Professioneel en zorgvuldig

Bij Beekparktandartsen wordt met veel aandacht en professionaliteit je gebit bekeken en behandeld indien nodig. Het personeel is zeer (klant-)vriendelijk en er wordt nagenoeg altijd naar een passende oplossing voor de klant gezocht en gevonden. Bij Beekparktandartsen staat de kwaliteit op een hoog niveau! CHAPEAU voor Beekparktandartsen

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Zeer positief
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? O.k.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Plezierig en correct

Vriendelijk contact, en snelle afspraak mogelijk

ervaar een prettige sfeer en goede behandeling

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? goed overleg
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima

Vriendelijke en deskundige behandeling

ALS KIND WORD JE DOOR HET GEVEN VAN KINDVRIENDELIJKE INFORMATIE OP EEN FIJNE MANIER DOOR DE BEHANDELING GEHOLPEN

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Uitstejend

Uitstekend!

Goed en nauwkeurig en vriendelijk geholpen!

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Uitstekend
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima!
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Klantvriendelijk.

Super professionele en aardige assistente .

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Super
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel vriendelijk

Hele fijne tandartspraktijk

Vriendelijke, persoonlijke en deskundige tandartspraktijk.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Dat kan beter
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed

Prettige overleg en zorgvuldige behandeling

Vertrouwd, deskundig, nieuwste ontwikkeling en rustige in de omgang, wat mijn angst doet verdwijnen als sneeuw voor de zon

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Balie makkelijker inplannen voor mondhygiënist dan via het systeem. Controle afspraak gaat wel makkelijk via het systeeem
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk

Kundig, prettig, vriendelijk en vlot

De behandeling loopt altijd vlot. Er wordt rustig verteld wat er gedaan wordt. Gecheckt hoe het met mij gaat en je krijgt helder en goed advies

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Prettig
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima en overzichtelijk
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk, meedenkend en kundig

Ze doen er alles aan om het zo prettig mogelijk voor je te maken

Bezoek aan de tandarts/mondhygiënist, oef niet mijn ding. Maar toch ga ik, steeds een beetje vaker. Ze doen zo hun best om mijn vertrouwen te winnen én stapje voor stapje gaat het steeds beter. Hier ligt hun kracht. Je voelt je begrepen en gehoord. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken. Eigenlijk heb ik nooit echt echt pijn gevoeld. En ik heb al best wat behandelingen achter de rug. Ik ben ervan overtuigd dat mijn angst in mijn hoofd zit en samen werken we eraan om dit te overwinnen. Het is een leuk team.. Ze maken lol onderling, ze zijn ontspannen en werken hard. Kortom, als je op zoek bent naar een fijne tandartsen praktijk, ook voor kinderen, zou ik zeker eens contacten.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Alles gaat in overleg
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer vriendelijk, en ook hier doen ze hun best om je gerust te stellen

Goed en deskundig

Ik vind de behandelingen altijd erg meevallen en mijn gebit voelt weer heerlijk aan als ik wegga

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Zoals het nu weer is veel prettiger
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel vriendelijk

Kundig en vriendelijk

Het is een prettige omgeving met vriendelijke en kundige medewerkers. Wachttijd nihil.

• Hygiëne
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed jij
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Accuraat
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk

Ondanks mijn angst werd ik rustig, dankzij het geruststellen van mijn behandelde arts en mondhygiëniste

Goede en snelle service.

Vandaag om 15.40 uur een afspraak gehad, vanavond om 20.00 uur de 2e afspraak. Na afmelden bij de balie kreeg ik de vraag of ik 10minuten wilde wachten omdat er nog een "gaatje"zevrij was om 16.10uur zodat ik s'avonds niet meer hoefde te komen. Super opgelost.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed.
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Goed.
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed.

Fijne mensen met veel expertise.

Altijd een prettige omgeving en iedereen vertelt precies wat ze gaan doen. Ik zou deze praktijk aanraden als je geen held bent in bezoek aan de tandarts.

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Prima
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prettig

Prettige sfeer, leuke wachtruimte

prettig en adequaat

nvt

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? prima
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goied
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? vriendelijk

Fijne tandarts, prettige praktijk

Fijne tandarts, word altijd goed geholpen. Angst is enorm afgenomen sinds ik bij deze praktijk ben

• Hygiëne
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? 8
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Er is vaak pas laat plek, zelf online plannen is redelijk omslachtig
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prettig

Uitstekende zorg voor mijn zoon

Prettige en liefdevolle jaren meant voor kinderen waardoor mijn zoon niet bang is voor de tandarts. Ondanks de behandelingen die hij al heeft gehad met gaatjes vullen e.d

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Uitstekend
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Uitstekend

Nooit meer bang voor een tandarts dankzij Beekparktandartsen

Eindelijk een tandarts die mij over mijn angst heeft geholpen. Vriendelijk en bekwaam.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Ik bel voor persoonlijk contact..prima
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Klantvriendelijk

Vakkundige en aardige mensen

Voor controle en reinigen geweest, men neemt de tijd voor je en je merkt dat je met vakkundige mensen te maken. Ik kom er altijd met een goed gevoel en ga met een goed gevoel weer weg.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed en vriendelijk

Alles in huis voor een gezond en mooi gebit

Geen moment spijt van mijn overstap naar jullie praktijk

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Kan flexibeler
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel goed

Personeel met vakbekwaamheid

Ik werd duidelijk op mijn gemak gesteld en er werd duidelijk uitleg gegeven. Ook werd er rekening gehouden met dingen die ik aangaf. Personeel is erg vriendelijk.

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed

Mondhygiëniste kon wat beter het spoelwater weg zuigen. Ging soms wat moeilijk. Vorige keren ging dat beter.

• Hygiëne
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed

Prima ,duidelijke uitleg en geen lange wachttijd.

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima

Al jaren dik tevreden

Uitstekend op alle onderdelen! Wij komen er al meer dan 10 jaar, naar volle tevredenheid.

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Uitstekend

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.