Zoals altijd zeer patiëntvriendelijk en kundig geholpen

Ik kwam voor een controle en werd geholpen door de mondhygiëniste. Zij deed de controle en heeft tevens de jaarlijkse gebitsreiniging gedaan. Zij was zeer kundig en nam ook ruim de tijd voor uitleg

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? heb er geen probleem mee
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? vriendelijk

Vriendelijk, professioneel en goed met kinderen

Afgelopen afspraak voor het eerst met mijn dochter van 2 naar de tandarts geweest. Ze is niet makkelijk met het in de mond laten kijken. Assistente nam de tijd voor haar, stelde haar gerust en kreeg het voor elkaar even in haar mond te kijken. Volgende keer hopelijk nog beter, maar een goed begin en fijne rustige benadering.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima

Top vriendelijk en grappig

Erg vriendelijk Streng maar vriendelijk Kan vaak met ze laggen Zit zelf al jaren bij de ze tandarts top.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed

Super communicatie en zo klantvriendelijk

X

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Top
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Drama, maar kunnen jullie niks aan doen. Het is gewoon druk
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Fantastisch

zeer ontspannend bezoek aan de tandarts

Rianne is een tandarts die tijd neemt en begrijpt dat het geen uitje is voor mij. In het verleden nare ervaringen gehad bij andere tandartspraktijken en door haar ga ik niet meer met spanning naar de tandarts.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? ik wil graag bij mijn eigen tandarts en niet bij een andere.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? zeer vriendelijk

Prettige behandeling, een hoop stress en pijn minder.

Prettige, vriendelijke tandarts en assistentes. Vertellen wat ze gaan doen en communiceren duidelijk over de behandeling.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Telefonisch, goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima

Na een agenda issue toch goed opgelost

De afspraak was om onduidelijke reden afgezegd. Met 30min extra wacht tijd toch nog geholpen.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Hierin was iets niet goed gegaan.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk, oplossings gericht

Zeer prettige vakmensen die in een ontspannen omgeving werken.

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? 9

Prima zorg

Prettig contact en goede zorg

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Prima

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? prima
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed, wel erg vol en afspraken op zeer lange termijn.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima

Positief

Waarom verplicht?

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Ik moest zeker 20 minuten wachten aan de telefoon voor het maken van een simpele afspraak. Dat vond ik te lang.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima.

Zeer vriendelijk, klantgericht en kundig.

Je zou bijna zeggen dat je met plezier naar de tandarts gaat.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijk

prima service

de benadering van mijn kinderen was zeer vriendelijk duidelijk en voorzichtig. zelf ben ik al jarenlang erg tevreden over de behandelingen.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? zeer netjes

Prima! Direct geholpen en op korte termijn vervolgafspraken gemaakt

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed⁷
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prom

Fijne en snel geholpen

Bij controle bleek een deel van een vulling afgebroken. Daar zou je een nieuwe afspraak voor moeten maken. Maar er werd even goed naar de planning gekeken en ik kon er tussendoor. Alles gelijk geregeld en uitgevoerd.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima, maar die is wel ver vooruit volgeboekt. De optie om eerder te komen bij afmeldingen werkte bij mij wel goed.

Fantastisch zijn ze

Ik kom niet vaak met een glimlach thuis van een behandeling bij de tandarts. Allereerst zijn ze erg geruststellend, wanneer ik piep bij een verdoving. Er is begrip, interesse én ontzettend veel lol. De sfeer is er goed, dat merk je eigenlijk al bij binnenkomst. Bijna… bijna kijk ik uit naar weer een behandeling… Bedankt voor vanavond!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed overleg en uitleg
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima!
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk en open

De verkeerde afspraak stond in de agenda maar werd keurig opgelost

De afspraak stond voor een controle maar moest voor Orthodontie zijn. Dit was totaal geen probleem en werd ter plekke opgelost

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Keurig
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Erg goed en profesioneel

Goede vriendelijke service en nooit te lang wachten

Ik hoef nooit té lang te wachten voor ik aan de beurt ben. Altijd vriendelijk resoneert en.helpen je en maken tijd voor al.je vragen!!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Heel goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Heel goed en gaat ook altijd goed. Afspraak via de receptioniste aan de balie
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Voel mij altijd welkom

Goede, uitgebreide en vriendelijke behandeling

Prettige ervaring, alleen termijn voor afspraken en afspraken met hele gezin tegelijk maken zijn nog niet voldoende

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Voor volwassenen prima, maar graag optie voor afspraak met kinderen of hele gezin tegelijk
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk

super goed bevallen voor iemand met zeer grote angst voor tandarts

door mijn grote angst ging ik niet maar heb voor het eerst niks gemerkt van behandeling in een woord super

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed

Professionele praktijk met veel expertise

Ook zeer goed in de begeleiding van kinderen in het toewerken naar juist poetsgedrag

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Warme betrokken sfeer

Super opgevangen

Ik ben vreselijk bang en dit steek ik niet onder stoelen of banken, maar ben supergoed opgevangen door de tandarts en de assistente. Gweldig!

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Ook goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel vriendelijk

Pijn in mijn kies. Konden niets vinden op foto Ruimte tussen mijn kiezen opgevuld

Snelle behandeling

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Onbekend
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? N.v.t.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? N.v.t.
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijk

Prima, zoals altijd!

Zeer ervaren en professionele tandartspraktijk!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? uitstekend
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.