Ondanks dat naar de tandarts gaan nooit leuk is, is de ervaring bij deze praktijk zeer positief. De praktijk ziet er verzorgd uit, de medewerkers zijn vriendelijk en je wordt vrijwel altijd op tijd geholpen. de tandartsen en mondhygienisten leggen goed uit welke stappen ze ondernemen en denken pro-actief mee. Dit maakt deze praktijk ook erg geschikt voor mensen met een angst voor de tandarts maar bijvoorbeeld ook voor kinderen. Tenslotte zijn de openingstijden zeer ruim waardoor je ook voor of na je werk goed terecht kan.
Zeer te vrede.
Vanaf het moment dat ik patiënt ben geworden bij uw praktijk, is mijn gebit met sprongen vooruit gegaan! Ik heb Kamilla Wiatra als deskundige en ontzettend betrokken als behandelaar. Chapeau!!!!!
Ik was best angstig, maar werd heel fijn en lief geholpen n er was veel tijd voor mij.
Altijd vriendelijk en goeie behandelingen
Je wordt vlot geholpen. Ruim voldoende aandacht voor individuele problemen met je gebit.
Goede behandeling, kijkt verder dan alleen hygiëne
Mijn vrouw en ik zijn al heel lang patiënt bij Beekpark Tandartsen en zijn zeer tevreden alles loopt goed en soepel van het maken/wijzigen van een afspraak tot behandeling .
Oké
Sinds 2008 bij Beekpark Tandartsen en geen moment spijt. Goede zorg, opvolging en service. Na inmiddels beugel trajecten voor het gezin en een kaak operatie nog altijd heel blij met de persoonlijke benadering. De goede adviezen en het meedenken.
Vriendelijke personeel. Wat men gaat doen, zegt men. Tandarts is zeer deskundig
Goed behandeling.
Het gevoel dat m'n gebit met deskundigheid de zorg krijgt die het nodig heeft. Eerlijke adviezen, met oog voor de financiële kant van de evt behandeling. Vriendelijk personeel
zeer goed geholpen. professioneel en zorgzaam
Gelukkig is afspraak per tijdstip weer mogelijk.
Vakkundig, duidelijke informatie, zeer service gericht
Ik heb een afspraak voor een behandeling van een brug. Daarvoor een calculatie ontvangen. Verder in samenspraak met de tandarts een behandeltraject afgesproken. Duidelijkheid dus.
Jullie zijn toppers!onze familie zijn zeer tevrede we Dankje jullie een hoop zo blijft!
De ontvangst en het contact met de assistente was zeer klantvriendelijk. Ze liet merken dat ze van haar werk genoot, waardoor bij mij het gevoel ontstond dat ze blij was dat ik er was.
Zelf ben ik zeer angstig voor de tandarts dit komt door nare ervaringen van vroeger. Maar kan alleen maar lof uitspreken op dit moment over mijn laatste behandeling.
Er ga wel eens wat mis in mijn mond, verkeerde advies door Rianne aan de assistente. Maar ik moet eerlijk zeggen, de laatste paar keren heeft ze het uitstekend gedaan. Over het algemeen vind ik Tandarts Beekpark een goede praktijk, ik ben altijd bij Rianne.
Vriendelijke en sympathieke tandartsen en assistentes, goede en kundige behandeling. Schone en mooie praktijk. De behandeling is klantgericht en persoonlijk en is dus zeker aan te bevelen.
Zoals gebruikelijk een kundige, vriendelijke behandeling gehad. Altijd blij met de persoonlijke aandacht.
Ik vind het een erg prettige praktijk. Schoon, modern en alle nieuwste technieken in huis. Wachtkamer is totaal afwijkend van andere tandartspraktijken. Echt een sfeervol woonkamer gevoel. De receptionistes, de assistentes (eigenlijk allemaal maar Thirza in het bijzonder) en mondhygieniste (Kamilla) en tandarts / ortho (Thomas): ze zijn allemaal erg prettig en stellen je echt op je gemak. Ik kwam een paar jaren geleden als 48-jarige, erg angstige patient in de praktijk, maar mede door het vertrouwen dat Thomas naar mij heeft uitgestraald en het geduld dat hij en zijn team heeft gehad heb ik zelfs op deze latere leeftijd een beugel genomen. Het resultaat, al na 10 maanden !! is super en ik ben er heel heel blij mee! Ik heb mezelf qua angst overtroffen, maar zonder de begeleiding die ik heb mogen ervaren was het nooit zover gekomen. Ik heb in de afgelopen jaren zeer lange en uitgebreide behandelingen gehad met van alles en nog wat, maar vandaag dan weer eens een 'gewone' controle. En ook dit ging in alle rust en met alle egards. Het zal nooit mijn favoriete bezigheid worden, maar ik lig er nu tenminste niet meer wakker van. Ik moet er een half uur voor rijden, maar heb dit er echt voor over. En de centrale ligging, hartje centrum, met parkeergarage tegenover de praktijk is ook fijn. Kun je daarna jezelf trakteren op koffie of lekker even gaan shoppen. Kortom, aanrader!
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.