• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed

Heel vakbekwaam!

Altijd goede uitleg, zeer kundig-vriendelijk- gewoon gezellig om naar de tandarts te gaan.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Tevreden.

Betrokken en kundig

Goed georganiseerde praktijk en vriendelijke en kundige medewerkers. Goede communicatie over de behandeling. Er hangt een ontspannen sfeer, van de receptie, wachtkamer tot de behandelkamer.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk

Super lief

En heel vlot en kundig,hartelijk dank voor de goede zorg.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Duidelijkheid
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Handig
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijk,welkom gevoel!

Goede behandeling

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed

Vulling afgebroken en heel perfect weer hersteld

Super behandeling

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Prima
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Pry

Liefdevol

De tandartsen die wij hadden, zijn leuk met kinderen en weten wat ze moeten doen. Ondanks dat mijn zoontje niet echt wilde meewerken, gingen zij er goed mee om en probeerde hem op elke manier gerust te stellen.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Ligt eraan wie er zit, maar over het algemeen goed.

Fijn ontvangen door de receptioniste. Goed geholpen door de tandarts

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel goed

netjes

was wel goed netjes maar wel een beetje kil

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? matig
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? zoals het nu is is prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 7
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? zeer netjes

Efficiënt en betrouwbaar

Op tijd geholpen, duidelijke informatie. Goede verwijzing naar mondhygiëniste. Komt betrouwbaar over. Informatie van vorige bezoeken aanwezig. Fijn contact. Ontspannen.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer positief en klantgericht

Gemakkelijk, klantvriendelijk, met een huiselijk tintje

Kom er zelf al jaren, zal nooit mijn favoriete bezigheid worden maar ben erg tevreden

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Gemakkelijk
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zoals het hoort en beter

Vervolg op voorgaande bericht

.ik voel me veilig bij Beekpark tandartsen!

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk

Prettig en deskundig

Alleen invul formulier vind ik minder prettig. Tekst hoeft voor mij niet

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Fijn
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prettig

Niets dan lof !

Vriendelijke ontvangst, geen wachttijden, correcte behandeling.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Halfjaarlijkse controle/reinigen zoals elk halfjaar. Altijd goed.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Ik vind het prettig om online de afspraak te kunnen maken.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk en correct.

Heel fijn.

Ik voel me vrij om elke vraag te stellen, het personeel is vriendelijk en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? 10
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Duidelijk en efficiënt. Zeer goed.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel fijn. Vriendelijk en behulpzaam.

Prima op tijd en een goede behandeling.

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? In prima overleg.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Goed.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed en vriendelijk.

Goed en vakkundige tandartsen

Mijn ervaring is altijd goed bij beekpark tandartsen

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed

beter dan met uw Scandinavische systeem

(A) blij om weer een vaste tandarts te kunnen en mogen kiezen (B) persoonlijk vind ik de medicijn kennis die een intake persoon doet of mondreiniging assistente op mijn inbreng te mager en hoort eigenlijk een arts te doen in uw computer systeem (C) Bij mondhygiëne beurt is vaak de assistente of behandelaar te enthousiast en voelt zich een halve tandarts. Ik ervaar het als minder prettig om bloed in mijn mond te proeven (dat zou dan komen door de grondigheid) aan mijn hoela is de uitspraak

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? prima
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? neutraal en zoals het behoort

Weer Heel slecht

Hebben we een afspraak voor het vullen van 2 gaatjes, wordt er wegens tijdgebrek 1 gaatje gevuld. Had dan de afspraak afgezegd. Er wordt niet naar een oplossing gezocht maar er wordt gewoon gezegd een nieuwe afspraak te maken. Nu moeten we 2 keer komen. En dit is niet de eerste keer. Dit gebeurt bij ons vaker. Kan ik de tijd en parkeerkosten verhalen op jullie. Er wordt ook extra kosten in rekening gebracht, bijvoorbeeld 4 x 5 minuten mondhygiëne terwijl hooguit 10 minuten bezig is geweest. Ook dit is niet de eerste keer en zo kan ik nog wel even door gaan.

• Hygiëne N.v.t.
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Niet betrokken
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Heel slecht, agenda zit overvol
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 1
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Redelijk, soms lang wachten

snel, prima en aardige mensen

TOP

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.

Professioneel, prettig

Professioneel, prettig in de omgang en deskundig

Happy

Wij zijn blij dat wij de overstap naar beekpark tandarts hebben gemaakt Dit hadden wij jaren geleden al moeten doen

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Geweldig
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Helemaal top
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel erg vriendelijk en beleefd

Uitstekend geholpen en goed advies over de mogelijkheden in de toekomst gekregen.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Uitstekend

Vriendelijk en deskundig

Zowel de receptiedame, de assistente als de tandarts zelf zijn altijd zeer vriendelijk en begaan met je.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? goed.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijk

Vanwege pijnklachten bij de prothese afspraak gemaakt met tandtechnieker. Deze was helaas ziek, maar gelukkig kon ik snel bij een tandarts terecht, die de klacht verholpen heeft. Heel fijn, dat ik zo even tussendoor kon komen!

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? telefonisch ging dat goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? erg vriendelijk

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.