Nog nooit binnen geweest en een vriendelijk ontvangst. Wat mij opviel dat alles zo keurig netjes was, zelfs de werkplaats.
Winterbanden gewisseld. Zagen gelijk dat een van de banden schade had en vervangen moest worden.
Supergoede ervaring met iedereen.
Echt vak mensen. Word snel geholpen. Ben vaste klant en zal ook blijven.
komen afspraken goed en duidelijk na ben zeer tevreden.
zeer goed
Al jaren heel tevreden
APK keuring.
Snel een afspraak kunnen maken
top garage
Altijd goed geholpen
Vakgarage Spreeuwenberg komt de gemaakte afspraak na, eerlijk zakendoen staat hoog in het vaandel.
Geweldig geholpen duidelijke taal vakman schap
Zo als altijd perfect.
The People very kind
goede communicatie ,transparant over de kosten
Top service
Wordt altijd vriendelijk geholpen. En er wordt voor de klant goed mee gedacht in oplossingen.
Wordt meteen goed geholpen, en gekeken wat er uitgevoerd moet worden. Carlo en team zijn klant vriendelijk,behulpzaam
Transparant met duidelijke uitleg
Snelle reparatie toen materialen waren geleverd.
Inmiddels meerdere keren (met twee auto's) bij Vakgarage Spreeuwenberg geweest voor APK, onderhoud en reparatie. Naar volle tevredenheid. Mocht er in de toekomst iets loos zijn wat ik niet zelf kan maken dan zien ze me zeker terug.
Voor openingstijd auto neergezet met een schroef in de band. Tijdens openingstijd gebeld met verzoek om te maken. Om 12u opgehaald en weer veilig op pad. Klasse! En dat voor een voor hun tot dan toe onbekende klant. Dat is service!
Snelle en adequate hulp bij testen van injectoren.
Doctor Huub van Doorneweg 26 F
5753 PM Deurne