Lieve eerlijke mensen die samen met jou mee kijken naar een oplossing. Wij zijn goed geholpen en werden goed op de hoogte gehouden.
Fijne laagdrempelige ervaring als altijd.
De autoaccu leek me aan vervanging toe. ik kon meteen terecht en werd snel geholpen.
Vriendelijk en accuraat Geholpen volgens afspraak en nog bedankt voor de koffie
Goed en vakkundig geholpen en denken goed met de klant mee.
Zeer goede service
Super garage
Prima geholpen
Deskundige vakmensen met eerlijke en duidelijke communicatie over prijzen/ wat je kunt verwachten. Nooit te beroerd om service te verlenen. Erg tevreden!
Snel en vakkundig gerepareerd.
Ik werd keurig gebeld om door te sprwken wat ze gingen doen, overleg over wat ik wel en niet wilde laten uitvoeren. Bij het ophalen van de auto, nog eens duidelijk uitgekegd wat er allemaal gedaan was.
Auto met een probleem opgelost in een snelle en adequate manier.
Goede service, duidelijk over de kosten
Kundige en klantvriendelijk
Super geholpen
Raad het iedereen aan!
Goede service en snelle afwikkeling van apk ze bellen als ze iets vreemds zien of merken dat is wel zo fijn
Prachtig opgeruimd bedrijf met goede en snelle service. Daarbij zijn we geholpen door zeer vakkundige mensen!
Prettig duidelijke uitleg,
Afspraken worden nagekomen en er wordt meegedacht in het belang vd klant
klantvriendelijk, goed voorgelicht wat er moest gebeuren aan de auto.
Goede service en klantvriendelijk
Ben erg blij met hun service. Staan voor je klaar en zijn echt klant vriendelijke
Ik heb ‘s avonds om 17.50 uur gebeld om mijn accu te verwisselen. Kon gelijk de volgende dag om 9 uur terecht en om 9.30 uur was het al weer klaar, mijn complimenten!
Doctor Huub van Doorneweg 26 F
5753 PM Deurne