Zorgvuldige afhandeling

Er is duidelijk veel tijd in gestoken.

Zeer zorgvuldig en attent !

Zie boven!

Geweldig!

Goede, snelle en afwikkeling.

Bekijk mijn volgende bericht.

Alles verliep redelijk goed, behalve uw mening over de waarde van de achtergelaten spullen. Deze hadden helemaal geen waarde. En dus eigenlijk ben ik in de boot genomen voor een bedrag van 250 euro. En u heeft niets vermeld over het boek met de blote vrouwen, die door de opruimers is meegenomen. Met groet, Edward Jacobs

Zeer professioneel

Mijn ervaring met jullie bedrijft was goed . Zeer professioneel.

They've handled it very professionally and on behalf of my siblings and for this i thank you.

I'd like to thank Partiar for handling our case until the end. Very professional and highly recommended.

• Would you recommend us? Yes

Met vijf sterren laat ik weten tevreden te zijn met de afhandeling.

Professioneel en vriendelijk. Wil binnenkort een afspraak maken betreft mijn nalatenschap die door deze omstandigheden aan een wijziging toe zijn.

Goed,alles prima geregeld.

Zie bovenstaande.

Goede contacten

Gelukkig was u goed bereikbaar en antwoorden u vriendelijk. Al blijft het bedrag wat uitgekeerd is matig uit een erfenis van 8 duizend euro is er slechts 2 en een half duizend overgebleven bij de verdeling.

Netjes afgerond

Heeft heel lang geduurd, maar kwam waarschijnlijk door de belasting, pikken genoeg in dus mag best wat sneller... Bedankt voor al het werk, met vriendelijke groeten. Mevrouw Lelieveld - Rijgersberg

Goed, maar niet vlekkeloos.

Ik kreeg van de belastingdienst een aanmaning om de erfrechtbelasting in te dienen, waar ik geen weet van had. Deze aanmaning was gestuurd naar Partiar. Echter ik werd er op aangesproken, na telefonische contact met belastingdienst en Partiar toch nog goed gekomen. v.w.b. het verdere verloop geen klachten.

Zeer tevreden over de hele afhandeling

Keurige afhandeling van een nalatenschap.

Periodiek wordt men op de hoogte gehouden van de voortgang. Een overzicht van werkzaamheden t.b.v. een nalatenschap wordt ter beschikking gesteld evenals een Rekening en Verantwoording.

Netjes op de hoogte gehouden

Het duurde lang en de communicatie was slecht

Steeds moest ik er zelf achteraan om informatie te krijgen over de stand van zaken, uiteindelijk bleek het een half jaar eerder al afgerond te kunnen zijn. Maar ondanks mijn emails met de vraag hoe het ervoor stond, hadden ze niet bedacht om achter de belasting aangifte aan te gaan. Deze bleek al een half haar rond te zijn, maar was naar het verkeerde adres gestuurd. Wanneer kk een email stuurde en zij besloten dat er niks te melden was antwoorden ze gewoon niet. Achteraf heb ik spijt dat ik dit bedrijf in de arm heb genomen.

Goed ingelicht en goed op de hoogte gehouden

Goed geholpen en een trieste zaak

Alles prima en overzichtelijk geregeld.

Goed en duidelijk uitleg over alles. Mijn dank hiervoor

Mijn ervaring met Partiar is uitstekend. Alleen maar positieve ervaringen.

Het eerste schriftelijke contact via de notaris, vervolgens de periodieke verantwoordingen van gemaakte kosten e.d. , de boedel-bezichting, de as-verstrooiing op Westgaarde, alles was goed geregeld. Ook de telefonische contacten waren prettig en informatief.

At times emails questions stayed unanswered which speaks to professionalism.

At times emails questions stayed unanswered which speaks to professionalism. Otherwise, satisfactory. Dr Ivan November

• Would you recommend us? Yes

Excellent service well done.

Ms Blonke & her Team did a wonderful job in getting the estate settled, even though it took 4 years. Thank you very much.

transparant en secuur.

Helder en duidelijke afwikkeling van zaken, het geheel nam wel behoorlijk wat tijd in beslag.

Goede dienstverlening, duidelijke communicatie

Tijdige berichten, snelle reactie op vragen en opmerkingen.

Outstanding experience

Great experience that was outstanding in all aspects. Keep the high level of professionalism. Absolutely awesome dealing with you guys. Keep well and safe

Fine.

Pleasing and effective . Also appreciative of the assistance that was there as there were various attempts of hacking into my and my brother Ronald's bank accounts. I would recommend Partiar any time for this type of settlement. Thank you for the opportunity to comment. Only the tax assessment I find problematic in that in our currency it would be R145000.

Madame Curiestraat 24 B

2171TW Sassenheim

0252 - 231 685

Over Partiar

Partiar is er voor erfgenamen die hulp nodig hebben bij de afwikkeling van een nalatenschap, maar ook voor iedereen die alles vóór overlijden goed geregeld wil hebben. Levens worden steeds complexer en de behoefte om zaken zeker te stellen wordt steeds groter. We treden op als executeur, vereffenaar of als gemachtigde van de erfgenamen bij het afwikkelen van een nalatenschap. Naast het te gelde maken van bezittingen en afwikkeling van schulden, regelen we ook allerlei praktische zaken rondom de afwikkeling van de erfenis. Denk hierbij aan het verzorgen van de notariële stukken, maar ook de ontruiming en verkoop van de woning en de verdeling van de inboedel. Ook zijn alle belasting-, bank- en verzekeringszaken bij Partiar in goede handen. Alles uiteraard altijd in samenspraak met de erfgenamen. Het is immers altijd maatwerk. Erfgenamen beslissen zelf bij belangrijke keuzemomenten en kunnen, desgewenst, nauw betrokken worden bij de afwikkeling van de nalatenschap. Madame Curiestraat 24b | 2171 TW Sassenheim | 0252 - 231 685 | [email protected]