Heel goed en vlot, mevr was lief

De lessen verliepen heel goed

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Heel goed
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? N.v.t.

ok

ok

Heel leerzaam

Veel geleerd,instructeurs hebben mij de kleine details bijgebracht.leuke lesgever.s,heb vandaag mijn rijbewijs gehaald ,super tevreden van otto.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Zeer tevreden
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer tevreden

Goede communicatie

We konden er snel terecht voor rijlessen. Er was steeds een vriendelijke en duidelijke communicatie! Goede instructeurs!

Was een leerrijke les

Ik heb veel geleerd en was een zeer leuke les

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? goed

Prima rijschool

Ze hebben me zeer goed begeleid om mijn rijbewijs te halen.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? 10
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? 10

Slechtste rijschool

Ze Willen mijn attest van rijbewijs be niet geven omwegen kbo bewijs van betaling

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Instructeurs perfect
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Slecht trekt op niks

Goed , vriendelijke mensen!!!

Heb goed opleiding gehad en veel bij geleerd. Ze stelde me direct gerust en Werner was top instructeur, dank zij hun ben ik nu wel geslaagd

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Werd goed op gevolg en als niet kon komen , direct een andere afspraak

Top ervaring gehad

Goede begeleiding met veel tip voor het praktisch examen. Heel vriendelijke begeleider en heel behulpzaam. Geeft een veilig gevoel wanneer er iemand naast zit die kan ingrijpen als het nodig zou zijn.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Mee met de tijd en technologische snufjes vriendelijke instructeur
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Planning niet goed afgesteld aan de instructeur. Een rijles van mij was gepland op zijn vrije dag waarvan hij zelf nog niet op de hoogte was

Fantastische rijlessen

Mijn rijlessen waren super begeleid door de instructeurs en mijn angst om auto te rijden is weg. De lessen waren altijd duidelijk en ze hadden veel geduld als iets niet goed ging.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? N.v.t.

Fijne begeleiding

Zeer correcte opleiding rijbewijs BE

Tijdens de rijlessen worden alle belangrijke punten bij het rijden met aanhangwagen aangehaald en geoefend, waardoor je perfect voorbereid examen kunt gaan doen.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Fijne leswagen, mooi oefenterrein en toffe instructeurs.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer duidelijke communicatie!

Aangenaam, ik zou het nog een keer willen doen maar dat zou betekenen dat ik buis dus toch niet :)

De leeraar, Werner, legde alles rustig uit en kon goed vertellen en veel voorbeelden geven die niet in de powerpoint of het boek vermeld waren. Dit helpt hard zodat je je er wat bij kunt voorstellen. Ook drong hij echt aan om vragen te stellen. Er werd elke les eerst herhaald wat de vorige les besproken was wat ook erg helpt in het leerproces. Een topkerel!

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Heel erg goed

Theorie cursus voor B rijbewijs

Waren Goede Lessen Duidelijke uitleg en info Ook als je vragen had over de lessen Vanavond nog 3 u theorie les en dan mag ik theorie examen gaan doen Als ik die heb behaald ga ik zeker 2o lessen nemen bij locatie Arendonk

• Wat vond u van de communicatie?

Ik vond het een leerrijke ervaring.

Je leert er heel veel van de tijd gaat zo voorbij het is zeker een aanrader.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Heel goed

Het is een hele goeie rijschool.

Ik heb heel veel geleerd.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Het was heel goed.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Ik vond het heel interessant een goed

Correcte lessen en afspraken

Goede ervaring.

Hele fijne rijles

• Wat vond u van de communicatie?

Perfect school, with Good teachers!

I am very statisfied with the services, what I got at the school! The teachers are really professionals, the cars what they have are also very good. They are very felxible. Everyone at the school were very kindly and friendly.

• Would you recommend us? Yes
  • N/A
  • N/A

Fijne instructeurs

Het was fijn hier les te volgen.

• Wat vond u van de communicatie?

Leerrijke lessen met fijne instructies

Alles was deftig uitgelegd en geregeld. Voor mij was alles in orde. Zeker een aanrader!

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Fijne wagen, leuke instructeur
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Makkelijke communicatie/planning

Leerrijk

Ik ben zeer tevreden over de rijschool die ik heb gevolg ze blijven rustig leggen alles heel goed en het zijn zeer vriendelijke mensen

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Gewoon weg heel fantastis

Zeer vriendelijke familiale sfeer met tip top begeleiding.

Ik heb verschillende instructeurs gehad en één voor één zeer vriendelijk mensen die je op de beste manier mogelijk begeleiden. Telkens super geruststellende en vertrouwde sfeer die motiverend werkt en me telkens met een goed gevoel weer een les deden afsluiten.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Geweldig!
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer gemakkelijk

Super content

Top instructeurs heel duidelijk en kalm en goede auto, s topservice

• Wat vond u van de communicatie?

De lessen waren zeer aangenaam, rustig en geen stress

Pierre en Luck hebben me goed geholpen, elk op hun eigen manier.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Goed
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Goed

Vogelzang 3 bus 1

2300 Turnhout