Één heel aangename rit dat goed is verlopen

Dat ik 6 uur les ben gaan volgen en dat we in die 6 uur wel alles goed hebben kunnen doen. Het was ook een heel aangename rit want mijn instructeur Hans was ook een hele toffe kerel.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? N.v.t.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Dit was wel heel goed

Heel goede en duidelijke begeleiding! Zeer aangenaam.

Goede service en duidelijke begeleiding. Zeker een aanrader!

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer goed

Ik ben zeer tevreden

Goede instructeurs, vriendelijke mensen heb veel geleerd .

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Zeer goede auto goede instructeur.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Alles verloopt zeer vlot en naar wens .

De lesgever gaf zeer goed les.

Goede en duidelijke uitleg ivm de cursus.

• Wat vond u van uw opleiding in het algemeen? N.v.t.
  • Wat vond u van de instructeurs? N.v.t.
  • Wat vond u van de communicatie? N.v.t.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? zeer goed

leerrijk

mijn 20uur hebben gezorgd voor meer zelfvertrouwen in de auto en op de weg en ook om jezelf te pushen om toch te oefenen en leren rijden.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? goed en snel

Super leerijk, met toffe instructeurs

Heb het 20 uren pakket gevolgd bij Otto rijschool en ben ze enorm dankbaar voor de leuke en leerrijke lessen. Je kon zelf je uren inplannen wat super handig was. Ik heb het meeste met Tom gereden dit was altijd leuk maar de andere rij instructeurs waren ook heel plezant! Erdoor op mijn praktijk van de eerste keer!

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Tip top in orde, geen betere instructeurs mogelijk
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Ook super in orde, je kon zelf je planning kiezen

Leerrijke lessen

De lessen zijn leerrijk, alleen wordt het langdradig als je alleen maar moet luisteren.

• Wat vond u van uw opleiding in het algemeen? N.v.t.
  • Wat vond u van de instructeurs? N.v.t.
  • Wat vond u van de communicatie? N.v.t.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? N.v.t.

Vriendelijke en bekwame mensen

Duidelijke communicatie Lesgever stelt leerling op haar gemak en geeft veel info tijdens het rijden. Ook interessant om als ouder een keer mee te rijden

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Prima

Top school!

de lessen waren duidelijk en competent

Goed medewerkers

• Wat vond u van de communicatie?

Dank aan alle medewerkers van OTTO

Zeer aangename rustvolle instructeur. Dank zei Werner kan ik met de auto rijden. Houden zo. Proficiat aan Werner en ook aan de dames in het bureau voor hun vriendelijke ontvangst. Gina

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Prima

Super content

6u rijles hier gevolgd. Hiervoor ook 6u ergens anders. WAT EEN VERSCHIL. Ik leerde zo veel bij! Manier van les aanpak en hoe geduldig de rijinstructeur was was voor mij echt een toppunt. Ik scoor deze rijschool 10/10 en raad deze zeker aan. Tom was mijn instructeur, bedankt nogmaals!

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? 10/10
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? 10/10

Goede begeleiding en aangename instructeurs.

Ik heb verschillende begeleiders gehad voor mijn 20u rijles. Elke begeleider was uniek, daar bedoel ik mee dat ieder zijn eigen manier had van uitleg en instructies over te brengen tot de student/ leerling. Allemaal zeer vriendelijke mensen die je zo goed als mogelijk de juiste begeleiding geven om je autorij skills vlot onder de knie te krijgen.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Goede staat
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer duidelijk en correct verlopen

Heel goed

Was goed

Leuk

Het was heel leuk om bij jullie te leren reden

Supper 9

Heb daar veel geleerd en echt goed contact gehad met instructuur Leggen goed uit maken tekeningen als je het niet begrijpt en krijgt voldoende uitleg over hoe je auto moet in handen hebben Otto is een tporijschool

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Toffe auto heel goede comunicatie gehad met instrukteurs en heb veel op gewone baan gereden
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Houden rekening wat de leerling zelf wilt

De rij instructeurs zijn top!

Ik vond de instructeurs top! Super aardig en geduldig leggen alles goed uit. Wat betreft de auto die vond ik 3x niks. Als rijschool moet je behalve rijles ook comfort bieden aangezien we 10x 2 uur in de auto zitten. Als we klaar waren hadden we zowel ik als de instructeur een stijve rug. Wat ruimere en luxere auto zou fijn zijn aangezien we zoveel geld betalen.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? De rij instructeur is top! Ik heb super snel alles opgepikt omdat hij alles rustig en duidelijk uitlegt. Auto vond ik niets, veel te klein en krab.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Werkgevers veel te streng, een boete van €150 gekregen vanwege een lastminute afzegging, vind ik een beetje klantonvriendelijk zoiets kan een keer gebeuren. Beetje overdreven.

Zeer fijne rijschool.

Fijne rijinstructeurs gehad, veel geleerd.

Fijn

Lieve instructeurs die alles goed uitleggen

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Goed en snel

Super leuk

Veel bijgeleerd en ondertussen ook leuke lessen gehad met mijn instructeur.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Heel goed

Rustig

De eerste keer in de auto werd het rustig allemaal uitgelegd. Op de baan zelf had ik het gevoel dat ze me vertrouwen gaven. En als het niet gaat ze zijn er bij.

Goede, vriendelijke begeleiding.

Waren uitstekend!

Ik moest 6u rijles volgen omdat ik 2keer niet geslaagd was op het examen. Ik heb die rijles gekregen van Kris, en hij heeft dat kei goed gedaan. Heb in Herentals, Geel 3’ Turnhout gaan oefenen! Heb extra veel de maneuvers mogen doen en goed kunnen oefenen!

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Goed!

Goede ervaringen

Ik vond de lessen goed maar een beetje te vroeg naar mijn mening

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Lessen mochten iets later zijn

Uitdagend en leerzaam

Elke les zoveel mogelijk uitgedaagd om nieuwe routes te doen.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Heel leerzame en vriendelijke instructeur.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Goede en duidelijke communicatie.

Vogelzang 3 bus 1

2300 Turnhout