Ik werd heel duidelijk verteld wat te doen en wat niet te doen, en dit zorgde ervoor dat ik snel op de baan mocht ondanks dat we stapje per stapje deden
Ik was er zowel met theorie als praktijk in één keer erdoor
Super lieve mensen Heb echt de tijd van men leven gehad
Goede service, vriendelijke begeleiders en heel behulpzaam. Een aanrader!
Heel vertrouwd met de instructeurs ,helpen en zeggen veel waar je op moet letten is zeker aan te raden praktijk les te volgen voor te slagen op praktijk examen .
Alles werd goed en op een rustige manier uitgelegd. Als ik foute maakte werd ik op een vriendelijke manier gecorrigeerd en werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik het beter en/of juist moest doen.
Instructeur Tom hielp me mijn rijangst overwinnen en ik heb mijn rijbewijs binnen! Niet enkel dat, maar ik heb oprecht het gevoel dat ik enorm veel uit de opleiding heb kunnen halen. 10/10 would recommend to family & friends
goede instructeurs, technische kennis betreft te leren vaardigheden worden goed overgebracht. Op het examen was er een gesprek gaande tussen de begeleider en examinator wat het moeilijk maakte om een onderscheid tussen rijweg instructie en gesprek te maken. Dit maakte het ook moeilijker om aan te nemen waarom ik op de weg niet geslaagd was. Als er continu gepraat wordt voel ik me minder goed geobserveerd. Jammer dat het examenmoment enkel beoordelend is en weinig evaluerend om er een leermoment van te maken. Ik weet nog steeds niet wat ik in een complexere situatie anders had moeten doen.
Bedankt
Ik vond de ene lesgever voor mijn mening niet bepaald vriendelijk. Kwam aanvallend over vond ik. Na de les ook een zeer slecht gevoel waarmee ik naar huis ging. De andere lesgever was dan voor mij beter die echt tekeningen maakte op bord, aanwijst op ppt en samen vragen mee op loste na een les. Ook de korte pauze was zeker fijn bij hem.
Zeer goed. Verder geen opmerkingen
Toffe instructeur In algemeen een goed rijschool
Heb een heel fijne ervaring met autorijschool Otto. Vriendelijke instructeur en veel geleerd.
Docenten die veel ervaring hebben zowel theoretisch als praktisch. En die toch wel droge theorie op een boeiende manier kunnen brengen.
Alles kwam goed aan bod.
Ik heb de basis goed aangeleerd gekregen
Na 6x niet geslaagd voor praktijk examen. Paar rijlessen hier genomen, goeie lesgevers gehad. Was vandaag eindelijk geslaagd!! Dankuwel
Ik kon slechts een minieme basis, maar na de eerste les was ik al zeer op mijn gemak. Ik mocht ook al onmiddellijk veel doen (autostrade). De opmerkingen waren opbouwend.
Ik vind dat de rijlessen door Georges uitstekend zijn gegeven. Ik ben er heel tevreden over. Omdat ik net op het moment van het examen stress in de privésfeer had is het me helaas niet gelukt voor het examen te slagen, maar dat lag puur aan mezelf. Omdat die spanningen voorlopig nog niet voirbij zijn wacht ik even met een nieuw examen.
Heb op korte tijd veel geleerd en ik was een echte leek . Alles werd zeer goed uitgelegd zowel de theorie als de praktijk .
Tevreden
Heel goed, eerste keer erdoor.
De lessen begonnen altijd 10 - 15min te laat. De auto was niet echt proper. Een paar keer hebben ze vergeten al betaalde uurtje in te plannen. Ik heb enkele kwetsende opmerkingen gekregen over mijn rij kunsten. Ondanks vele betaalde praktijk lessen ben ik niet geslaagd voor de praktijk examen. Gedeeltelijk omdat was ik niet verwittigd over de risico perceptie test.
Het was voor mij de allereerste keer dat ik achter het stuur zat. Mijn begeleidster stelde me onmiddellijk op mijn gemak.