SUPER
We zijn heel erg tevreden over alles
Snelle afwerkingi
Ze staan meteen voor je klaar.
Goede en snelle service om mijn auto weer te voorzien van een apk
Na deze ervaring mag dit bedrijf met stip worden vermeld onder de titel vakgarage Kundig personeel, goede communicatie, snelle en correcte afhandeling en een goede prijs/kwaliteit verhouding zijn tekenend hiervoor Zeer zeker aan te bevelen P van der Vorst
goede service, vriendelijk snelle afhandeling
Heel vriendelijk en deskundig geholpen. Wij komen er graag terug! Bedankt
Ik had met spoed een diagnose van een motorstoring nodig en ondanks de carnavalsdagen toch plek gemaakt en begrip voor mijn situatie. Super!
Van tevoren wensen doorgesproken en afspraken nagekomen!
Ik breng mijn auto al jaren naar Spreeuwenberg automotive. En ja, als er dan toch iets gerepareerd moet worden ben ik meestal niet blij met de kosten. Desondanks krijg ik van Carlo altijd een eerlijk advies en ook keuzes ten aanzien van de reparaties. Uiteindelijk kies ik altijd de reparaties die geadviseerd worden. Autorijden moet veilig en reparaties moeten duurzaam uitgevoerd worden. Ik vind het belangrijk dat mijn auto in orde is en dat ik er 100% op kan vertrouwen. Daarom gaat mijn auto altijd naar Spreeuwenberg automotive, ik krijg waar voor mijn geld!
Duidelijk, correct en snel geholpen
Snel geholpen aan huis.
Mijn auto voor een storing er naar toe gebracht en heel snel gevonden wat er los was. Mooie offerte gedaan door Carlo en daarna perfect gerepareerd.
Ik ben goed geholpen. Mijn vragen zijn goed beantwoord, en auto heeft grote onderhoud gehad. Ik kom zeker terug als ik hulp nodig heb. Ik ben blij dat de locatie Deurne is, heel dichtbij.
Goede info en afhandeling
zeer fijne garage, deskundig personeel.
Na 7jaar onderhoud bij de Ford Garage Helmond ook zeer goed bevallen altijd en ook zeer vriendelijk en zeer goed behandelt. Zag ik dat vak garage op het industrieterrein in Deurne was beland. Dus daar heen voor een afspraak. Zeer vriendelijk en ook zeer goed ontvangen. Een service beurt, onderhoud beurt, en laten keuren. ik had het allemaal op papier gezet en ze hebben alles correct uit gevoerd. Zeer tevreden voor een nieuweklant.
Mijn ervaring is dat ik snel en deskundig wordt geholpen op het moment dat het mij uitkomt.
Xxx
ben er voor de eerste keer geweest heb wel vertrouwen in deze garage
excellent service, both the mechanics and the office staff are extremely professional. I can say that I have already changed cities twice, even though it is farther away, I always bring my 2 cars here
Doctor Huub van Doorneweg 26 F
5753 PM Deurne