niet echt professioneel

Wij hebben 3 fouten ontdekt en doorgegeven in de loop naar de afhandeling, dit vinden wij niet echt professioneel voor iemand die een nalatenschap behandeld.

Vlotte en discrete afhandeling.

Het was wel een smetje, dat de belastingdienst met een aanmaning kwam, voordat ikzelf het bedrag van de nalatenschap wist.

Zorgvuldige afhandeling van de nalatenschap

Prima!

Goed advies en correcte afhandeling

Correcte afhandeling

Afwikkeling gaf veel vertrouwen

Goede ervaring met afwikkeling van erfenis. Prima inzicht in verloop van het proces. Prettig dat er 1 vast aanspreekpunt is.

prima service en feedback

Afwikkeling is correct verlopen , tussendoor worden de betrokkenen goed geinformeerd over de stappen in het proces.

Niet positief

Geen heldere communicatie, wisselende en verwarrende informatie. Langzame afwikkeling, ook i.v.m. afdracht belastingdienst. Wij kregen prive al een herinnering. Jullie bleken de eerste aanslag al eerder ontvangen te hebben en niet voldaan. In een veel eerder stadium zou de langzame afwikkeling aan de ING hebben gelegen... een daglimit. Daarna heeft het nog maanden geduurd met tussendoor bovengenoemde herinnering belasting aanslag etc. etc. Kortom we hebben met een andere afhandeling van een vergelijkbare erfenis met een andere partij een veel betere ervaring

Zorgvuldig en transparant

Mijn ervaring met Partiar is dat men zorgvuldig en transparant werkt. Er wordt goed en helder gecommuniceerd. Bij afwikkeling wordt alles aangepakt. Met recht een totaalpakket.

Nette afhandeling van een nalatenschap

Nette afhandeling van een nalatenschap

Keurig afgehandeld maar duurde extreem lang

Alles is keurig uitgeschreven en afgehandeld. Maar het heeft twee jaar geduurd voordat eea was afgerond. Dat vind ik extreem lang. Dat kan vast sneller.

Goede ervaring, goede hulp bij vragen

Mijn vragen die ik had, werden goed en duidelijk beantwoord

Helder en doortastend gewerkt

Partiar handelde de erfenis af van mijn nicht. Dat werd vakkundig en weldoordacht gedaan en afgehandeld. Met regelmaat updates over de voortgang en altijd de mogelijkheid om vragen te stellen, die ook werden beantwoord naar alle tevredenheid.

Zeer grondig uitgevoerd

Ondanks de vrij lange uitvoering t.a.v. de erfgenamen, alle begrip voor de moeilijke taak om e.e.a. boven water te krijgen. Daar heb ik dan ook alle waardering voor.

professionele afwikkeling

professionele afwikkeling

Terzake kundig

De afwikkeling van de erfenis was gecompliceerd, waardoor de afhandeling ruim een jaar in beslag heeft genomen. Wij zijn in dat jaar voldoende op de hoogte gehouden van de vorderingen. De rekening en verantwoording die wij hebben ontvangen was uitgebreid en compleet. Vragen via de mail of telefoon werden bijna altijd profesdbinnen 48 uur beantwoord. Kortom, wij zijn tevreden over de afhandeling van de nalatenschap

zeer professioneel

erg tevreden met de afwikkeling van een nalatenschap, snelle behandeling, betrauwbar en transparant, zeer professionele medewerkers

Nette vakkundige organisatie

Ben als erfgename zeer professioneel geholpen. Alles is duidelijk uitgelegd. Kon altijd terecht als ik vragen had. Regelmatig duidelijke overzichten gedurende het verloop van zaken.

kompetent,sehr profesioneel

Sehr zu empfehlen bei kompliziertem Nachlass.

Naar alle tevredenheid

Naar alle tevredenheid is alles af gehandeld, hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet Zeger Hartgers

Communicatie en het nakomen van afspraken niet optimaal.

Het eerste contact was plezierig en deskundig. Afspraken werden gemaakt waaronder een regelmatig overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit is niet gebeurd. De communicatie tijdens het hele proces was niet optimaal. Weinig terugkoppeling op eigen initiatief over de voortgang. Uiteindelijk is de zaak goed en correct afgehandeld.

Pretig contact, Ontzorgt en voldoet aan alle verwachtingen.

De samenwerking met partiar heb ik als heel prettig ervaren, vanaf de kennismaking tm de afronding. Ze denken mee en ontzorgen, hebben veel kennis in huis, en altijd bereid uitleg te geven.

Zorgeloos

Fijne ervaring en op een nette en waardige manier het afhandelen van de erfenis en lopende zaken.

Goede ervaring. Duidelijke berichten. Afwikkeling van de erfenis duurde wel erg lang naar mijn mening. Maar is misschien wel heel normaal.

Redelijk tevreden

Ik vond het lang duren.alles was erg omslachtig helaas als men geen testament maakt maar na meer dan een jaar toch geregeld

Doen hun werk naar mijn tevredenheid, ronden de werkzaamheden netjes en correkt af. De enige opmerking die ik heb is dat de communicatie wel "iets" vaker mag, maar dat is puur persoonlijk. De communicatie die er was, was wel goed en volledig.

Madame Curiestraat 24 B

2171TW Sassenheim

0252 - 231 685

Over Partiar

Partiar is er voor erfgenamen die hulp nodig hebben bij de afwikkeling van een nalatenschap, maar ook voor iedereen die alles vóór overlijden goed geregeld wil hebben. Levens worden steeds complexer en de behoefte om zaken zeker te stellen wordt steeds groter. We treden op als executeur, vereffenaar of als gemachtigde van de erfgenamen bij het afwikkelen van een nalatenschap. Naast het te gelde maken van bezittingen en afwikkeling van schulden, regelen we ook allerlei praktische zaken rondom de afwikkeling van de erfenis. Denk hierbij aan het verzorgen van de notariële stukken, maar ook de ontruiming en verkoop van de woning en de verdeling van de inboedel. Ook zijn alle belasting-, bank- en verzekeringszaken bij Partiar in goede handen. Alles uiteraard altijd in samenspraak met de erfgenamen. Het is immers altijd maatwerk. Erfgenamen beslissen zelf bij belangrijke keuzemomenten en kunnen, desgewenst, nauw betrokken worden bij de afwikkeling van de nalatenschap. Madame Curiestraat 24b | 2171 TW Sassenheim | 0252 - 231 685 | [email protected]