Super goed

Heel erg goed begeleid door Hans! Legt alles duidelijk uit waardoor je exact weet wat je moet doen.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Heel goed!
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Heel goed, geen opmerkingen!

Positieve ervaring van begin tot eind.

In het begin toen ik nog niet veel zelfvertrouwen had achter het stuur was er de nodige aandacht om de basis te leren. Naargelang ik meer zelfvertrouwen kreeg werd ik ook meer uitgedaagd, wat goed is.

Super ervaring

Heel veel bijgeleerd

Heel goed

Goede begeleiding

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Super
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Ok

Ik kon al een beetje rijden maar dankzij de rijlessen heb ik veel meer vertrouwen geregen en vind ik rijden zelfs leuk.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Zeer goed
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Perfect en efficient

Eddy was een goede instructeur !!!

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? prima
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? prima

Hele goede begeleiding. Veel geleerd

Ik heb er veel geleerd.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Goede voertuigen, goede begeleiders
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Goede planning waarbij rekening wordt gehouden met je eigen planning

Positief

• TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Planning en communicatie waren uitstekend

Professionele en aangename begeleiding.

Ik ben zeer tevreden van de begeleiding door TAR. Georges was de ideale begeleider voor iemand die voor een BE/C/... rijbewijs gaat en zelf al jaren rijervaring heeft. Veel dank voor de goede service!

Ik heb veel kunnen leren, maar had het een beetje moeilijk met de verkeersborden te leren. Voor de rest is mijn ervaring met Turnhoutse Rijschool goed!

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? N.v.t.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? N.v.t.

Wel ervaren en vriendelijke rijinstructeurs

Ik heb heel veel kunnen leren, de rij tactieken, vaardigheden en was bovenal tevreden met vanaf het begin tot eind . Een hele goede rijschool met skills.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Was prima
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer goede communicatie en was tevreden met mijn planning. Ze houden echt rekening met je.

Zeer goed instructeur met kennis van zaken en heel vriendelijk.

Nam zijn tijd, gaf zeer vele en goed tips en stelde mij op mijn gemak.

• TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer snel een afspraak

Goede tips

• TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Goed,

Goede rijschool!

Ik heb rijlessen met Mark gehad en was zeer aangenaam en heeft ervaringen.

Rij instructeurs zijn zo verschillend.

Allereerst wil ik zeggen dat ik dankbaar ben dat er mensen zijn die zich inzetten om andere mensen te helpen. Alleen zou het niet slecht zijn om de instructeurs allemaal nog eens een opleiding te geven in hoe omgaan met anderen. Ik heb het geluk gehad om theorie les te krijgen van twee verschillende individuen en er was duidelijk een verschil. Ik ga niet beweren dat zij hun leerstof niet kende maar het was de manier waarop er les werd gegeven. Als voorbeeld zou ik willen aanhalen dat de persoon in kwestie heel langdradige, nietszeggende verhalen deed dat totaal niks met de leerstof te maken had. Hij was op bepaalde momenten ook zeer neerbuigend naar ons toe, dit gaven ook anderen cursisten aan toen ik hen hierover aansprak. Als tip zou ik voor deze persoon ook graag willen meegeven dat als je het woord “mislukt” zoveel laat vallen in de les, ik ook echt een slecht gevoel ervan krijg. Probeer een ander woord hiervoor te zoeken aub. Tot slot zou ik graag nog eens willen zeggen dat ik blij ben dat we 2 instructeurs hebben gekregen. En misschien komt het door het contrast tussen die twee maar instructeur Mark, dat is een voorbeeld voor het onderwijs. Bedankt.

Fijn

Ik vond het een fijne ervaring. Alles werd goed uitgelegd en ze stelde mij gerust

• TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Goede communicatie

kei goede lesgever

In het begin had ik veel zenuwen. Maar Dirk stelde me gerust en gaf me veel zelfvertrouwen. Daarna liep alles zeer vlot. Dank u wel hiervoor Dirk.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? 10/10
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? 10/10

Matig resultaat

Tomas heeft een basispakket gevolgd. Ik merk echter dat de vooropgestelde resultaten, met name parkeren en sturen,niet gehaald zijn. Gezien de hoge prijs die men betaalt vind ik wel dat hier meer aandacht aan geschonken moest zijn

Aangenaam

Vrouwelijke instructrice, aangename vrouw. Legt de zaken op een rustige en duidelijke manier uit. Hierdoor had ik een veilig en gerust gevoel in de auto tijdens mijn lessen.

• TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Correct

Beste rijschool

Mijn ervaring daar was top en heel leerzaam

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Het was een leuke ervaring met alls
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Heel duidelijk les en toffe personeel

Topervaring

De instructeurs waren zeer vriendelijk en hebben mij goed begeleid. Ik raad deze rijschool aan.

Heel fijn!

Ik vond Luk een heel fijne rij-instructeur! Hij gaf goede tips en hielp waar nodig. Hij vertrouwde mij ook achter het stuur dus hij deed voor mij ook geen onverwachte dingen met de remmen bv. Heel jammer dat ik mijn laatste les niet hem heb kunnen doen. De auto reed ook heel fijn, wel even wennen in het begin met de startknop vooral.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Heel aangenaam

Ik ben kei goed geholpen

Ik ben daar altijd vriendelijk en beleefd ontvangen en mijn 20 uur praktijk zijn toch goed verlopen

Prima!

Een zeer fijne en professionele opleiding van Hans Oris, met als resultaat een vlekkeloos examen E bij B.

• TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Prima
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Prima

Super ervaring

Was super heb terug veel vertrouwen. En enkele punten waar ik nog op Moet letten. MAar goede instructeur heeft ervoor gezorgd dat ik vertrouwen terug heb en weer de Baan op durf.

Vogelzang 3 bus 1

2300 Turnhout