Goede ervaring

Een rij instructeur die je geruststelt en die het je op een aangename manier aanleert met het nodige geduld. Alleen maar positieve woorden hiervoor !

Ik heb veel bijgeleerd alles was heel duidelijk uitgelegd.

Zeer fijne en vriendelijke leerkracht toegewezen gekregen (Leen) die mij met veel geduld en toewijding heeft leren rijden. Dankzij haar hulp heb ik mijn schrik voor het autorijden overwonnen. Verder was alles erg vlot geregeld.

Het was goed!

Vanaf het begin leerde mijn rij instructeur mij leren rijden op mijn tempo. Ik vond dat fijn omdat ik niet “gepuched” werd om ineens beginnen rijden. Ik raad TAR zeker aan de mensen dat nog een rijschool zoeken om te leren rijden.

zeer positief

zeer positief

De instructeurs zijn zeer vriendelijk en enthousiast. Ze willen je duidelijk iets bij leren! Kan alleen maar tevreden zijn.

lessen ok, voorbereiding examen een ramp

Door de lockdown en de corona heb ik mijn 20 lessen in 2 keer gehad. Omdat de instructeur die ik al die tijd had, niet kon op de dag van het examen, kreeg ik voor de laatste lessen voor en het examen zelf een andere instructeur. Deze man heeft mij niet goed voorbereid op het examen: er is mij niet verteld wat ik mocht en niet mocht tijdens het examen; er werd mij onvoldoende gezegd welke onderdelen op het examen zouden komen, zodat ik tijdens het examen niet wist dat bepaalde zaken er waren. Tijdens de laatste lessen voor het examen zat deze man zelfs met zijn been op het dashboard en was hij op zijn gsm bezig. Ik werd hier heel zenuwachtig van. En dat juist voor het examen.

top

top

Veel bijgeleerd

Goede instructeur en je wordt goed voorbereid op auto rijden en het rijexamen.

Zeer duidelijke uitleg en super handige tips voor het examen. Was van de eerste keer geslaagd.

Veel verschillende instructeurs.

Ik had het gevoel dat de laatste 2 lessen de beste waren van te voren werd niet veel gezegd dus wist ik ook niet wat ik tegoei moest doen en ben ik bang dat ik na mijn 20u het examen niet ga halen.

Hele lieve rij instructeurs die het je echt wilen leren Super goed!

Leerrijk

Ik heb van de lessen heel veel geleerd. Ook de instructeur was zeer vriendelijk en legde alles zeer goed uit. Zeker een rijschool om aan te raden!

Zeer tevreden, geduldige lesgever die duidelijke uitleg geeft!

Veel geleerd door een goede rij instructeur

Het was een fijne ervaring. Ik leerde veel bij in de lessen. Mijn rij instructeur Marc was een directe en goede rij instructeur.

Slecht aangegeven en moeilijk vindbaar.

Toen ik voor mijn terugkommoment kwam waren er werken in de straat waardoor het 1 richtingsverkeer was. Ik heb 3 keer moeten rondrijden omdat ik het terrein niet vond. Hierdoor kwam ik dus te laat en moest ik nog eens komen + mijn €102 opnieuw betalen. Het is heel slecht aangegeven met een klein bord aan de ingang waarvan ik niet zag dat het een ingang was. Mijn gps (waze) gaf ook het adres helemaal ergens anders in de straat aan dan de werkelijke plaats en hierdoor kwam ik dus 20 min te laat. (Dit zou ik eens checken als ik jullie was). Toen ik mijn tweede keer het terugkommoment kwam volgen hebben we 20 min! gewacht op iemand die niet is komen opdagen. Dus dit kon dan niet bij mij? Op de rijbaan stonden ook nergens borden met een wegwijs naar het terrein aangegeven. Ik wist ook niet op welke parking we onze auto mochten zetten dus heb ik die maar ergens bij een bedrijf gezet. Het telefonisch contact vond ik echt heel onvriendelijk. Ik mocht mijn uitleg ook niet doen waarom ik te laat was. Ik vind het eigenlijk niet kunnen dat ik mijn €102 opnieuw heb moeten betalen want ik ga zeker niet de enige zijn die het niet heeft gevonden. Dus een tip: doe iets aan het aangeven van het terrein. ( Groter bord aan de ingang ofzo)

Slecht

Was geen aangenomen persoon dat me les gaf en hebben een fout gemaakt in mijn papieren. Hierdoor geraakte ik in de problemen tijdens rijexamen

Zeer sechte ervaring

Ervaring delen. Tot op vandaag wachten we nog steeds op een reactie van jullie hoe het verder moet met de lessen. Zeer slechte ervaring dus.

Goede begeleiding

Goed duidelijk uitgelegd.

Niet genoeg kennis van zaken

Bij de verplichte slipcursus waren de cursus gevers niet goed opgeleid/geïnformeerd. Bijvoorbeeld wanneer je bij het gladde stuk aankomt moet je je koppeling induwen, terwijl je net gas moet geven met een FWD wagen als die begint te schuiven. Ander voorbeeld: wanneer je van 50km/u plots moet afremmen naar 0 zou het volgens de lesgever 50g geven, dit is onmogelijk, want de gemiddelde mens valt flauw bij 5g.

Te duur

Te duur voor wat het is

de rijles was goed ookbgoede service

Terugkommoment was leerzaam en goed georganiseerd

Mijn lessen waar zeer leerrijk.

Ik heb heel veel geleerd uit deze lessen. Ik heb niet enkel de basis geleerd maar ook extra dingen zoals waar ik rekening mee moet houden in een bepaalde situatie of dingen zoals waar ik zou kunnen oefenen.

Vogelzang 3 bus 1

2300 Turnhout