Fijn en betrouwbaar bedrijf
Zeer goed advies en uitstekende producten. we komen graag nog eens terug.
Goede en snelle service, zelfs bij aflevering in Breda. Al jaren tevreden.
Goeie advies en duidelijke uitleg, zijn er erg goed geholpen
Goed e uitleg over slaaptest en daarna goed advies over welke matras met 1 woord geweldig
Na het inlezen van de slaap-id, waarmee we thuis 3 nachten geslapen hebben, zodat onze slaaphouding etc. in kaart gebracht werd, kregen we een kundig advies. In de showroom hadden ze verschillende matrassen. We zijn op een aantal gaan liggen. Wij mochten natuurlijk aangeven wat prettig lag. Maar de medewerker keek ook of de matras paste bij ons gewicht en slaaphouding. We hebben zo een goede keus kunnen maken. Er werd in het advies ook rekening gehouden met ons budget.
een super prettige en uitstekende advisering waar goed de tijd voor wordt genomen. levering was precies zoals afgesproken.
Goed advies bij het maken van een keuze bij de koop van matras kussen en dekbed
Prima informatie en advies. Het keurig op tijd geleverde dekbed was precies wat we zochten. We zijn uitermate tevreden.
De matrassen liggen prima, zowel voor mij als mijn echtgenote. 2 verschillende matrassen
Goede uitleg bij dekbed en kussens. Er werd ruim de tijd genomen voor alles uit te leggen
Wij hebben goed advies gekregen. En gevolgd.
Klantvriendelijk en prima advies
Zie hier boven; Geweldig, inzicht en nemen de tijd voor je, een absolute aanrader!!!! Vriendelijke mensen!!!
Advies was goed. De enige opmerking: als levering om 4 weken vertraagd wordt ontvang ik gaarne een telefoontje hierover.
vakkundig uitleg gehad
Heel fijn bedrijf waarbij je als klant ook echt geholpen wordt en een goed advies krijgt. Ook de nazorg is perfect. Al met al dus een aanrader
Zeer klantvriendelijk en vertrouwenwekkend
Goede en eerlijke voorlichting. Prima service.
Heel vrijblijvend en goed advies.
Ze hebben ons perfect geadviseerd en alles werd ook snel geleverd. Super tevreden.
Zeer goede professionele begeleiding.
Het hele proces van keuze gebeurde stapsgewijs, waarbij het slaapgedrag van ons tweeën uitgangspunt was.
Prettige benadering waarbij.rekening gehouden wordt met de wensen van de klant. Wensen versus advies worden middels het slaap ID onderbouwd.
Parade 37
5911 CB Venlo