Altijd prima geholpen door Rianne

Zoals altijd genoeg tijd voor het "probleem" en....fijn dat ik snel terecht kon.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Was dit keer snel. ondanks bijna Kerst
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Was oké

Kiespijn opgelost door trekken Verstandskies met ontsteking

Prima gegaan, duidelijke toelichting bij de gevolgde stappen.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? prima,
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? gastvrij

Fijn deskundig en klantvriendelijk.

Al vanaf de eerste keer dat ik bij Beekpark tandartsen kwam ben ik tevreden. Tandartsen en assistenten zijn vriendelijk nemen hun vak serieus. Ook de ontvangst bij de receptie en telefonisch contact zijn prettig en correct. Een mini minpuntje. Laatst had ik een afspraak om 19.50 en was om 20.15 nog niet aan de beurt. Was op zich geen probleem, uitlopen is soms niet te voorkomen. Maar Laat t even weten dan weet ik waar ik aan toe ben. Verder alleen maar tevredenheid. Peter Mulder

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Het huidige systeem is prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Altijd correct vriendelijk en professioneel

Iedereen is altijd even hartelijk en gastvrij; behandelingen zorgvuldig; ondanks dat het een grote praktijk is, voelt het heel persoonlijk!! Fijn dat er aan mijn verzoek om steeds dezelfde tandarts (Thomas) te hebben, gehoor gegeven wordt!!

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Al grapjes makend samen, in prima overleg
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Fijn dat het weer teruggedraaid is naar het oude systeem met vaste afspraaktijd
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Erg klantvriendelijk/hartelijk

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Mondhygiënist(e)

Prima!

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima,vriendelijk

Heel goed, alleen de controle afspraken duurt erg lang

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima

Fijne praktijk, ik vind dat ik goed word geholpen.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? prima
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima

geen problemen

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? prima
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? prima
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima

Goed geholpen

Er wordt rustig de tijd genomen, de mensen die er werken zijn erg vriendelijk en heel erg lief voor de kinderen!

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Goed, fijn dat het weer een vaste tijd is

Zeer klantvriendelijk

Men was bereid om voor een angstige cliënte eventueel een tandarts te regelen die haar eerder geholpen had. Is toch door de dienstdoende tandarts goed geholpen

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk

Fantastische service

Ik kwam aan het eind van de dag met pijn en kon er zo tussen .En dat net voor het weekend wat was ik blij

Prima service.

Voor urgente gevallen kan je er zeer snel terecht.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Uitstekend.

Fijne praktijk

Bevalt me goed deze praktijk

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Duidelijke uitleg
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prettig

Uitstekend!

Al sinds kinds af aan een klant bij deze tandarts. Altijd ben ik ZEER tevreden! Zeker een tandarts om aan te raden!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Uitstekend!
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Uitstekend!
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Uitstekend! 10/10

Snelle en professionele samenwerking.

Zie boven.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima en correct

Altijd word ik geduldig en vriendelijk geholpen (ik ben een bangerd☺)

Gisteravond is mijn brug gesneuveld en ik kon vanmorgen meteen terecht voor hulp. Super! Verder is het ook altijd prima geregeld. Geen lange wachttijden en vriendelijke mensen.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Helemaal goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel fijn!

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.