Zo ik ervaar kundige mensen. Vriendelijk. Vanaf de deur tot de behandelkamer. Goede uitleg. Top!
Wat fijn dat wij volledig voldoen aan uw verwachting, super fijn.
Lianne de mondhygiënisten heeft mij goed behandeld en op een prettige manier.
Dank u wel voor deze mooie woorden over Lianne, we geven het aan haar door
Tandarts stelde mij gerust en vertelde wat ze ging doen. Mondhygiënist was prettige rustige naar mijn mening kundige man.
Dank u wel voor uw reactie, we geven het zeker door aan de collega's
Nadat ik aangaf geen foto te willen maken staakten ze direct ook de reiniging maar kan wel de volle mep betalen... nog een reden om nog minder vaak te gaan
Dank uw voor uw feedback, wat jammer dat u het zo heeft ervaren. Graag zouden wij u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. We hopen dat u contact met ons opneemt. Ons telefoonnummer is 055-5224040 Wilt u aub vragen naar Tera of Ria
De tandartsen werken hier kundig en zorgvuldig. Ze nemen je mee in hun plan van aanpak, staan open voor overleg. In het geval van angst, nemen ze de tijd. Ook met kleine kinderen zijn ze leuk. De praktijk wachtruimte ziet er hip en huiselijk uit. Het enige nadeel vond ik dat ik 12 maanden niet terug hoefde te komen en toen na een volgende controle gaatjes bleek te hebben.
Dank u wel voor uw feedback, geeft u aub aan bij uw volgende controle uw bevindingen, dan kunnen we kijken wat voor u de beste frequentie is.
Vriendelijk en vrolijk personeel en behandeling liep voorspoedig.
Wij danken u voor deze mooie beoordeling
Prettige ontvangst, duidelijke uitleg, het gevoel zelf de regie te hebben.
Dank u wel voor deze mooie review, we geven Thomas de complimenten zeker door
Ontvangst bij de receptie is vriendelijk, afspraken gaan op tijd en ik ben goed geholpen met een duidelijke uitleg over wat de men doet en waarom.
Dank u wel voor deze mooie review, blij dat u ook ervaart waar we als praktijk voor staan.
Alles gaat in goed overleg. Iedereen is vriendelijk en er wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren.
Wat fijn dat uw behandeling prettig is verlopen, we geven het zeker door aan Tandarts Bo
Fijne ontvangst in huiskamerachtige wachtkamer, persoonlijke benadering door tandarts en assistente.
Wat fijn dat u onze wachtkamer prettig ervaart, dit is wat we ook graag willen wat onze patiënten ervaren
Super praktijk, aardig, begripvol en geduldig
Dan u wel voor deze mooie review
De medewerkers zijn erg vriendelijk en zeer kundig. Leggen goed uit wat ze doen. Als je aangeeft dat het te pijnlijk is stoppen ze gelijk. Alles in overleg. Je hoeft ook nooit te lang te blijven zitten in de wachtkamer (dat is prettig als je nerveus bent :)). Volgens mij blijven ze wel bij met hun opleidingen en hebben ze de nieuwste apparatuur. Ga zo door!
Wij proberen zeker op deze manier door t gaan en met gebruik van de laatste kennis en technologie
Er werd uitgelegd wat er ging gebeuren. aardige dame en nam de tijd
Dank je wel voor deze mooie beoordeling, fijn dat de uitleg duidelijk was.
Deskundig, betrokken en zeer vriendelijk
Wat fijn dat je alle collega's, van de balie tot aan de stoel, prettig hebt ervaren! We geven dit zeker door aan de collega's
Vriendelijk en deskundig personeel
Wat een mooie woorden en complimenten voor Lianne, we geven dit zeker door aan haar.
Heel fijn, receptioniste erg vriendelijk en mondhygiëniste super!
Wat fijn dat alles voor u als een prettige ervaring voelde, dat is ook ons streven.
Relaxed
Dank u wel voor deze mooie beoordeling.
Ik heb al heel lang tandartsangst en dat is, sinds ik bij Beekpark kom (nu een jaar of 4 a 5 denk ik) behoorlijk afgenomen. Hoewel ik toch telkens wel weer in meer of mindere mate die spanning voel hoor. Ik zal er wel nooit helemaal van af komen. Maar het is nu heel goed hanteerbaar. Dit keer had ik een gecombineerde behandeling. Ik begon bij Kamilla (mondhygienist) en halverwege kwam Thomas (tandarts) om de controle te doen. Ook zo prettig dat dat gecombineerd wordt. Scheelt weer 1 keer rijden. Ik woon namelijk een half uur rijden van Apeldoorn, en het feit dat ik het geen probleem vind om een half uur te rijden zegt eigenlijk al alles. Kamilla is heel geduldig en heel voorzichtig. Ik kan bij haar echt heel erg mezelf zijn. En Thomas idem dito. De controle was al voorbij voor ik erg erg in had. Ik hoop nog jaren bij dit tweetal te kunnen blijven. De praktijk is verder heel modern
Wat een mooie woorden voor Kamila en Thomas, dank u wel hiervoor. Deze komen zeker bij hen terecht
Een zeer aardige professionele tandartsen praktijk
Fijne reiniging van mijn gebit. Goed overleg om een behandeling wel of niet te doen. Jammer dat ik 20 minuten moest wachten voordat ik naar de behandelkamer kon. Wel oprechte excuses voor het lange wachten. Bij de receptie vlot vervolgafspraken kunnen maken.
Dank u wel voor uw terugkoppeling, jammer dat u wat langer moest wachten, dan u van ons gewend bent, we proberen zoveel mogelijk op tijd te werken, maar kan soms wat uitlopen. We hopen dat de volgende afspraak weer weer "just in time" is
We werden over twee ruimtes verdeeld en geholpen door Rick en Lianne. Diederik heeft bij ons alle 5 de controle gedaan. Ontzettend fijn hoe er tijd, aandacht en geduld is voor de kinderen (9, 7 en 4 jaar). Ze mogen van alles vragen en er is aandacht voor elk stapje (en alle andere verhalen die de kids tussendoor delen). Ook wij als volwassenen zijn zeer tevreden over onze eigen controle en vervolg. Al bij binnenkomst is de ontvangst heen warm en hartelijk en dat voel je eigenlijk bij alle medewerkers. Ongeacht de rol. Wij raden iedereen jullie praktijk aan! Normaal vullen we niet snel een vragenlijst in, maar hopelijk bereikt deze de goede plekken. Ga zo door samen.
Wat een prachtige woorden voor Diederik, Lianne en Rick. We geven deze zeker door aan hen.
Ik kwam 20 minuten telaat en ze probeerden mij alsnog te behandelen
Wat fijn dat het gelukt is, zeker een applausje voor de collega's
Binnen 2 dagen was er ruimte om een afspraak te plannen voor een pijnlijk tand.
Dank u wel voor deze mooie review, we geven het door aan Elvyra
Ik ben laatst uitsluitend voor controle en mondhygiëne geweest. De behandeling moet nog gedaan worden.
We hopen dat uw behandeling net zo voorspoedig verloopt voor u!
Vandaag alleen een reiniging gehad, deze is met zorg gedaan. 15 minuten bezig geweest (van binnenkomen tot weggaan) maar wel 20 minuten gerekend. Dit is mij al vaker overkomen. Ik heb het meteen aangegeven, rare reden werd er gegeven waarom er 5 minuten bij opgeteld wordt. Bijkomende kosten? Kon ze niet echt onderbouwen. Ik ben tevreden over wat ze doen maar qua reinigen rekenen ze vaak meer, dat vind ik heel erg vervelend.
Dank u wel voor uw terugkoppeling, We nemen het intern mee in onze overlegmomenten. Ik zie dat het nu is opgelost voor u. Wij horen het graag wanneer u hier weer tegen aan loopt
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.