Leuke rijlessen om naar uit te kijken

Toffe instructeur die tips geeft waar nodig maar je toch eerst zelf laat nadenken. Het is aangenaam om niet alles gevoerd te krijgen en in de plaats daarvan zelf op problemen te stoten om nadien een oplossing aangereikt te krijgen.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Aangenaam voertuig, goede grootte gemakkelijk aanpasbaar. Toffe instructeur waarmee tijdens de rijlessen aangename gesprekken mogelijk waren.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Weinig inspraak wat betreft de planning.

Zeer positief

Ik heb geen klagen over de rijschool. Alles is zeer vlot verlopen.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Zeer moderne voertuigen
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? De communicatie is zeer goed

Heel positief

Een goede rij instructeur

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Goed

Duidelijk en degelijk

Geen opmerkingen

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Communicatie zeer duidelijk. Wel paar keer verandering in planning.

Heel goed

Het was leuk om naar TAR te gaan theorie en rijlessen te volgen. Personeel is heel lief en aangenaam. Aanrader.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Prima
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Prima

Het was een rustige omgeving om in te rijden

Het was rustige omgeving met rustige leerkrachten waardoor ik op mijn gemak wou auto rijden.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Nieuw waardoor ik alle nieuwe spullen had
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? De planning vond ik eerst apart, maar het werkte wel

Fijn en goed contact, en een hele fijne instructrice.

Alles snel geregeld ook voor vragen meteen een mail terug. Fijne rijschool, voor ons de tweede in het gezin wat nu geslaagd is.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Goede klik is belangrijk en dat had Aimee met Wendy. Fijne auto om in te lessen en goede duidelijke instructies. Een verbeter puntje is, dat je niet thuis opgehaald wordt en terug afgezet wordt.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Netjes en snel.

Prima uitleg.

Goede instructeur. Veel geleerd op korte tijd.

• Wat vond u van de communicatie?

Duidelijke en snelle,correcte communicatie. Vlotte en vriendelijke instructeurs.

Duidelijke en sneller,correcte communicatie. Vlotte en vriendelijke instructeurs.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Top, zeer vriendelijke instructeurs.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer vlot, alls werd duidelijk op mail bevestigd. Je krijgt direct een antwoord indien je vragen hebt.

Goede dienstverlening, administratie/communicatie is steeds goed en vlot

Geen opmerkingen, alles verliep vlot

Zeer vriendelijk instructeur

Legt het op een duidelijke rustige manier uit.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? N.v.t.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? N.v.t.

Ik had direct een rustig gevoel met de instructeur. Ik was er zenuwachtig voor maar was dus niet nod

Perfecte uitleg, rustig en heel veel bijgeleerd. Ik kom in september terug om vervolgens in oktober mijn rijexamen te doen.

Prima!!!

Heel vriendelijke mensen, ze helpen met al uw vragen en geven goede tips.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Top

Goede uitleg, aangename lesgevers

De lessen hebben een goed resultaat gehad, les gevolgd ma -> do en vrijdag geslaagd

• Wat vond u van uw opleiding in het algemeen? N.v.t.
  • Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Online geboekt, snel reactie

super

goede therorieles

• Wat vond u van het voertuig? N.v.t.
  • Wat vond u van de instructeurs? N.v.t.

Heel erg fijn

Ik vond de theorie lessen erg goed gegeven en met af en toe een vleugje humor. De persoonlijke verhalen van de instructeurs over zaken die ze al hebben meegemaakt en de tips waren ook zeer interessant.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? De communicatie was zeer goed door de herinneringsmail van de theorielessen telkens te sturen

Mijn ervaring is goed

Ik heb nu voldoende kennis om het examen af te kunnen leggen.

• Wat vond u van de communicatie?

Een heel rustige, goede begeleider die alles fantastisch uitlegt!

Ik had als begeleider Hans, en ik ben heel erg content! Het was een zeer leuke ervaring, en ik heb veel bijgeleerd op een goed en rustig tempo!

• Wat vond u van de communicatie?

Heel fijne instructeur(Wendy)!Zo waren de lessen altijd motiverend!

Heel goed! Goede rijschool!

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Zeer goed!!!
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer goed!!!

Duidelijk en goed uitgelegd!

De theorie werd goed uitgelegd, vragen werden altijd beantwoordt.

• Wat vond u van het voertuig? N.v.t.
  • Wat vond u van de instructeurs? N.v.t.

Heel fijn en leerzaam

Het was een heel fijne ervaring, ik kijk uit naar de terugkom moment.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? De voortuigen waren zeer comfortable en de instructeurs heel leerzaam, sommige natuurlijk meer streng maar dat is normaal voor als je door u test wilt.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Heel snel en handig en duidelijk

Respectvol

Er werd rekening gehouden met mijn werkschema omdat ik in shiften werk en dit vondt ik aangenaam.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Zeer aangename instructeurs.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer goed en vlot verlopen. Regelmatig geupdate.

Speciaal

Ik heb 2 instructeurs gehad Mark en Pierre. Met Mark ging het altijd heel goed, had er geen probleem mee. Pierre was van begin af aan altijd veel op zijn gsm en lag altijd plat in de auto wat ik minder vond ik ben al een onzeker persoon en dat maakte dat ik me nog wat onzekerder voelde. Door dat ik onzeker ben maak ik wel fouten omdat ik te veel twijfel enzo.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Alles was goed met 1 instructeur wat minder

Enorm veel geleerd op korte tijd!

Ik had me ingeschreven voor zes uur rijles. Deze waren zeer leerrijk en op korte tijd leerde ik autorijden. Zes uur is wel echter te weinig voor volleerd bestuurder te worden, maar met mijn begeleiding zal dit wel lukken.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Goede auto, ruim oefenterrein over verschillende gemeenten en een erg capabele instructeur.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Vriendelijk, gemakkelijk in de omgang en zeer flexibel.

Super goed super leuk

Als je iets niet snapten legden ze stap voor stap legen ze alles goed uit . Je kun lachen tijd de lessen over alles praten en als je vragen hebt kun je ze altijd zeggen. Ze zijn erg vriendelijk. Ben blijf at ik de stap heb gezet

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Super
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Wel goed ze houden overal rekening mee

Vogelzang 3 bus 1

2300 Turnhout