goede instructeurs duidelijk herhalen genoeg alleen 1 geeft pauze na 90min andere niet pauze wel nuttig 10min bij iedere lesgever
Planning en goede lesgever
Allemaal goed
De laatste lessen die ik genomen had hebben we veel harder geholpen dan de voorgaande, ik had veel sneller naar werner moeten gaan. Dat had mij meerdere examens en lessen bespaard.
Je krijgt tips over wat je beter kan doen of waar je op moet letten tijdens een examen. Dit is echt heel handig.
Zie hierboven
Super vriendelijke mensen 2 keer gebuisd voor mn examen daarna 6u les gaan volgen en examen met rijschool Otto en was er door super goede rijschool
Comminiceren zeer goed
Ik heb verschillende instructeurs gehad maar elk van hun heeft mij goed tips gegeven.
de planning is zoveel veranderd ik heb denk ik hier thuis 5 planningen liggen die zijn veranderd. Voor de rest hebben ze wel altijd voor een oplossing gezocht. om toch mijn 20 uurs te halen de mensen die mij hebben begeleid is niks op aan te merken tot mensen jammer dat de planning zo wel liep.
Mijn angst en rij vaardigheid heb ik overwonnen en verbeterd dankzij rijschool OTTO
Heel lieve instructeurs! Rijden was gezellig
Ik heb les gekregen van Pieter. Ik heb enorm veel bijgeleerd uit de lessen. Hij legt alles zeer goed uit en betrekt iedereen tijdens zijn lessen wat heel leuk is. Hij maakt tussendoor eens wat kleine mopjes dat je eens moet lachen en houd ook rekening voor bv. Pauze als iemand er al aan toe is. Dus door de goede uitleg van de lessen is alles veel duidelijker geworden en heb ik echt meer zin gekregen in het autorijden.
Hele vriendelijke mensen en geven u een gerust gevoel in de auto! Top!
Ik heb praktijk les gehad van Michael in Mol, Hij zorgde ervoor dat ik mij super op mijn gemak voelde in de auto en in 1 keer geslaagd was voor mijn praktijk examen. Zeker een aanrader!!!
Veel bijgeleerd. Begonnen met basis en hierop veel bijgeleerd door rijlessen. Communicatie ivm voorlopig rijbewijs M18 en praktijk examen kon wel beter. (vooral informeren over het plannen van praktijk examen)
Ik heb ervaren dat de klantenservice beter kan ophouden met bestaan. Als je ze belt, moet je al geluk hebben dan ze überhaupt opnemen. Wanneer er wordt opgenomen krijg je een typische arrogante bureaumedewerker aan de lijn die liever meteen op hangt dan naar je probleem luistert en het probeert op te lossen.
Door vde variatie in begeleiders kreeg ik feedback op mijn rijgedrag vanuit verschillende perspectieven. Zo leer ik mijn aandacht te verdelen over de verschillende handelingen tijdens het rijden in plaats van te hard op 1 ding te focussen. De begeleiders waren ook zeer vriendelijk en stralen rust uit wat zeer comfortabel is als beginnend chauffeur.
Ik ben zeer tevreden over de rijlessen.
De site was zeer gemakkelijk bruikbaar, waardoor al mijn lessen binnen een mum van tijd ingepland waren. Het personeel was vriendelijk en goedlachs, en de rijinstructeurs deden hun job doorgaans goed. Ik heb er in totaal 5 gehad, en heb toch het gevoel gehad dat ze meestal goed op elkaar ingestemd waren. Als ik meer tijd had, zou ik wel aanraden om voor één rijinstructeur te gaan.
Het werd goed uitgelegd en fijne rij examinators.
Heel goed gegaan 20 uur zowel het behalen van mijn examen allemaal top georganiseerd en duidelijk uitgelegd
vriendelijk en professioneel!