Aangename instructeurs

De instructeurs begeleiden je op een rustige manier en geven veel tips .

• Wat vond u van de communicatie?

Eddy is een heel goede instructeur. Hij leert je veel bij en is rustig. En maakt heel vaak grapjes, etc waardoor je minder zenuwachtig bent. (Want leren rijden is toch wel heel spannend) Hij is ook flexibel. Ik ben er heel dankbaar voor!

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Heel goed!
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Goed

Hans heeft alles zeer goed uitgelegd en ben er zeer te vreden over !

• Wat vond u van de communicatie?

Leuke rijschool waar ik veel heb kunnen bijleren

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Geweldige auto’s
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? geweldige communicatie, zelf vaak moeten afbellen door werk.

Het was tof maar ook leerrijk het ging soms wel wat snel .

Ik vond de theorie heel leuk en we zullen nog wel zien voorde praktijk

Heel erg positief!

Alles is goed en vlot verlopen! Zeker een positieve ervaring.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Ook erg goed

Correct, toffe begeleiders , vriendelijk

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Super
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Heel duidelijk en correct

Het waren aangename lessen.

Ik leerde veel nieuwe dingen die ik goed kan gebruiken om mijn rij skills te verbeteren.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Goeie instructeur en prima auto
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Goeie communicatie en duidelijk

Goed medewerkers

• Zou u ons aanbevelen? Yes
  • N/A
  • Perfect

Is heel duidelijk uitgelegd

Ik heb vandaag mijn theorie rijbewijs gehaald. Als je iets niet duidelijk is leggen ze dat goed uit De lessen zijn goed uitgelegt

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? N.v.t.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? N.v.t.

Super!

De rijlessen bij Otto waren heel aangenaam. Ik heb in totaal les gehad van 4 verschillende begeleiders en ze waren allemaal top! Ik had al snel een goed gevoel en het rijden ging na elke les beter en beter!

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Top
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Duidelijk

Geen onderscheid

Zeer duidelijk theorie cursus met geen onderscheid tussen personen. Of je nou wit/zwart of bruin bent er wordt evengoed aandacht in uitleg gegeven. Deze positieve opmerking hebben jullie te danken aan jullie zelf ;-)

Leerrijk en plezant

Het was leerrijk, plezant en nuttig.

Gezellig en leerzaam

Het was gezellig in zo'n klein klasje. Iedereen deed mee, dat maakte het heel fijn. De docent gaf veel interessante voorbeelden zodat de leerstof beter begrepen kon worden. Ik konde tekeningen en de magneten en al de visuele uitleg heel erg appreciëren.

• Wat vond u van uw opleiding in het algemeen? N.v.t.
  • Wat vond u van de instructeurs? N.v.t.
  • Wat vond u van de communicatie? N.v.t.

Fantastische leerkracht! Met gevoel voor humor en weet de lessen tof te brengen.

Na de toffe interessante lessen zijn ik en mijn zus direct geslaagd voor theorie. Dank je wel Herman!

Super leerrijk!

Je kan hier gewoon binnenwandelen en dezelfde avond heb je de planning voor je rijlessen! Elke keer kreeg ik de dag voor mijn les een sms en mail zodat ik mijn afspraak nooit kon vergeten. De rijinstructeur heeft me heel veel geleerd en had ik geduld wanneer ik een foutje maakte. Een super goede rijschool. Ik kan hem alleen maar aanbevelen aan iedereen voor rijlessen.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Zeer goed
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer goede planning en communicatie

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan deze ervaring.

Goede communicatie wat de lesuren betreft. De instructeurs die mij hebben begeleid zijn zeer bekwaam en wijzen je terecht op de nodige aandachtspunten. Zonder hen zou ik allicht niet zijn geslaagd voor het rij-examen.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Goede uitleg en bespreking aandachtspunten.
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Zeer correct en tijdige mails.

Heel te vreden

Het is heel goed gegaan

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Heel goed

Warm ontvangst en enthousiaste werkers

Complimenten aan de lesgever! 3 uurs lang een hele groep boeiend houden, goed bezig!

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV Werkgevers of planners die afspraken boeken voor het personeel; wat vond u van de manier van afspraken maken? De planning? De communicatie? Online zeer duidelijk

Goede rijschool

Goede rijschool, alles word je duidelijk uitgelegd tijdens de praktijk lessen. Toffe instructeurs.

Zeer adequaat geholpen.

• Wat vond u van de communicatie?
  • TAV leerlingen rijbewijs BE: wat vond u van het voertuig, het oefenterrein en uw instructeurs? Het voertuig is prettig om mee te leren rijden. Mijn instructeur was competent en aangenaam om mee de les te spenderen.

Zéér tevreden!

Ervaren en deskundige rij-instructeurs. Vlotte en duidelijke service!

Het was interstate.

Veel nieuw bij geleerd en het was plezant en vriendelijk.

Begeleiding is zeer bekwaam

Mijn 3 kinderen hebben lessen gehad bij Otto. En alle slaagde ze van de eerste keer. Wij zijn dus zeer tevreden over de begeleiding.

• Wat vond u van de communicatie?

Goede rij-instructeurs, heel duidelijke uitleg.

Vogelzang 3 bus 1

2300 Turnhout