Mazzel met mijn tanden ben altijd vlot klaar. Tandarts houdt rekening met mijn stress en angst om iets met mijn tanden te hebben.
Conclusie: zeer goed, zie onderstaande beoordelingen.
Ik kom al jaren bij tandarts Adolfsen. Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen door Jeroen en Ellen. Zij zijn altijd in voor een gezellig praatje. Fijne tandarts.
Ik ervaar de behandeling als zeer prettig. Deze tandarts verstaat duidelijk zijn vak. Indien er iets geconstateerd wordt tijdens de controle,krijg je duidelijk uitleg van wat er komen gaat. Verder valt me toch iedere keer weer op dat je een prima gesprek kan aan gaan,zowel met de tandarts als met zijn assistente. Top!
Alles top!
Behandeling was goed, wel lang moeten wachten voordat ik aan de beurt was
Ga er nooit met angst naar toe. Voel me er prettig en er heerst een relaxte sfeer.
Zeer fijn
Ondanks de afstand willen wij toch graag bij deze tandarts blijven.
Al 34 jaar mijn tandarts. Hij is zeer vakkundig, doet alles zelf en het liefst in 1 afspraak. Tevens is hij een zeer vriendelijk persoon met veel humor.
Al sinds jaar en dag zorgt Tandartspraktijk Adolfsen voor degelijk behandeling en onderhoud van ons gebit. Nooit is hem en zijn assistenten iets te veel. Het geeft ons het gevoel dat de zorg in goede handen is.
Al 50 jaar patiënt in deze prima praktijk en in al die jaren altijd op een voortreffelijke wijze behandeld ook als het een keer echt nodig was in geval van acute kiespijn e.d.
Wordt vriendelijk ontvangen. er heerst een ontspannen sfeer. Voel me er welkom. Complimenteus. Ja het nooit een pretje de controle, maar zie er niet tegen op. Kortom ben ik zeer tevreden.
Altijd vriendelijk en warm ontvangen. Zeer kundig en bij vragen altijd een goed advies
ik kom hier al bijna 30 jaar en altijd tevreden!
Tandarts heeft altijd rekening gehouden met mijn slechte ervaringen met de vorige tandarts. Geeft ook aan als de tanden er goed uitzien.
Tandarts denkt met me mee en ervaar dat als zeer prettig
Al vele jaren tevreden over de deskundige behandeling en plezierige persoonlijke benadering.
Prima. al heel lang patient.
Is een goede tandarts die de tijd neemt en dingen uitlegt voor die iets doet. Ben erg tevreden met de tandarts
Kom hier al zo lang als hij de praktijk heeft. Doet zijn werk uitstekend en doet ook het werk van zijn voorganger niet opnieuw.
Zorgvuldig, deskundig en als client, prettige ervaring daardoor.
Word netjes en vriendelijk geholpen
tevreden !
Wordt goed geholpen en goede uitleg. Zit er al mijn hele leven! Fijne tandarts.
Muiderslotstraat 30
6825 AV Arnhem