Zeer positief, de uren werden aangepast aan mijn school-werk schema.
Alles verliep vlot en spontaan. Jos merci voor de tijd en Dirk doet dat goed u é de rest van uw stage.
Super goed uitgelegd en enorm veel geduld
Zeer vriendelijke lesgevers die op de hoogte waren van alle zaken waar rekening mee gehouden moest worden op het examen. Ook dikke pluim voor de planning die toch alles in het werk stelde om na een eerste (gedeeltelijk) mislukt examen direct een 2de (en helaas ook 3de ;-) ) afspraak mee in te boeken binnen een supper snelle termijn van 3 weken!
Vlotte planning, communicatie en topinstructeur.
Super leerzaam. Zo geduldig en toch proberen ze alles te leren wat er te leren valt.
Heb een 12 uurs theorie cursus gevolgd. En alles is goed uitgelegd. Waardoor ik nu geslaagd ben. Dank je wel Samantha
Zeer goei ervaring met otto rijschool
J'ai vraiment aimé et satisfait
J'ai vraiment aimé et satisfait
Rijlessen werden goed gepland. De uitleg was duidelijk. Fijne instructeur.
Het was een goede opleiding. Ze legde het goed uit en gaven tips om jezelf te verbeteren. Ook een duidelijke uitleg over het praktijk examen en waarop je moet letten tijdens je examen.
Tevreden , afspraken mooi allemaal op voorhand geregeld. Ook vaak met dezelfde rijleraar ( Eddy DH ) . Als zeer positief ervaren door mijn dochter …
Ook geweldige lessen van die jongen me zonnebril en geruite hemdjes
Ook geweldige lessen van die jongen me zonnebril en geruite hemdjes