Beleefd en goed, maar pas na 2(twee) jaar!

Alles duurde en duurde. Ik wil graag nog wel totale onkosten en vergoedingen- specificatie.. .een chinese Kamphorkist zou weggegooid z I jn ? Was in goede staat en door mijzelf pas 50 jaar geleden uit China meegebraccht!

Professioneel

Er is naar mijn indruk zorgvuldig omgegaan met de nalatenschap van mijn oud tante. Er werd bij tijd en wijle informatie verstrekt en die was helder. Eén verzoek: Graag toelichting erfdeel - ER werd in eerste instantie over 1/3 meer bericht naar ons toegezonden. Kunt u dit toelichten ? Met vriendelijke groet, Benno Laros Ringlaan 11 3794 MT De Glind Mob: 0622666112 Email: [email protected]

Duidelijk

We werden goed op de hoogte gehouden het duurde helaas wel lang, maar uiteindelijk is alles prima geregeld en werd er keurig uitbetaald.

Ga zo door!

Alles klopte bij deze vriendelijke mensen.

1 opmerking: Het duurde wel erg lang voor de zaak rond was. Maar voor de rest een TOPPER.

Goed geïnformeerd

Blijvend goed op de hoogte gehouden via mail

Duidelijke communicatie, begrijpelijke teksten, afspraken nakomen. Kortom prima

Keurige afwikkeling, goede communicatie

Ik ben zelf notaris en ben zeer tevreden over de professionele afwikkeling door Partiar van de boedel van een ver familie lid

Traag

Duurde erg lang

Het koste veel geld

Er is weinig overgebleven van mijn eigen zus haar geld. Maar ik begrijp de kosten, er moeten nou eenmaal dingen gebeuren. Jammer genoeg heeft ze er zelf niets mee gedaan.

Out standing service.

Very professional.

• Would you recommend us? Yes

Alles is goed afgehandeld

Alles was duidelijk uitgelegd en als je het niet begreep dan weet je vriendelijk te woord gestaan

Hele goede ervaring!

Een prettig en goede ervaring, vriendelijk personeel en alles heel duidelijk! Zou het zeker aanbevelen!

BV Partier was very professional and helpful as we were located in another country.

Thank you for working with us as we had little idea what to do. All of our concerns and questions were promptly answered. At the end, we requested a family tree information which I received and will always be grateful for. Thank you.

• Would you recommend us? Yes

Erg tevreden over Partiar

Erg tevreden over Partiar hoe zij alles rond de erfenis van mijn oom hebben geregeld,dat bleek een hele uitzoekerij. Partiar heeft dat professioneel en nauwkeurig geregeld. Wij kregen een zeer uitgebreide rapportage van wat er allemaal uitgezocht en geregeld was. Top service!

uitstekend

Ook uitstekend.

Prettig

Prettige ervaring,voor vragen was er tijd genoeg en snel antwoord

Duidelijk en gedetailleerd

Snelle reactie op email verkeer. Duidelijke omschrijving van werkzaamheden gedetailleerd eindverslag

Goed georganiseerd afgehandeld

Alles goed aangepakt. Alleen niet gereageerd op een opmerking.

Heel positief, gezien het feit dat we volledig en heel helder geïnformeerd werden

De wijze van communiceren en informeren heb ik als zeer prettig ervaren. De informatie was volledig en helder.

even hier bij bedankt

hier bij bedankt dat jullie alles hebben af gewerkt . het hebt wel erg lang geduurt maar is toch tot een goed einde af gelopen . hier bij bedankt voor jullie hulp

Zeer informatief bedrijf. Verloop van dossier duurt wel lang

Dit bedrijf heeft mij om informatie gevraagd in het kader van een overleden familie lid. Wat ze deden en wat ze vroegen was zeer informatief. Helaas had ik soms ook het gevoel van..... Heb ik iets gemist qua informatie? De tijd tussen afhandelen en nieuwe informatie nam echt tijd in beslag. Dat er veel gebeurt achter de schermen maar dat zie je pas na de nieuwe informatie. Ze hebben netjes werk geleverd

tijdlijn en informatie goed

gedurende het traject van afhsndeling , kreeg ik steeds tussentijds een update.

persoonlijk, vriendelijk

zakelijk maar prijzig

Ik had geen ervaring met erfenissen en wist dus niet hoelang de afhandeling ervan kon duren zonder testament. Dat viel tegen. Het duurde op een maand na 2 jaar. Ik kreeg eenmaal te horen toen ik het bedrijf belde voor informatie dat er per minuut berekend werd. Nu is de erfenis afgehandeld en bij de eindafrekening is mij duidelijk geworden dat dit geen loze woorden waren. Er is door Partiar een fiks bedrag berekend voor verleende diensten. Verder is het contact netjes en zakelijk geweest.

Madame Curiestraat 24 B

2171TW Sassenheim

0252 - 231 685

Over Partiar

Partiar is er voor erfgenamen die hulp nodig hebben bij de afwikkeling van een nalatenschap, maar ook voor iedereen die alles vóór overlijden goed geregeld wil hebben. Levens worden steeds complexer en de behoefte om zaken zeker te stellen wordt steeds groter. We treden op als executeur, vereffenaar of als gemachtigde van de erfgenamen bij het afwikkelen van een nalatenschap. Naast het te gelde maken van bezittingen en afwikkeling van schulden, regelen we ook allerlei praktische zaken rondom de afwikkeling van de erfenis. Denk hierbij aan het verzorgen van de notariële stukken, maar ook de ontruiming en verkoop van de woning en de verdeling van de inboedel. Ook zijn alle belasting-, bank- en verzekeringszaken bij Partiar in goede handen. Alles uiteraard altijd in samenspraak met de erfgenamen. Het is immers altijd maatwerk. Erfgenamen beslissen zelf bij belangrijke keuzemomenten en kunnen, desgewenst, nauw betrokken worden bij de afwikkeling van de nalatenschap. Madame Curiestraat 24b | 2171 TW Sassenheim | 0252 - 231 685 | [email protected]