Professionele begeleiding en ondersteuning met een persoonlijke aanpak

Zeer vriendelijke en toffe begeleiding met duidelijke uitleg.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Zeer goed en vriendelijke instructeurs. Goede oefenwagen
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Snelle afhandeling en goede kennis

Ik vond het heel interessant en ik kon vrij goed volgen om dat ik ook een beperking heb dus daarom

Ik vond het super interessant en ik kon heel goed volgen

Leerrijke lessen

De instructeurs legde de regels en nodige info goed uit, ze beantwoorde de vragen graag en maakte de lessen heel boeiend.

• Wat vond u van uw opleiding in het algemeen?
  • Wat vond u van het voertuig? N.v.t.
  • Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? N.v.t.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? zeer goed

Super goede service

Het waren super goede lessen, de vrouw was super aardig en wist altijd alles goed uit te leggen. Ik heb veel geleerd en kan nu veilig de baan op

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Goed, alles was in orde

De rij-instructeurs zijn geweldig, coöperatief, betrokken en hebben echte ervaring in het trainen. De stijl van behandeling is geweldig

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Prima

Goede instructeur

Goede instructeur

• Wat vond u van uw opleiding in het algemeen? N.v.t.
  • Wat vond u van het voertuig? N.v.t.

Uitstekend!!!

Ik heb op 6u tijd super veel geleerd waardoor ik verder kon oefenen met mijn ouders. Het was een heel leuke ervaring en had ook een hele aangename instructeur. De motivatie om te rijden is hoog want je leert op 6u de basis waarmee je snel verder wil en kan!

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Heel tevreden over!!
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Alles verliep vlot en was heel duidelijk!!

Ik vond her fijn.

Ik heb goede begeleiding gehad. De instructeurs leggen alles goed uit en vragen ook zelf wat jij moeilijk vind. Je kunt hieraan dan gaan werken. Als afspraken worden geannuleerd, zorgen ze er direct voor om nieuwe afspraken te kunnen plannen.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Erg goed
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Erg fijn, als er iets uitviel, deden ze direct regelen om nieuwe afspraken te kunnen plannen.

Vlot ingepland, nooit stress gehad door vriendelijke en duidelijke begeleiding.

Binnen de maand hebben ze mij kunnen inplannen. Goed geregeld, goede uitleg, goede begeleiding.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer goed

Een duidelijke en correcte leerervaring.

Ik heb drie instructeurs gehad, allemaal zeer ervaren en duidelijk in het lesgeven. Ze brengen een zeer relaxte sfeer in de auto die er voor zorgt dat je toch op je gemakt bent in de wagen, ookal heb je geen rijervaring. Zeker een aanrader als rijschool.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Top
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Top, flexibel

Het was heel goed voor mij en instructeur was top!

instructeur kan ik heel goed uitleggen en met mij goed kan combineren en leg goed uit hoe moet afslagen voor de bochten was goed en top.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? N.v.t.

Prima ervaring gehad!

Ik heb tijdens mijn rijlessen meerdere rij instructeurs gehad en heb van ieder van hen veel bijgeleerd. Het was een toffe ervaring bij tar. Ik zou het zeker aanraden

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Het voertuig was prima. De oefenterreinen waren heel leerrijk. En vriendelijke rij instructeurs
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Vlotte communicatie en hulp voor afspraken.

Top beste rijschool

Goede lessen gehad, merci! Bedankt Luc Sterckx

Gezellige sfeer en interactief

Goed dat we het manier van denken leren kennen tijdens de lessen hoe we dit zouden moeten doen op het examen. Veel bijgeleerd door gewoon te luisteren en ook zeer interactief en motiveerd om je rijbewijs te halen.

Leerrijk

Was een goede ervaring

Top instructeurs

Zeer goede ervaring, duidelijke uitleg en zeer vriendelijke mensen

• TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Niks op aan te merken, alles verliep prima

DUIDELIJK!!

Heel fijne lessen, duidelijk. Het enige wat ik wel andere leerlingen aanraad is om meerdere instructeurs te vragen. Elke instructeur legt dingens anders uit! En een keer van auto wisselen zou ook niet slecht zijn. Dat je niet alleen met de peugeot leert rijden! Een keer diesel, naft,..

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Prima!
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Heel goed, gebelt een maand later kon ik terecht.

Zeer tevreden over ritten.

Veel geleerd op korte tijd.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? zeer goed

Zeer goede ervaring

Geduldige, vriendelijke instructeur die alles zeer goed uitgelegd heeft!

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Fantastische auto

Fijne rijschool

Ik heb hier snel mijn 20u les kunnen volgen, prima rijschool.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Goed

Ik ben heel snel aan de beurt gekomen. Heb dan ook 20u in 1 maand gedaan. Super vriendelijk en reageren ook snel. Beter kan niet!

Goede ervaring met positief resultaat

Aangename lesgever

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Heel aangename instructeur

Zeer goede begeleider

Ik ben echt tevreden over alles i.v.m. de rijschool.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Zeer goed, duidelijke uitleg
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Duidelijke planning

Zinvolle praktische oefensessie

Opfrissing van vroegere ervaring en opbouw van zelfvertrouwen.

Heel leerrijk en plezant!

Heel leerrijk en plezant!

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Heel goed

Vogelzang 3 bus 1

2300 Turnhout