De instructeurs begeleiden je op een rustige manier en geven veel tips .
Eddy is een heel goede instructeur. Hij leert je veel bij en is rustig. En maakt heel vaak grapjes, etc waardoor je minder zenuwachtig bent. (Want leren rijden is toch wel heel spannend) Hij is ook flexibel. Ik ben er heel dankbaar voor!
Hans heeft alles zeer goed uitgelegd en ben er zeer te vreden over !
Leuke rijschool waar ik veel heb kunnen bijleren
Ik vond de theorie heel leuk en we zullen nog wel zien voorde praktijk
Alles is goed en vlot verlopen! Zeker een positieve ervaring.
Ik leerde veel nieuwe dingen die ik goed kan gebruiken om mijn rij skills te verbeteren.
Goed medewerkers
Ik heb vandaag mijn theorie rijbewijs gehaald. Als je iets niet duidelijk is leggen ze dat goed uit De lessen zijn goed uitgelegt
De rijlessen bij Otto waren heel aangenaam. Ik heb in totaal les gehad van 4 verschillende begeleiders en ze waren allemaal top! Ik had al snel een goed gevoel en het rijden ging na elke les beter en beter!
Zeer duidelijk theorie cursus met geen onderscheid tussen personen. Of je nou wit/zwart of bruin bent er wordt evengoed aandacht in uitleg gegeven. Deze positieve opmerking hebben jullie te danken aan jullie zelf ;-)
Het was leerrijk, plezant en nuttig.
Het was gezellig in zo'n klein klasje. Iedereen deed mee, dat maakte het heel fijn. De docent gaf veel interessante voorbeelden zodat de leerstof beter begrepen kon worden. Ik konde tekeningen en de magneten en al de visuele uitleg heel erg appreciëren.
Na de toffe interessante lessen zijn ik en mijn zus direct geslaagd voor theorie. Dank je wel Herman!
Je kan hier gewoon binnenwandelen en dezelfde avond heb je de planning voor je rijlessen! Elke keer kreeg ik de dag voor mijn les een sms en mail zodat ik mijn afspraak nooit kon vergeten. De rijinstructeur heeft me heel veel geleerd en had ik geduld wanneer ik een foutje maakte. Een super goede rijschool. Ik kan hem alleen maar aanbevelen aan iedereen voor rijlessen.
Goede communicatie wat de lesuren betreft. De instructeurs die mij hebben begeleid zijn zeer bekwaam en wijzen je terecht op de nodige aandachtspunten. Zonder hen zou ik allicht niet zijn geslaagd voor het rij-examen.
Het is heel goed gegaan
Complimenten aan de lesgever! 3 uurs lang een hele groep boeiend houden, goed bezig!
Goede rijschool, alles word je duidelijk uitgelegd tijdens de praktijk lessen. Toffe instructeurs.
Ervaren en deskundige rij-instructeurs. Vlotte en duidelijke service!
Veel nieuw bij geleerd en het was plezant en vriendelijk.
Mijn 3 kinderen hebben lessen gehad bij Otto. En alle slaagde ze van de eerste keer. Wij zijn dus zeer tevreden over de begeleiding.
Goede rij-instructeurs, heel duidelijke uitleg.