Snelle, goede behandeling in een prettige praktijk.
Nette praktijk met vriendelijke, kundige mensen. Ben er zeer tevreden mee.
Vriendelijke ontvangst, behandeling op tijd. Rustige bejegening. Er werd ingegaan op vragen.
Vriendelijk en een goede tandarts
zeer goed
Zoals altijd een prima ervaring
Altijd vriendelijk en zeer kundige tandarts
Zeer deskundig en vriendelijk
Ik ben geweldig geholpen
Waar kun je het nieuwe jaar beter starten als bij tandarts Adolfsen. Een professioneel team, lief en meedenkend.
Fijne praktijk, vriendelijke tandarts, vriendelijk personeel en goede behandelingen en duidelijke uitleg over de behandeling.
Eindelijk een hellingbaan voor de drempel. Woning was jaren lang moeilijk te betreden. De tandarts is heel kundig en kan heel goed op de mm2 in het gebit peuteren. Een enkele keer gaat iets mis. Vind het belangrijk om eerlijk te zijn.
Blij met deze tandartspraktijk, helemaal top
Binnen 15 minuten weer buiten.
Mijn voortanden zijn onzichtbaar gerepareerd na een bedrijfsongeval en mijn voortanden zijn weer vanouds. Vakwerk dus.
Vriendelijk en professioneel
Duidelijk wat de behandeling was. Rekening houden met mijn gevoelige kaak.
Luistert naar je. Stelt je gerust als je bang bent.
Uitstekende service ,snel geholpen in noodsituatie en dit geldt al sinds vele jaren.Bovendien is er altijd een interessant onderwerp ter discussie voor zover ik mijn mond kan openen.
Uitstekende zorg
Prima ervaring, enig verbeterpunt zou de afspraak bevestigen via mail met herinnering
Ik ben mijn hele leven al klant bij deze praktijk. Dat zegt genoeg denk ik.
Deskundige en pijnloze (zonder verdoving)vervangen van oude kapotte vullingen. trouwens indien wel nodig, ook zeer deskundig en pijnloos in verdoving zetten. Geen onnodige (be)handelingen. zeer warme, prettige en goed op elkaar ingespeelde samenwerking van echtgenoot en echtgenote. Zit al meer dan 15 jaar bij deze praktijk en ook mijn 3 jongens hebben nog nooit geklaagd over het feit dat we een tandartsafspraak hadden. Ze gaan als het ware, elk half jaar met plezier naar de tandarts! Dat zegt al genoeg lijkt mij ! Super fijn.
Denkt altijd in oplossingen, kan heel veel zelf en verwijst je alleen in het uiterste geval door naar de kaak chirurg.
Muiderslotstraat 30
6825 AV Arnhem