Ik kwam voor een controle en werd geholpen door de mondhygiëniste. Zij deed de controle en heeft tevens de jaarlijkse gebitsreiniging gedaan. Zij was zeer kundig en nam ook ruim de tijd voor uitleg
Afgelopen afspraak voor het eerst met mijn dochter van 2 naar de tandarts geweest. Ze is niet makkelijk met het in de mond laten kijken. Assistente nam de tijd voor haar, stelde haar gerust en kreeg het voor elkaar even in haar mond te kijken. Volgende keer hopelijk nog beter, maar een goed begin en fijne rustige benadering.
Erg vriendelijk Streng maar vriendelijk Kan vaak met ze laggen Zit zelf al jaren bij de ze tandarts top.
X
Rianne is een tandarts die tijd neemt en begrijpt dat het geen uitje is voor mij. In het verleden nare ervaringen gehad bij andere tandartspraktijken en door haar ga ik niet meer met spanning naar de tandarts.
Prettige, vriendelijke tandarts en assistentes. Vertellen wat ze gaan doen en communiceren duidelijk over de behandeling.
De afspraak was om onduidelijke reden afgezegd. Met 30min extra wacht tijd toch nog geholpen.
Zeer prettige vakmensen die in een ontspannen omgeving werken.
Prettig contact en goede zorg
Waarom verplicht?
Je zou bijna zeggen dat je met plezier naar de tandarts gaat.
de benadering van mijn kinderen was zeer vriendelijk duidelijk en voorzichtig. zelf ben ik al jarenlang erg tevreden over de behandelingen.
Prima! Direct geholpen en op korte termijn vervolgafspraken gemaakt
Bij controle bleek een deel van een vulling afgebroken. Daar zou je een nieuwe afspraak voor moeten maken. Maar er werd even goed naar de planning gekeken en ik kon er tussendoor. Alles gelijk geregeld en uitgevoerd.
Ik kom niet vaak met een glimlach thuis van een behandeling bij de tandarts. Allereerst zijn ze erg geruststellend, wanneer ik piep bij een verdoving. Er is begrip, interesse én ontzettend veel lol. De sfeer is er goed, dat merk je eigenlijk al bij binnenkomst. Bijna… bijna kijk ik uit naar weer een behandeling… Bedankt voor vanavond!
De afspraak stond voor een controle maar moest voor Orthodontie zijn. Dit was totaal geen probleem en werd ter plekke opgelost
Ik hoef nooit té lang te wachten voor ik aan de beurt ben. Altijd vriendelijk resoneert en.helpen je en maken tijd voor al.je vragen!!
Prettige ervaring, alleen termijn voor afspraken en afspraken met hele gezin tegelijk maken zijn nog niet voldoende
door mijn grote angst ging ik niet maar heb voor het eerst niks gemerkt van behandeling in een woord super
Ook zeer goed in de begeleiding van kinderen in het toewerken naar juist poetsgedrag
Ik ben vreselijk bang en dit steek ik niet onder stoelen of banken, maar ben supergoed opgevangen door de tandarts en de assistente. Gweldig!
Pijn in mijn kies. Konden niets vinden op foto Ruimte tussen mijn kiezen opgevuld
Snelle behandeling
Zeer ervaren en professionele tandartspraktijk!
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.