Ik kon snel terecht om mijn auto te laten uitlijnen. De medewerkers denken goed met je mee, later ophalen was geen probleem.
Mijn auto heeft weer zijn jaarlijks onderhoud gehad bij deze betrouwbare garage waar de klant centraal staat en waar je weet waar je aan toe bent. Afspraak is afspraak. Ze doen wat ze beloven. Toppie
Ondanks vrijdag de 13de c.q. tegenslag voor de vakgarage heeft Carlo de eerder afgesproken prijs gehanteerd.
Altijd goed
Klant vriendelijk en goede services
Ik ben er met een zeer tevreden gevoel geholpen.
Keurig en snel geholpen, vriendelijk personeel en faire prijzen
Helaas door vandalen 2 banden doorgesneden kerstavond. Contact gehad met Vakgarage Spreeuwenberg na kerst en op woensdag 4 nieuwe banden en de auto weer gereed voor vakantie. Dank voor de snelle service. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde bij de snelfitter zou ik bijna 200 euro duurder zijn uitgeweest en was er pas tijd begin januari.
Altijd een eerlijk advies, waarbij jezelf de uiteindelijke keuze maakt.
Heel fijn geholpen, ze maakte tijd terwijl het erg druk was zo net voor de kerst. We zijn erg goed geholpen
Nieuwe banden. 4 niet nodig. Twee nieuwe. Prima meedenken.
Fijne vakgarage, vriendelijk personeel
De service is geweldig, wij zijn zeer tevreden. Prijs kwaliteit is ook zeer goed.
Zeer geslaagd inbouw in half dagdeel gedaan conform afspraak, vriendelijk personeel
Binnen 10 min was de storing verholpen
Goed en snel geholpen
Snel geholpen
Was blij met snelle service en hoop dat achteraf toch nog oplossing wordt gevonden en dat auto alsnog kan worden gemaakt.
Doctor Huub van Doorneweg 26 F
5753 PM Deurne