Over het algemeen een positieve ervaring. Enkel in het begin ervaarde ik weinig tot niet veel geduld in het aanleren van technische handelingen zoals koppeling-gebruik, schakelen en manoeuvreren. Ook stel ik me de vraag of 20 uur rijles wel volstaat voor een volledige leek in het autorijden. Al ben ik me bewust dat de overweging om het lessenpakket qua tijd te verdubbelen aan dit zelfde tarief, economisch niet interessant zou zijn voor de leerling. Toch ben ik al blij met het gevolgde lessenpakket en wil ik u danken voor de kennis, ervaring en tijd.
dank voor je feedback
Ik vind dat ik goed geholpen ben. Ik had al een beetje ervaring op de baan en deze is enorm toegenomen. Hierdoor ben ik zelfzekerder tijdens het rijden, maar zeker niet overmoedig. Een rustige, vriendelijke en behulpzame instructeur heeft hierbij zeker geholpen.
Ging top
ze leggen het kei goed uit als jij juist begint te rijden voor de eerste keer zeker een aanrader voor andere mensen
Goede lesgever, duidelijke planning.
De lessen waren leerrijk en goed voor mijn vertrouwen. Ik heb veel geleerd van de tips en de instructeurs waren geduldig en zeer vriendelijk.
Ben content. Hooplijk ben ik op de volgde exame er door anders word wel een dure rijbewijs.
Super ervaren personeel professionele bedrijf echt top
De lessen waren zeer nuttig en leerrijk. Nuttige tips i.v.m. manoeuvres en mogelijke examenroutes
De werking en de planning waren voor mij zeer aangenaam. Ondanks de lange wachttijden ben ik zeer snel geholpen geweest. 1week na de eerste les had ik mijn examen.
ik moet meer rijervaring opdoen
Ik heb 12 uur lessen bij jullie gevolgd en t helpt echt ik weet nu meer als daarvoor bedankt voor jullie hulp
geruststellend en geduldig
Ik had zo mega veel stress voor de lessen maar met behulp van de rijinstructeur was het zo leuk en dacht ik niet eens meer aan de stress
Zeer vriendelijke insteucteur
Ze zijn zeer vriendelijk, en super sociaal!
Top leraar !
Beste rijschool in aanrading
Ik heb het goed geleerd alle lessen .
Ik heb les gekregen op het niveau waar ik was. De instructeuren waren gezellig en we hebben lekker kunnen praten.
Ontzettend bedankt ! Wat een ervaring alles werd duidelijk uitgelegd. Super vriendelijk en begripvol!
Goede ervaring, goede rijtips
Ik ben Tevreden. Ik zou nog reclame maken voor TAR.
goede lesgever