• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed

Fijne en zeer correcte behandeling

Ze probeerden mij gerust te stellen om de behandeling zonder verdoving uit te voeren. Dit is ook prima gelukt. Dank jullie wel.

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed

uitstekend.

vriendelijke behandeling en duidelijk.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? heel goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? weer goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? vriendelijk

Hele fijne praktijk

Betrokken medewerkers, die aandacht hebben voor hè gebod en voor jou als persoon

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goede uitleg
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.

De tandarts krijgt een dikke 10!

De assistente/mondhygiëniste begon met schoonmaken. Ze mag gaan mij meer wij vertellen wat ze precies doet. Daarna kwam de tandarts en zij deed het zo rustig en kalm en ze vertelde erbij wat ze deed. Dat heb ik als erg prettig ervaren en daar kan de assistente nog veel van leren.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Opzich goed.. Bij de balie nu aangepast zodat ik voor het hele gezin een afspraak kan maken.
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima

Zooo fijn om direct geholpen te worden en van de pijn verlost

Kom met pijn en ga zonder pijn weer naar huis, heel fijn

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Zeer prettig
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijk

Goede en plezierige behandeling

Ik werd netjes geholpen; ik werd gebeld omdat er een plekje vrij was, zodat ik eerder terecht kon. De tandarts en mondhygiëniste waren erg vriendelijk en professioneel

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? 8
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? 9

Hele vriendelijke tandarts assistente

Mijn dochter (9 jaar) was er alleen voor een poetscontrole. De mevrouw was erg vriendelijk en mijn dochter kletste aan 1 stuk door. Zeer prettige ervaring!

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Assistent(e)
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? 9

Vriendelijke ontvangst en goede (uitleg van de) behandeling.

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg van de behandeling.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Het was duidelijk waarom de behandeling nodig was.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijke ontvangst.

prettige wijze van behandeling

ik werd op mijn gemak gesteld

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? uitstekend
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? uitstekend
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima vriendelijk

prettig

prettige en rustige mensen die je behandling.goed uitleggen.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? heel prettig
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? heel slecht
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? hartelijk

Zeer deskundig, patiënt centraal

Fijne sfeer en goede locatie

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Uitstekend
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Uitstekend
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer gastvriendelijk

Prima behandeling

Duidelijke uitleg en controle behandeling tandarts en duidelijke uitleg en behandeling mondhygieniste

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Tegenwoordig weer goed
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed

de laatste behandeling was goed, dievan 19 mei niet

In laatste behandeling kreeg ik onverwacht een spoedafspraak voor een afgebroken kies. Ik moest ook een afspraak maken voor een gebit controle en schoonmaken. Alles liep voorspoedig. Ik heb wel aangegeven dat de behandeling van 19 mei niet OK was. Ik heb na deze behandeling een orofaciale therapeut moeten benaderen en een logopedist. Ik vond de betreffende tandarts ook zeer onbeschoft tegen de assistentes. O.A. bij het aangeven van instrumenten, lag ik in de stoel en over mijn hoofd heen werd de assistente erop gewezen dat ze het niet goed deed moest het over doen. Het ging op een niet prettige (fatsoenlijke) manier en had met de assistente te doen. Ik heb begrepen dat betrokken tandarts inmiddels weg is. Verder dik tevreden.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? nog niet helemaal goed

Wordt netjes behandeld

Krijg altijd een bericht voor mijn afspraak.

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed

Ik was een hele tijd niet geweest, en ik zag daardoor best wel tegen deze afspraak op. Gelukkig behalve ‘Corona tandsteen’ geen bijzonderheden. Kamilla heeft dit zorgvuldig verwijderd. Inmiddels is de volgende afspraak (over 3 maanden weer gemaakt).

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Het was druk, maar vooral met mensen die een vervolgafspraak wilden. Ik mocht ‘voor’ om mijn bezoek te melden. Door Corona is het niet anders.

Relaxed

De afspraak bij Beekparktandartsen verloopt altijd heel relaxed vanaf de ingang tot de uitgang.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Heel goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Heel goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Geweldig vriendelijk personeel

Meer dan een kwartier moeten wachten

ik moest meer dan een kwartier wachten wat ik eigenlijk wel redelijk lang vond. Daarna wel goed geholpen en vooral fijn dat de tandarts mij het gevoel gaf dat ze echt even de tijd voor me nam!!

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 7
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima

Aardige vervangende tandarts Karen

Omdat een stuk van mijn kies was gebroken belde ik voor een afspraak. Ik kon direct die dag komen en kwam bij tandarts Karen. Ben fijn geholpen door Karen en haar assistente( naam vergeten helaas). Met goede rustige uitleg en fijne behandeling. Helemaal tevreden!!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? prima
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? fijn diezelfde dag nog te kunnen komen. Aardige telefoniste Ria, in en meelevend
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? ontvangst ook goed

Goede ervaring

Ik ben goed geholpen, vriendelijk en op tijd.

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk

GOED, MOET NOG WENNEN AAN PLAATJE.

GOED

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Onbekend
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? GOED
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? GOED
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 7
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? GASTVRIJ

Ik werd exact op tijd geholpen, het was reuze gezellig en ik heb geen pijn ervaren.

Ik kwam voor een gaatje vullen, werd vriendelijk ontvangen en hoefde niet lang te wachten. Ik werd door Tandarts Whermenbol en zijn assistente geholpen op een al jaren onvoorwaardelijke manier en met voorzichtigheid vanwege mijn angst hiervoor. Het was gezellig, wij hebben gelachen en de behandeling zelf gebeurde zoals altijd serieus en professioneel. Het is zeer waarschijnlijk ook goed gelukt allemaal. Dank hiervoor!

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Prima!
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Nu weer goed!
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima!

Kundig en klantvriendelijk

Kundig en klantvriendelijk

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? zeer goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? zeer goed

In één woord: formidabel

Gezien mijn situatie ben ik op een prettige en zeer snelle manier geholpen. Petje af!

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? met spoed er tussendoor
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? zeer vriendelijk, men was van mijn komst op de hoogte.

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.